Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
semlecangheorghe
- veteran

CezarCh a scris
Este oricum, ultima mea postare pe acest forum. Motivul : mi s-a sters o postare, care nu incalca cu nimic regulamentul forumului, dar dezvaluia cateva din malversatiunile binecunoscutului personaj
Confirm spusele domnului Cezar.
Popescu manipuleaza aparitia -disparitia unor informatii.
In timp ce el are voie sa lanseze tot felul de jigniri,si replici tendentioase..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
ranga
- veteran

semlecangheorghe scrie:
Hai sa va zic ceva...Lui Popescu i se vor permite in continuare ,multe.De ce??
Din acelasi motiv,pentru care lui Razvan i s-a sters un topic in care aratase adresa lui Gerula.
Sa nu credeti ca geto-dracul s-a potolit.Nu.Lucreaza "pe la spate".Astfel ,eu am fost nevoit sa imi sterg adresa lui Gerula de la semnatura,lui Razvan i-au ras un topic,precum si postarea lui CezarCh,in care acesta spunea cum a obtinut Popescu avizul de constituire.
Duo-ul Popescu -Gerula,lucreaza in tandem,si multe pastile aruncate pe aici,cu popularile,cu c@R si altele sint 'glumite'marca Popescu.,care pe el probabil il amuza la culme..
Debitarile lui apsalba ,vor continua,pentru ca are spate.
-
semlecangheorghe
- veteran

Poate ne explici,Popescu Stefan,cum vei reusi impunerea c@R,la nivel national,cind exista posibilitatea ca pe linga struto-camila ta ,sa existe n asociatii de recreativi,pe ei cum ii vei comanda??
Ceva nu se leaga in teoria ta,e cam subreda.
Si mi-ar place sa cred ,ca delimitarea termenului de recreativ,de termenul competitional,a ajuns la urechile cui trebuie plecind de la pescari ca mine,si nu de la autoerijati formatori de opinie ,ca si tine...
.
-
semlecangheorghe
- veteran

E foarte bine sa reuseasca struto camila ta,astfel recreativii,vor avea un motiv in plus sa se asocieze ca sa iti faca fata.Si in nici un caz,nu vei avea monopol ,asa cum doresti.
Ti-am scris doua epopei pina acuma.Iti promit ca lucrez la episodul 3.Si toate vor fi publicate,impreuna ,acolo unde tu nu o sa le poti sterge,si unde toti cei care inteleg ca daca sint informati ,au un cuvint de spus,vor avea acces..
.
-
Mister Fisherman
- veteran

Asta cu C&R la nivel national este numai scorneala lui popescu ,ca sa-si justifice existenta federatiei in fata ANST , nu are legatura cu pescuitul recreativ si nici cu cele 5 kg pe care un pescar le poate retine
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
-
Tavi
- veteran

Intrebare pt. nea Fane
avand in vedere interpretarea - cu care nu sunt de acord si o consider o dezinformare - dar de dragul discutiei, intreb si eu:
Cluburile/asociatiile detinatoare de CIS dar care nu fac parte din FRPSC au dreptul sa elibereze permise?
sper ca e on topic acest mesaj...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
-
jhonny
- veteran

cezar.ch scrie:Privind unele afirmatii ale lui popescu :
1. OM 15/2011 (cu modificarile ulterioare) este inca in vigoare, a produs si produce efecte.
2. Procedura de selectie a asociatiilor in vederea atribuirii de ape publice este in vigoare, a produs si produce efecte, iar autorizatiile asociatiilor au fost recent prelungite.
3. Asociatia noastra a avut (alaturi de APS Bucuresti), o intalnire separata cu presedintele Manaila. Au fost confirmate cele de mai sus, plus ideea ca este in pregatire un nou act normativ, care va separa si explicita notiunile de pescuit recreativ/sportiv in raport cu pescuitul sportiv/competitional. Pescuitul, in toate formele sale de manifestare, va ramane in aria de competenta a MADR/ANPA.
N-am nici timp, nici dorinta de a avea vreun dialog cu numitul popescu.
Este oricum, ultima mea postare pe acest forum. Motivul : mi s-a sters o postare, care nu incalca cu nimic regulamentul forumului, dar dezvaluia cateva din malversatiunile binecunoscutului personaj.
Doresc numai bine tuturor oamnelor cinstiti de pe acest forum.
De unde reiese ca FFFF minte, de ingheta apele (pe unele locuri nu s-au dezghetat nici acum) !!!

-
apsalba
- veteran

Tavi scrie:Intrebare pt. nea Fane
avand in vedere interpretarea - cu care nu sunt de acord si o consider o dezinformare - dar de dragul discutiei, intreb si eu:
Cluburile/asociatiile detinatoare de CIS dar care nu fac parte din FRPSC au dreptul sa elibereze permise?
sper ca e on topic acest mesaj...
DA.
-
semlecangheorghe
- veteran

Si daca nu au C.I.S.,ci sint constituite doar in scopul pescutului de placere,recreativ,pot elibera permise??
.
-
Mister Fisherman
- veteran

Din regulamentul federatiei
Practicarea pescuitului sportiv în habitatele piscicole naturale ca activitate recreativă sau de agrement se face în baza unui permis de pescuit recreativ/sportiv,eliberat de asociațiile de pescari sportivi, legal constituite. Asociațiile de pescari sportive legal constituite și autorizate de Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, precum și forurile de reprezentare la nivel național, constituite pe principiul liberei asocieri, vor fi luate în evidență de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Ministerul Mediului și Pădurilor în vederea de programe de acțiuni și proiecte comune pentru conservarea și protejarea resurselor acvatice vii. Practicarea pescuitului sportive pe teritoriul național se poate practica atât în apele continentale (ape dulci) cât și în apele teritoriale ale Mării Negre, în baza prezentului Regulament cât și a Regulamentelor de competiție pe fiecare probă sportivă practicată pe ramura de sport „ pescuit sportiv”.

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.