Permis pescuit 2012!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Permis pescuit 2012!

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Mar 2012, 12:29

Popescu a scris
[quotePrietenii de la staționar ți-ar putea confirma că toți sportivii FNPSR participanți de exemplu la Cupa FNPSR au primit gratuit nadă și câte o găleată SENSAS, nu au plătit taxa de participare și au stat gratuit la hotelul Doripesco. Să spună cineva că nu este așa. Apropo, Clubul muscă XIII, a făcut așa ceva?][/quote]

Asculta brae,tu crezi ca toata lumea e vrajita de cintecele tale de sirena????

Iti spun eu ca nu este asa.Pe site-ul stationaristilor,s-a plins unul la vremea respectiva ca ai promis ca le platesti cazarea.Si dupa ce au dormit claie peste gramada,au platit din propriul buzunar.Decontarea nu cred ca ai facut-o nici in zi de azi.

Si de ce treci sub tacere ,faptul ca ai platit o parte din premii,cu 6 luni intirziere si cu plingere penala si procuror pe capul tau??????????

Asta ai realizat???

Domnu Corbu stie toate astea??Precis ca nu,si atunci percepe ca ne este frica de tine.
Da mie imi este frica,cu adevarat,ca personaje cu reputatia si apucaturile domniei tale vor conduce pescuitul in Romania..De parca nu ajunge cite avem pe cap ..mai o belea ca tine lipsea..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 18 Mar 2012, 12:35

Se pare că iar deviem de la subiect...dacă continuaţi astfel, topicul se va închide.
Pentru clarificări de situaţii, va invita la cafenea în arenă...e păcat să-i privaţi pe cei cu adevărat interesaţi de subiect, de acest topic.
Mulţumesc.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 18 Mar 2012, 13:43

Poi arena e inchisa.Nu ca-i duc dorul.
Dar ce am scris mai sus are legatura cu permisul 2012.Mai exact cu lipsa lui.Mai exact cu legi blocate in sinstanta si date peste cap de Popescu si acolitii lui..

Si scuza-ma ,dar minciuna spusa mai sus,eu unul nu pot sa o trec cu vederea..

.

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 18 Mar 2012, 17:43

Michael are dreptate! Hai sa se abtinem cateva zile si sa revenim cu info proaspete.
Vineri am sunat tarziu (pt slujbasi la stat) si nu am mai gasit pe nimeni la anpa. PF mi-a transmis un raspuns oficial: indiferent de prelungirea permisului pe 2011, ei nu emit PG decat dupa eliberarea permisului 2012. Si pt fiecare tronson de Dunare trebuie adresare separata.
Promit ca maine sun iar la anpa si ma interesez despre aceasta Fata Morgana... Pana atunci putem sa-l ignoram pe "dumnealui" si vom vedea ce si cum. Daca il tot comentam nu facem decat sa tocim tastaturile....in van.
RX6 & Daiwa SS owner!

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 18 Mar 2012, 18:08

Sa fim corecti!!!! la realizari sa-i trecam si Targul de Pescuit, Mall-Alba-Iulia :lol: :lol:

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 19 Mar 2012, 05:56

Prin Decizia nr. 1338/13.03.2012 irevocabilă, pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție în Dos. nr. 148/57/2011, s-a respins recursul declarat de către Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură împotriva Sentinței nr. 99/2011 pronunțată de Curtea de Apel Alba – Secția de contencios administrativ prin care CS Cetate Alba Iulia a solicitat anularea Registrului de evidență al asociațiilor de pescari sportivi ca fiind întocmit cu încălcarea legii.

În această situație, singurele structuri ce pot fi înregistrate sunt doar asociațiile deținătoare de Certificat de Identitate Sportivă și Autorizație de funcționare eliberate de Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret.

Cluburile membre pot solicita eliberarea de permise de pescuit pe bază de tabel, cu respectarea prevederilor OM 15/2011. Pot elibera, la cerere permise de pescuit și către alți solicitant, fără a avea calitatea de membru al clubului.

Cam ce vrea mascariciul sa intelegem noi !? :lol:

a) s-a desfiintat registrul de evidenta al asociiatiilor de pescari

b) autorizatie de pescuit recreativ/sportiv si tarifele practicate de acestea nu mai sunt valabile , in acest caz permisul de pescuit este valabil pe toate apele in afara apelor concesionate care RNP si ARBBD

c) toate asociatiile de pescari trebuie obligatoriu sa fie deținătoare de Certificat de Identitate Sportivă și Autorizație de funcționare eliberate de Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret.

d)numai asociatiile cu CIS au dreptul sa elibereze permise

Astept reactii din partea reprezentatilor asociatiilor de pescari !
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Mar 2012, 07:51

Și eu sunt interesat să aflu părerea asociațiilor. Am adresat și o întrebare user-ului cezar ch, doctor în drept, dar se pare că toată lumea s-a dat la fund.
PS Dacă legea prevede asociații de pescari sportivi, este cred evident că membri acestora trebuie să fie sportivi legitimați și practicanți ai acestei ramuri sportive. Pescarul de plăcere nu mai poate fi obligat să fie membru al vreunei așa zise asociații, ci doar poate solicita eliberarea unui permis de pescuit sportiv. Și uite așa, încet, încet s-a rezolvat și problema cu obligativitatea asocierii. Nu asta vroiați?
Iar asociațiile respective vor trebui să facă ce de fapt au ca scop și obiective în statute, nu doar să ia uiumul de la pescarii sportivi, aburindu-i cu mărețele lor realizări. Să le vedem la treabă! Succese.
Prevăd o creștere rapidă a cererilor de eliberare CIS-uri din partea anumitor asociații. Ofer gratuit consultanță. :lol: :lol: :lol: :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Mar 2012, 08:11

Si daca pescarii care nu vor sa practice pescuitul ca sport,participind la competitii,dar vor sa se asocieze ,ei ce varianta au??

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 19 Mar 2012, 08:22

E treaba lor, doar că asocierea trebuie să respecte prevederile OG 26/2000. Mai ales art. 14. Asocierea este un drept, recunoscut și garantat.
Ia uite ce scrie la art. 1 din OG 26/2000
CAPITOLUL I
Dispozitii generale
Art. 1.
(1) Persoanele fizice si persoanele juridice care urmaresc desfasurarea unor activitati in interes general sau in interesul unor colectivitati locale ori, dupa caz, in interesul lor personal nepatrimonial pot constitui asociatii ori fundatii in conditiile prezentei ordonante.
Ce zici?
Prea mulți neaveniți au dus în derizoriu scopul unei asocieri, constituind tot felul de asociații care în fond nu sunt decât SRL-uri mascate și care în fapt nu fac decât să fenteze legea. Mai ales legislația fiscală.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Mar 2012, 08:27

Bun,si daca un grup de pescari,aleg sa isi constituie o asociatie,dar atentie ,fara scopuri competitionale,doar recreativi,de placere,trebuie sa inscrie ceasta asociatie ,in Federatie,obligatoriu??

.

Scrie răspuns