Permis pescuit 2012!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Re: Permis pescuit 2012!

Mesaj de Tavi » 12 Mar 2012, 17:16

Informatica bancara bat-o vina.
Se poate plati si acum prin virament taxa pentru permis de la orice banca in contul de Trezorerie:
IBAN
RO96TREZ70020160103XXXXX
Cod de CONT 20160103
Taxe si tarife pentru eliberarea de licente si autorizatii
de functionare

Art. 10 din HG 1016/2008:

Art. 10. — (1) Taxele prevăzute de prezenta hotărâre
constituie venit la bugetul de stat și se virează în contul
corespunzător codului de cont nr. 20160103 „Taxe și tarife
pentru eliberarea de licențe și autorizații de funcționare”, deschis
la unitățile Trezoreriei Statului.

Nu zice nimeni ca trebuie sa te prezinti personal la trezorerie cu banii. Dimpotriva, scrie clar: se vireaza. :D
Virament inseamna ordin de plata pe suport hartie de la orice banca din Romania unde ai deschis cont sau on-line pentru cine are internet banking.
In afara de Trezorerii cred ca se poate plati cash si la CEC - de verificat - ei mai incaseaza tot felul de taxe.
Dar voi nu stiati toate astea? suntem in anul 2012, lumea progreseaza...Trebuie sa vina asociatiile sa va spuna? :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Dumitrescu Iancu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dumitrescu Iancu » 12 Mar 2012, 17:42

In urma discutiei pe care am avut-o astazi cu Presedintele ANPA : pentru a se putea da comanda pentru noile permise, mai este necesara o modificare a Ordinului Ministrului...Miercuri este o sedinta a Consiliului Consultativ al MADR, daca se aproba modificarea, in doua saptamani incep sa curga permisele...
Proiectul de ordin privind prohibitia a fost trimis la semnat cu propunerea de a incepe pe 15 aprilie, se pare ca asa se va si semna...

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 12 Mar 2012, 18:42

Multumim, nene Iancule! Ce mama naibii mai au de modificat acum? Culoarea?
RX6 & Daiwa SS owner!

Dumitrescu Iancu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dumitrescu Iancu » 12 Mar 2012, 19:03

fanelul scrie:Multumim, nene Iancule! Ce mama naibii mai au de modificat acum? Culoarea?
Nu, trebuie sa hotarasca daca, pe card, va scrie sau nu "MADR" :lol1:

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 12 Mar 2012, 19:05

Moaamaaaa, problema tare. :wallbash:
Ce ziceti deschidem un poll?
RX6 & Daiwa SS owner!

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 12 Mar 2012, 20:55

Tavi scrie:Informatica bancara bat-o vina.
Se poate plati si acum prin virament taxa pentru permis de la orice banca in contul de Trezorerie:
IBAN
RO96TREZ70020160103XXXXX
Cod de CONT 20160103
Taxe si tarife pentru eliberarea de licente si autorizatii
de functionare

Art. 10 din HG 1016/2008:

Art. 10. — (1) Taxele prevăzute de prezenta hotărâre
constituie venit la bugetul de stat și se virează în contul
corespunzător codului de cont nr. 20160103 „Taxe și tarife
pentru eliberarea de licențe și autorizații de funcționare”, deschis
la unitățile Trezoreriei Statului.

Nu zice nimeni ca trebuie sa te prezinti personal la trezorerie cu banii. Dimpotriva, scrie clar: se vireaza. :D
Virament inseamna ordin de plata pe suport hartie de la orice banca din Romania unde ai deschis cont sau on-line pentru cine are internet banking.
In afara de Trezorerii cred ca se poate plati cash si la CEC - de verificat - ei mai incaseaza tot felul de taxe.
Dar voi nu stiati toate astea? suntem in anul 2012, lumea progreseaza...Trebuie sa vina asociatiile sa va spuna? :lol:

Si permisele le trimite ANPA-ul prin posta, nu ?

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 12 Mar 2012, 21:21

Dumitrescu Iancu scrie:In urma discutiei pe care am avut-o astazi cu Presedintele ANPA : pentru a se putea da comanda pentru noile permise, mai este necesara o modificare a Ordinului Ministrului...Miercuri este o sedinta a Consiliului Consultativ al MADR, daca se aproba modificarea, in doua saptamani incep sa curga permisele...
Proiectul de ordin privind prohibitia a fost trimis la semnat cu propunerea de a incepe pe 15 aprilie, se pare ca asa se va si semna...

Nu l-ai intrebat pe Manaila de ce ii da permise si anul acesta la Popescu??? Si de ce incalca ordinul, ca FFFF nu are autorizatie?
Domnul ANGHEL (de la ANPA), dumneata ai vizat autorizatiile, pe a lui FFFFF ai vizat-o???
VOI DATI ORDINE SI VOI LE INCALCATI. RUSINICAAAAAA!!!!!!!

Dumitrescu Iancu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dumitrescu Iancu » 12 Mar 2012, 21:26

jhonny scrie:
Dumitrescu Iancu scrie:In urma discutiei pe care am avut-o astazi cu Presedintele ANPA : pentru a se putea da comanda pentru noile permise, mai este necesara o modificare a Ordinului Ministrului...Miercuri este o sedinta a Consiliului Consultativ al MADR, daca se aproba modificarea, in doua saptamani incep sa curga permisele...

Nu l-ai intrebat pe Manaila de ce ii da permise si anul acesta la Popescu??? Si de ce incalca ordinul, ca FFFF nu are autorizatie?
Domnul ANGHEL (de la ANPA), dumneata ai vizat autorizatiile, pe a lui FFFFF ai vizat-o???
VOI DATI ORDINE SI VOI LE INCALCATI. RUSINICAAAAAA!!!!!!!
De ce nu il intrebi si singur?

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 12 Mar 2012, 21:50

Azi am aflat, fii sigur ca il intreb si pe el si pe ministru agriculturii. pai ce facem aici, iar chioscuri de permise????

Dumitrescu Iancu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dumitrescu Iancu » 12 Mar 2012, 21:56

jhonny scrie:Azi am aflat, fii sigur ca il intreb si pe el si pe ministru agriculturii. pai ce facem aici, iar chioscuri de permise????
Si daca tu ai aflat astazi, ce te face sa crezi ca eu as fi stiut asta mai demult, ca sa pot pune intrebarea?

Scrie răspuns