Permis pescuit 2012!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Permis pescuit 2012!
PAUZA !!!
Rog administratorul sa ne spuna pe loc, in intreg forumul, se situeaza ziua de astazi din punct de vedere al postarilor pe acest topic!!
Rog administratorul sa ne spuna pe loc, in intreg forumul, se situeaza ziua de astazi din punct de vedere al postarilor pe acest topic!!

Sunt si cazuri cand se intamplă invers, de acord ?SVF scrie:Corect dl.Dady.Dar probabil,in orice domeniu exista cate un "Mitica", cate un "Nasu"....
Iar ce zice nenea asta referitor la primirea intr-o asociatie,adica" recomandari din partea a doi pescari"ii spun ca poate sunt cazuri, in care asociatiile sunt cele care nu se ridica la nivelul pescarilor .
În altă ordine de idei:
@ Dady
Asociatia Pescar Club 21 este conceputa ca un conglomerat de cluburi (de pescuit la Dunare si-n Delta, de spinning, de pescuit la pluta, clubul pescarilor la crap, clubul arbitrilor, clubul pescarilor la Marea Neagra (din acest an). Toate sunt reunite in cadrul unui ONG unic.
Cluburile sunt concepute in stil britanic si nu se refera la sensul de club sportiv, competitional. Stiti cum sunt admisi membrii intr-un astfel de club, in Marea Britanie ?
Noi nu suntem nici "asociatia poporului muncitor", nici srl de distribuit permise, nici serviciu specializat ANPA.
Faptul ca distribuim si permise, este o consecinta a politicii si metodologiei adoptate de ANPA, precum si a dorintei noastre de a veni in sprijinul membrilor. Dar nu avem un Club de distribuit permise.
Cine nu este membru activ al vreunui club, nu va mai fi primit. Iar membru de club devii cu recomandari.
Cine nu participa la programul clubului (cluburilor) din care face parte, nici nu mai vizeaza carnetul la noi, nici nu-si mai procura carnet prin noi.
Slava Domnului, mai sunt si alte asociatii, mai este si varianta procurarii direct de la ANPA !
Sper ca este clar !
Dady, totul e definit clar in legile 26 si 69. Depinde dupa ce lege s-a infiintat o anumita structura. Apoi se pot adauga restrictii prin statut si prin hotararile AG. Legea nu le interzice. De fapt totul e f simplu.
Eeeee si daca vrei "club select" nu e cum crede lumea.. si ANPA-ul ce zice, posibil sa te lase fara licenta, dupa cateva reclamatii privind refuzurile, poti sa si pierzi membrii pe care ii ai, si atunci poti administra linistit balta din gradina.
Nu cred ca aceasta conditie de club select a fost data la ANPA cand au fost licitatiile.
Nu cred ca aceasta conditie de club select a fost data la ANPA cand au fost licitatiile.
-
- utilizator constant
Sunt multe de spus aici...Ca sa dormi linistit, fara grija viitorului asociatiei noastre, iti pot spune ca, la eliberarea Autorizatiei de pescuit recreativ- sportiv, s-a semnat si un acord intre asociatie si ANPA. Cat timp respectam acest acord, ANPA nu are nici un drept sa ne impuna nici un numar oarecare( minim) de membri si nici criteriile in baza carora ne selectam membrii.Iar cuvantul "Club" cuprins in denumirea asociatiei nu este deloc intamplator...rcorbu scrie:Eeeee si daca vrei "club select" nu e cum crede lumea.. si ANPA-ul ce zice, posibil sa te lase fara licenta, dupa cateva reclamatii privind refuzurile, poti sa si pierzi membrii pe care ii ai, si atunci poti administra linistit balta din gradina.
-
- veteran
Vorbind din experienta , cluburile nu sunt chiar cel mai rau lucru ce se poate intampla in tara asta . Doar sa nu se ajunga la refuzul de a mai primi un membru din motive subiective , gen " mi-a stricat jucaria la gradinita " . 

-
- utilizator constant
Acu`, depinde si din experienta cui vorbim...jackspinner scrie:Vorbind din experienta , cluburile nu sunt chiar cel mai rau lucru ce se poate intampla in tara asta . Doar sa nu se ajunga la refuzul de a mai primi un membru din motive subiective , gen " mi-a stricat jucaria la gradinita " .
Sa stii ca dorm linistit, oricum pe Snagov pot venii si pescuii oricand atata vreme cat am ANPA-ul, iar faptul ca voi veti devenii un club select nu afecteaza acest lucru.Dumitrescu Iancu scrie: Sunt multe de spus aici...Ca sa dormi linistit, fara grija viitorului asociatiei noastre, iti pot spune ca, la eliberarea Autorizatiei de pescuit recreativ- sportiv, s-a semnat si un acord intre asociatie si ANPA. Cat timp respectam acest acord, ANPA nu are nici un drept sa ne impuna nici un numar oarecare( minim) de membri si nici criteriile in baza carora ne selectam membrii.Iar cuvantul "Club" cuprins in denumirea asociatiei nu este deloc intamplator...
Sa fiti sanatosi si sa aveti noroc.
-
- utilizator constant
Sanatate iti doresc si eu!rcorbu scrie:Sa stii ca dorm linistit, oricum pe Snagov pot venii si pescuii oricand atata vreme cat am ANPA-ul, iar faptul ca voi veti devenii un club select nu afecteaza acest lucru.Dumitrescu Iancu scrie: Sunt multe de spus aici...Ca sa dormi linistit, fara grija viitorului asociatiei noastre, iti pot spune ca, la eliberarea Autorizatiei de pescuit recreativ- sportiv, s-a semnat si un acord intre asociatie si ANPA. Cat timp respectam acest acord, ANPA nu are nici un drept sa ne impuna nici un numar oarecare( minim) de membri si nici criteriile in baza carora ne selectam membrii.Iar cuvantul "Club" cuprins in denumirea asociatiei nu este deloc intamplator...
Sa fiti sanatosi si sa aveti noroc.