apsscobarul scrie:Aceste tarife sunt o PENIBILITATE !!!
.... noi nu am incasat nici un leu din aceste tarife,...
Am propus eliminarea acestor tarife fiind suficient taxa ANPA + cotizatia de membru
1 - Dle apsscobarul, dvs. tocmai ati solicitat reintroducerea obligativitatii asocierii prin asta !
Macar sunteti sincer ! V-am auzit si la intalnirea din 23.02 cerand acest lucru, si vi s-a raspuns ca nu se poate (obligativitatea) ! Adevarat, aici omiteti sa adaugati la "suficient", si"obligatoriu" dar se intelege ! La adunare ati sustinut-o, in special cand ati justificat in mod expres de ce trebuie distribuite permisele numai prin asociatii, nu si prin alte mijloace !
2 - Pe de alta parte, recunoasteti ca in 2011 n-ati incasat nici un leu din tarife, pentru ca pentru acest lucru ar fi fost necesar sa mergeti in control cu politia si alti "abilitati" pe apa
NICI UN LEU ! Cand spuneti ca in 2011 nu ati incasat nici un leu, ... cred ca putem trage concluzia ca in 2011 nu ati efectuat nici un control, nu-i asa ? Ca daca ati fi facut macar unul, intr-o zi,...si tot dadeati de unul care sa va dea "penibila" suma de 5 lei ! Nu de cei 5 lei pe care nu i-ati incasat, imi fac griji, ci de faptul ca prin nici un control, inseama ca nu ati deranjat pe nimeni pe apa ! Sa presupun ca judetul Alba nu are braconieri ?
3 - Intrucat va incadrati in categoria asociatiilor care conform spuselor dvs:
" doresc reciprocitatea conform Art.9.ordin 15/2011, si care doresc ca pescarii care sunt inscrisi la oricare asociatie din ROMANIA fiind cetatenii acestei tari sa poata pescui liberi pe teritoriul ROMANIEI,
fiindca cu banii dati la una din asociatia din tara asociatia respectiva a facut ceva pentru pescuitul din ROMANIA",
si in anul 2011 ati incasat cotizatii de la membrii dvs, va rog sa-mi spuneti:
Daca tot nu ati efecuat in 2011 nici un control, ce ati facut in 2011 pentru pescuit din cotizatiile membrilor dvs, ca acuma sa vi se para normal ca ei sa mearga binemersi la pescuit cu carnetul de apsscobarul, pe zona unei asociatii care macar isi controleaza apa din cand in cand ?
4 - "
Aceste tarife care sunt incluse in Regulamentul propriu al fiecarei asociatii
este MARUL DISCORDIEI 
intre asociatii"...
"Aceste tarife ... este marul discordiei"

, doar pentru asociatiile care la licitatie la ANPA v-ati prezentat cu tarife minimale, ca sa luati punctaj si sa puneti mana si voi pe o apa ! Nu v-ati mai gandit si la altceva, de pilda ce faceti dupa aia !
Numai ca in felul asta v-ati dat singure un sut in oo, si v-ati impuscat in picior, pentru ca pescarilor le e comod sa pescuiasca cu ANPA si cel mult 5 lei, daca mergeti sa-i incasati si pe aia, astfel incat acuma plangeti dupa reciprocitate ca sa nu va pierdeti membrii !
Poate ca pana la urma, nici nu sunteti o alternativa asa de buna la Ajvps Alba, sau la Aps Alba a lui Popescu, sau la Apullum, Club Cetate, federatie si cati va mai inghesuiti pe acolo prin zona !