Permis pescuit 2012!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cezar.ch
veteran
veteran

Re: Permis pescuit 2012!

Mesaj de cezar.ch » 23 Feb 2012, 21:48

jhonny scrie:Solutia este cotizatii simbolice, control la bani la as. si control pe ape.
Nu cred ca vor fi multe asociatii care vor face "cadouri", mai ales daca le vine apa la moara.

Oricum, asociatia pe care o prezidez va limita numarul cotizantilor, iar la data cand se va atinge nivelul pe care si l-a propus prin bugetul de venituri si cheltuieli, va sista inscrierile.
Adica atunci cand veniturile vor acoperi cheltuielile preliminate (administrarea lacului Snagov, drumuri pentru PG-uri, ecologizari, cateva actiuni unamitare, plus cheltuielile cu sediul, contabilitatea si saitul).
Toti cei din conducerea asociatiei facem voluntariat total si in plus, suntem pescari recreativi/sportivi, care mai vor sa si pescuiasca.

Conform Strategiei asociatiei noastre (vedeti, n-are numai Fane strategii :D ), in anul 2013 vom viza numai pentru membrii vechi, plus o marja de 10-15 % membri noi, recomandati fiecare de cate un membru vechi.

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 23 Feb 2012, 21:58

cezar.ch scrie:
fanelul scrie:mda, scuze, si patronii! " copca la caldarusani", "invitatie la darvari", "taxe mv2-2012" "campionat feeder-aps-2012" si cate si mai cate!
Pai de aia s-au facut patroni de balta, nu ? Ca sa prospere ! Desi nu mai merg de ani buni pe baltile cu plata, nu-i condamn pe patroni decat daca se straduiesc sa insele clientii, cu diverse tertipuri.
Dar si investesc, baga bani, este afacerea lor ! Daca pescarii vin pe balta si platesc, inseamna ca le convine.
din pacate pana la asociatii de pescari profesionisti in delta care ar oferi si permise e cale lunga.
Eu vreau doar sa pescuiesc, nu sa prind peste....
RX6 & Daiwa SS owner!

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 23 Feb 2012, 22:00

fanelul scrie:[...]Eu vreau doar sa pescuiesc, nu sa prind peste....
8)

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 23 Feb 2012, 22:15

doar ca sa fac mesajul 400: eu unul m-am cam saturat de legile proaste incepute de iorgovan....
RX6 & Daiwa SS owner!

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 23 Feb 2012, 22:16

fanelul scrie:
cezar.ch scrie:
fanelul scrie:mda, scuze, si patronii! " copca la caldarusani", "invitatie la darvari", "taxe mv2-2012" "campionat feeder-aps-2012" si cate si mai cate!
Pai de aia s-au facut patroni de balta, nu ? Ca sa prospere ! Desi nu mai merg de ani buni pe baltile cu plata, nu-i condamn pe patroni decat daca se straduiesc sa insele clientii, cu diverse tertipuri.
Dar si investesc, baga bani, este afacerea lor ! Daca pescarii vin pe balta si platesc, inseamna ca le convine.
din pacate pana la asociatii de pescari profesionisti in delta care ar oferi si permise e cale lunga.
Eu vreau doar sa pescuiesc, nu sa prind peste....
Păi în Deltă nu aveţi nevoie de permis ANPA, asociaţii, deranj, etc.
Vă luaţi permis ARBDD de la Tulcea şi pescuiţi. Uneori prindeţi şi peşte, chiar dacă nu prea vreţi... :wink:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 23 Feb 2012, 22:18

cezar.ch scrie:................................ Daca pescarii vin pe balta si platesc, inseamna ca le convine.
nu.
inseamna ca nu mai au solutii, ca au fost "impinsi" catre aceste locatii prin grija celor care au pus mana pe ele.

cat priveste raspunsul cu permisele...........tot nu ma multumeste.
nu va faceti ca nu intelegeti, adica asociatiile pot sa scrie pe permise, dar un angajat anpa nu poate??!!
ciudat, pt ca eu si anul trecut tot asa am luat permisul si angajatul ANPA, recte inspectorul zonal, l-a scris si completat in fata mea.
deci, care este problema??
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 23 Feb 2012, 22:27

fanelul scrie:[...]eu unul m-am cam saturat de legile proaste incepute de iorgovan....
Antonie Iorgovan supranumit si printele constitutiei... s-a dus de mult si asta...
Stai sa vezi de-acuma legi... schimba astia constitutia, tinete bine. :D

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 23 Feb 2012, 22:31

adiwolf scrie:
cezar.ch scrie:................................ Daca pescarii vin pe balta si platesc, inseamna ca le convine.
nu.
inseamna ca nu mai au solutii, ca au fost "impinsi" catre aceste locatii prin grija celor care au pus mana pe ele.

cat priveste raspunsul cu permisele...........tot nu ma multumeste.
nu va faceti ca nu intelegeti, adica asociatiile pot sa scrie pe permise, dar un angajat anpa nu poate??!!
ciudat, pt ca eu si anul trecut tot asa am luat permisul si angajatul ANPA, recte inspectorul zonal, l-a scris si completat in fata mea.
deci, care este problema??
Dacă citiţi postările mele de pe pagina precedentă (de la orele 21,27 şi respectiv 21,30), veţi constata ca asta am scris şi eu.
Mă acuzaţi degeaba că mă fac că nu înţeleg. Tocmai că înţeleg.
Mai mult, propun şi soluţii, atunci cand mi se par rezonabile.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 23 Feb 2012, 22:35

Mai baieti, nu va luati de singurul conducator de asociatie care ne da informatii.

cezar.ch
veteran
veteran

Mesaj de cezar.ch » 23 Feb 2012, 22:49

Nu-i nici o problemă, oamenii întreabă, iar eu răspund.
Mai ales că le înţeleg iritarea...

Cred că în 2010 am fost singura asociatie care a protestat OFICIAL cu privire la aberaţia privind obligaţivitatea asocierii.
Deşi eram înfiinţaţi de cateva luni, şi riscam ca ANPA să nu ne înscrie în Registru.

Dar interesul este o chestie, iar dreptatea poate fi alta. Cel puţin colegii mei si cu mine din conducerea asociaţiei aşa gandim...
Iar în momentul cand vom simţi că nu mai suntem utili, sau ca voluntariatul nostru facut cu sinceritate este in van, vom "trage obloanele".
Indiferent daca sentimentul zadarniciei ni-l va produce ANPA, sau chiar pescarii...

Scrie răspuns