Din p?cate, problemele de la serviciu nu mi-au permis s? fiu la fa?a locului.jhonny scrie:Am vorbit la telefon cu cineva care a participat, deci informatii 100%, nu mi-a spus mai mult ca era la volan.
Se va bulversa totul, din ce mi-a spus.
Domnul Cezar.Ch ne faceti o sinteza?
Dar au fost dnii. D.I Stoica (vicepre?edinte) ?i I.Dumitrescu (secretar ?i purt?tor de cuvant). Evident, m-au pus la curent.
1. Concluzii clare n-au prea fost. Cei de la ANPA (în frunte cu pre?edintele M?n?il?) au aflat cu ocazia acestei ?edin?e c? nu fac farte dintre institu?iile publice AUTORIZATE s? solicite, prelucreze ?i stocheze date personale ale cet??enilor (în primul rand CNP-ul). Trezit din buim?ceala ini?ial?, pre?edintele M?n?il? a afirmat c? studiaz? posibilitatea ca permisele s? fie transferate asocia?iilor, iar acestea s? le personalizeze în fa?a solicitantului ?i cu acordul lui.
Practic, cardurile comandate vor avea lipite stickere, pe care s? se poat? scrie cu pixul aceste date.
Problema care rezult? este c? individualii (neafilia?ii) r?man în pom, iar cei care au pl?tit deja la Trezorerie î?i vor recupera banii doar pe cale judec?toreasc?. ANPA a aflat ?i faptul c? asocia?iile (subiecte de drept privat) nu pot fi obligate s? presteze gratuit pentru ne-membri. Nu stiu ce vor face.
2. S-a mai cerut ca asocia?iile s? primeasc? drept de control pe apele publice administrate de ele, adic? s? fie mandatate de ANPA pentru ac?iuni de combatere a braconajului ?i reabilitarea resursei piscicole (ASTA cerusem ?i noi, dac? v? aminti?i, în materialul nostru colectiv, trimis la sfarsitul anului trecut la ANPA). Cei de la ANPA au r?spuns c? deocamdat? Consiliul lor Consultativ a respins ideea, dar o vor repune pe tapet.
3. Asocia?iile din sistemul AGVPS au cerut preschimbarea Autoriza?iilor în Contracte de Concesiune în profil jude?ean ?i eliminarea asocia?iilor particulare (non-AGVPS). Proteste, h?rm?laie, propunere respins?.
4. Tot asocia?iile din sistemul AGVPS au propus obligativitatea asocierii (procurarea permiselor numai prin asocia?ii). Propunere respins? !
Aici a intervenit ?i delega?ia APC 21 care a denun?at caracterul abuziv, nedrept (?i cam neconstitu?ional, la urma urmei).
Pan? la urm?, se caut? solu?ii ?i pentru rezolvarea individualilor, dar ANPA nu le-a identificat. Se vor gandi !
5. Pe la jum?tatea ?edin?ei a ap?rut ?i pre?edintele unei anumite federa?ii sportive, pe care nu-l numesc dar îl b?nui?i, care a vociferat tot timpul, a r?cnit, a fost pus la punct cu argumente (orice om cu ceva bun sim? ar fi plecat acas?, dar nu ?i el), la un moment dat a urlat c? se gr?be?te, se duce la ANST s? ia C.I.S-ul si ?i-a continuat reprezenta?ia pe culoare, înso?it de un cor de fluier?turi, huiduieli, cotcod?celi, etc.
Trebuie s? v? relatez ?i ce mai spun unii participan?i, c? la plecare acest pre?edinte p?rea viscolit de secre?iile bucale ?i nazale cu care l-au onorat adversarii domniei sale.
De?i nu aprob astfel de manifest?ri, în acest caz singular nu m-am revoltat prea tare.