Permis pescuit 2012!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Re: Permis pescuit 2012!
Jhonny, de acord cu tine. Sa fie impuscati (eventual mortal, deh...acident nefericit) cativa braconieri din astia cu volti sau plase si lasate corpurile s-3 zile pe malul apei cu o inscriptie langa ele care sa explice ce au facut. Cred ca s-ar dimunia mult numarul celor care asr indrazni....bun, exagerez, dar macar sa li se confiste nun doar plasa ci si masina, barca, casa etc.
Salut! Pentru ca nu cred ca reusesc sa citesc cele 35 de pagini care s-au scris despre permisul de pescuit, as ruga pe cineva sa imi spuna pe scurt ce trebuie facut pentru a obtine permisul de pescuit pentru Delta Dunarii pe anul 2012. Multumesc.
Am incheiat azi capitolul taxe pt pescuit 2012. 30 ron la trezoreri pt anpa+copie CI, recomandata catre anpa si salutare. Cand m-or chema pt permis, poate ma voi duce. Nu ca m-ar fi controlat cineva dar voi avea avea copia chitantei la mine.
Pt Delta a fost un pic mai scump: 2x30ron (acces persoane+pescuit, anual), 2 mandate completate la posta cu adresa trezorerie tulcea. Anul trecut am platit tot in primavara si am ridicat permisul in toamna cand s-a potrivit sa fiu la murighiol in zi de program de lucru cu publicul.... Tot asa voi avea chitantele dupa mine si salutare.
Per total totul a fost 100ron (taxe pescuit si taxele postei). Cand, si daca, voi intra in posesia permiselor, va anunt.
Daca vreti detalii, nu ezitati.
Am inceput deja, un prim mail catre politia de frontiera. Mail-urile catre teritoriale (GR, TL, CT) nu au fost transmise, "adrisantul" necunoscut
Pt Delta a fost un pic mai scump: 2x30ron (acces persoane+pescuit, anual), 2 mandate completate la posta cu adresa trezorerie tulcea. Anul trecut am platit tot in primavara si am ridicat permisul in toamna cand s-a potrivit sa fiu la murighiol in zi de program de lucru cu publicul.... Tot asa voi avea chitantele dupa mine si salutare.
Per total totul a fost 100ron (taxe pescuit si taxele postei). Cand, si daca, voi intra in posesia permiselor, va anunt.
Daca vreti detalii, nu ezitati.
Am inceput deja, un prim mail catre politia de frontiera. Mail-urile catre teritoriale (GR, TL, CT) nu au fost transmise, "adrisantul" necunoscut
RX6 & Daiwa SS owner!
Primele contacte cu politia de frontiera
Pt Dunare trebuie vorbit cu fiecare judet in parte, merge si prin fax DAR NUMAI dupa ce binevoieste ANPA sa dea efectiv permisele!!!
Pt Delta, merge prin fax si doar cu chitantele catre ARBDD.
Tineti aproape!

Pt Dunare trebuie vorbit cu fiecare judet in parte, merge si prin fax DAR NUMAI dupa ce binevoieste ANPA sa dea efectiv permisele!!!
Pt Delta, merge prin fax si doar cu chitantele catre ARBDD.
Tineti aproape!
RX6 & Daiwa SS owner!
Pentru delta accesul pt persoane este si pentru localnici? Eu de exemplu sunt din Tulcea, trebuie sa platesc altceva in afara de permis?
Da!alexc scrie:Pentru delta accesul pt persoane este si pentru localnici?
Pe langa permisul de pescuit in rezervatie trebuie sa ai si permisul de intrare in rezervatie.alexc scrie:Eu de exemplu sunt din Tulcea, trebuie sa platesc altceva in afara de permis?
Deocamdata s-a renuntat la inceperea tiparirii de permise de catre ANPA
De ce?APSHD scrie:Deocamdata s-a renuntat la inceperea tiparirii de permise de catre ANPA
Care-s motivele?... daca aveti mai multe informatii le primim cu placere

O sa va spuna maine la sedinta, parca maine este nu?APSHD scrie:Deocamdata s-a renuntat la inceperea tiparirii de permise de catre ANPA
Cica ia destituit pe toata conducerea Autoritatii de pescuit, ministrul agriculturi,pentru ca nu au atras fonduri europene
Popescu Stefan Subiectul mesajului: SUBSCRIPȚIE PUBLICĂScris: Mar Feb 21, 2012 9:53 am
Mesaje: 736 Propun vașnicilor sușinători ai AGVPSR constituirea unui fond de ajutorare a AGVPSR. Patronii din Calea Moților nu au bani de salarii pe luna Ianuarie 2012 și Șelaru va fi nevoit să împrumute din nou, din pușculița proprie, șandramaua care se mai ține doar pe naivitatea pescarilor sportivi, pentru că vânătorii i-a pierdut deja. Ce o să pună în gaj, că la împrumutul de anul trecut creditul dat de Șelaru în valoare de 70.000 euro a fost girat cu sediul din calea Moșilor 128?
Procesele cu Popescu a început să le piardă.
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... AwNTMwMDQ*
Facem altul (AGVPS) si mai frumos. Si ne doare in pix ca suntem afiliati!!!!!!
Mesaje: 736 Propun vașnicilor sușinători ai AGVPSR constituirea unui fond de ajutorare a AGVPSR. Patronii din Calea Moților nu au bani de salarii pe luna Ianuarie 2012 și Șelaru va fi nevoit să împrumute din nou, din pușculița proprie, șandramaua care se mai ține doar pe naivitatea pescarilor sportivi, pentru că vânătorii i-a pierdut deja. Ce o să pună în gaj, că la împrumutul de anul trecut creditul dat de Șelaru în valoare de 70.000 euro a fost girat cu sediul din calea Moșilor 128?
Procesele cu Popescu a început să le piardă.
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... AwNTMwMDQ*
Facem altul (AGVPS) si mai frumos. Si ne doare in pix ca suntem afiliati!!!!!!