Permis pescuit 2012!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Permis pescuit 2012!
Lucky, don't bother! Asociatiile au dat un tun in anii trecuti cand permisele se emiteau numai prin ei! Legal, asociatiile nu aveau voie sa nu iti elibereze permisul contra taxei anpa. Practic, la intrebarea legata de asta raspunsul era: "desigur, insa dupa ce acoperim nevoile membrilor nostri. ANPA este de vina, nu emit permise cate cerem noi, bla-bla-bla". Sper ca, incepand cu anul viitor sa putem pescui pe baza rovignetei care se lipeste pe permisul anpa 2012. Parerea mea este ca emiterea unui permis multi-anual (nu am numarat cate rubrici are modelul de permis din MOf) da o grea lovitura "asociatiilor de pescari sportivi".
RX6 & Daiwa SS owner!
Continuand, nici asociatiile nu au primit, din pacate, mai multe drepturi legate de apele din administrare. Atat timp cat asociatiile nu pot verifica legalitatea pescarilor de pe malurile apelor lor, practic nu au nici o putere de control. Reprezentantii asociatiilor nu pot face decat sesizari si controale numai insotiti de politie, jandarmi, anpa (nu stiu daca toti odata sau individual). Asa ca, au primit numai obligatia de a marca zona lor, de a asigura accesul contra-cost (bine ca nu toti au taxe) samd. Despre drepturile asociatiilor legate de controale insa.....
OFF: e enervant zoom-ul textului de pe forum, eram obisnuit cu font mai mic
OFF: e enervant zoom-ul textului de pe forum, eram obisnuit cu font mai mic

RX6 & Daiwa SS owner!
- Petru B.GD.N
- senior
Eu cred ca pentru cea mai mare parte a asociatiilor asta a fost cel mai bun lucru posibil. Au scapat de o bataie de cap, de o obligatie (pe care oricum nu o onorau).fanelul scrie: ... asociatiile nu au primit, din pacate, mai multe drepturi legate de apele din administrare. Atat timp cat asociatiile nu pot verifica legalitatea pescarilor de pe malurile apelor lor, practic nu au nici o putere de control.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
@apshd
daca ai stii ce raspuns iti scrisesem acum o ora si l-am sters..........
un singur lucru vreau sa iti spun si tie si tuturor asociatiilor care mai viseaza si spera la banii din cotiazatii.
BRACONAJUL, BRACONAJUL si iarasi BRACONAJUL!!
stopati, eradicati sau diminuati acest flagel si veti avea parte de membri cotizanti - orice alte activitati prin care incercati sa atrageti noi membri sau sa ii mentineti pe cei vechi, palesc in comparatie cu cerinta de mai sus.
pentru pescarul de rand si marea masa a lor, nimic altceva nu conteaza mai mult decat oprirea si starpirea braconierilor - puteti face ensdemii de populari cu mii de tone de peste, puteti face coispemii de concursuri, dar............tot degeaba.
pricepeti odata pt dumnezeu ca daca vreti sa aveti de partea voastra pescarii, luptati cu toate fortele si toate mijloacele contra BRACONAJULUI.
dar dumneata cunosti foarte bine toate aceste aspecte, inclusiv pe cele din judetul meu si totusi iti place sa te auzi vorbind si laudandu-te cu "realizarile" voastre

un singur lucru vreau sa iti spun si tie si tuturor asociatiilor care mai viseaza si spera la banii din cotiazatii.
stopati, eradicati sau diminuati acest flagel si veti avea parte de membri cotizanti - orice alte activitati prin care incercati sa atrageti noi membri sau sa ii mentineti pe cei vechi, palesc in comparatie cu cerinta de mai sus.
pentru pescarul de rand si marea masa a lor, nimic altceva nu conteaza mai mult decat oprirea si starpirea braconierilor - puteti face ensdemii de populari cu mii de tone de peste, puteti face coispemii de concursuri, dar............tot degeaba.
pricepeti odata pt dumnezeu ca daca vreti sa aveti de partea voastra pescarii, luptati cu toate fortele si toate mijloacele contra BRACONAJULUI.
dar dumneata cunosti foarte bine toate aceste aspecte, inclusiv pe cele din judetul meu si totusi iti place sa te auzi vorbind si laudandu-te cu "realizarile" voastre

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
- cristinel33
- utilizator constant
intru totul de acord , pana nu se starpeste braconajul degeaba tot populezi ... 

Natura ne aseamana. Educatia ne deosebeste.
.... "Noi populam cu aproximativ 4-5 to de peste pe an ."......
APSHD, ne spui te rog, cu ce peste populati, unde si de unde il cumparati?
APSHD, ne spui te rog, cu ce peste populati, unde si de unde il cumparati?
- Petru B.GD.N
- senior
adiwolf scrie:@apshd
daca ai stii ce raspuns iti scrisesem acum o ora si l-am sters ... dar dumneata cunosti foarte bine toate aceste aspecte, inclusiv pe cele din judetul meu si totusi iti place sa te auzi vorbind si laudandu-te cu "realizarile" voastre![]()

Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
Am cautat un mesaj mai vechi si iata ca reiterez ideea:
"M-am uitat oleaca pe legile animalelor
"Art. 25
(1) Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor se fac de persoane imputernicite, potrivit atributiilor de serviciu, din cadrul Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si al Ministerului Administratiei si Internelor."
Imputerniciti vor fi membrii asociatiei, toate apele le declaram poluate, deci pestii improprii consumului si pac-pac, amenzi. Facem nitel C&R cu forta!"
"M-am uitat oleaca pe legile animalelor
"Art. 25
(1) Constatarea contraventiilor si aplicarea sanctiunilor se fac de persoane imputernicite, potrivit atributiilor de serviciu, din cadrul Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor si al Ministerului Administratiei si Internelor."
Imputerniciti vor fi membrii asociatiei, toate apele le declaram poluate, deci pestii improprii consumului si pac-pac, amenzi. Facem nitel C&R cu forta!"
RX6 & Daiwa SS owner!
Cine are urechi de auzit sa audaadiwolf scrie:@apshd
dar dumneata cunosti foarte bine toate aceste aspecte, inclusiv pe cele din judetul meu si totusi iti place sa te auzi vorbind si laudandu-te cu "realizarile" voastre![]()

[quote="fanelul"]Lucky, don't bother!
Nu-mi fac niciun fel de probleme si nici nu pun la suflet
dar pe un asemenea forum ma gandeam ca orice intrebare are si un raspuns din moment ce sant puse catre persoane care dupa cum se vede nu sant novici in ale pescuitului. Dar atunci cand pescuitul se face din interes si nu din pasiune cred ca nu vom gasi niciodata raspunsuri.
Ps. Pescuitul sportiv e doar pasiune si sa nu-mi spuneti ca nu e asa.
Nu-mi fac niciun fel de probleme si nici nu pun la suflet

Ps. Pescuitul sportiv e doar pasiune si sa nu-mi spuneti ca nu e asa.