Vă mai dau, ca să vedeți în ce beznă vă scăldați. Atâta timp cât nu sunteți capabili să faceți diferența între administrarea resursei și administrarea pescuitului sportiv ce vreți să cred despre voi? Ia, luați și studiați:flydb scrie:Saracu nea Fane! Bre, eu chiar am inceput sa-mi fac probleme serioase daca mata asta intelegi din ceea ce citesti si ne dai si noua sa citim! Succesuri pe mai departe!
Legea 400/2005
Anexa IV
II. SERVICII COMUNE DE GOSPODARIRE A APELOR (IN SCOPUL PRELUCRARII SI UTILIZARII ACESTORA)
Denumirea serviciului:
....................................................................................................................
8. practicarea pescuitului recreativ sportiv in cursuri de apa, lacuri si balti naturale;
Băi aviatorilor, voi pescuiți prin nori? Înțeleg că aveți capul în nori, dar măcar picioarele să le aveți pe pământ.

Și încă odată, încercați să pricepeți că legile nu sunt facultative, ci se aplică în integralitatea lor. Dacă citiți cu atenție, o să observați că vă regăsiți și voi printre rânduri. Acolo unde se vorbește de bolovani.