Permis pescuit 2012!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Permis pescuit 2012!
Bineînțeles că este așa. Băieții care se simt loviți în interese fac tot ce pot pentru a împiedica eliberarea CIS-ului federației. Nu vor reuși decât eventual întârzierea eliberării lui. Atât și nimic mai mult.
PS Respectiva agapă nu a fost o consultare, ci lamentările penibile ale celor care se simțeau lezați de pierderea jucăriei care se numește eliberare permise la fraieri, din care unii se pare că trăiesc. Ce este paradoxal, este că unii au trăit foarte bine ani buni, fără să facă nimic.
PS Respectiva agapă nu a fost o consultare, ci lamentările penibile ale celor care se simțeau lezați de pierderea jucăriei care se numește eliberare permise la fraieri, din care unii se pare că trăiesc. Ce este paradoxal, este că unii au trăit foarte bine ani buni, fără să facă nimic.
- semlecangheorghe
- veteran
PS Respectiva agapă nu a fost o consultare, ci lamentările penibile ale celor care se simțeau lezați de pierderea jucăriei care se numește eliberare permise la fraieri, din care unii se pare că trăiesc.
Am retinut,toti platitorii de permise(altundeva decit la tine)sint...fraieri....
Deasemenea ma induioseaza la culme,grija pe care o porti asa zisilor 'pescari sportivi',prin faptul ca lupti neinfricat avind ca si obiectiv ,ca acestia sa nu mai plateasca acea taxa 'aberanta'de 30 de ron,suma care efectiv ii demola financiar...
In felul acesta ,scutiti de grija acelei taxe enorme,vor putea cotiza 'nestingheriti',la clubul de care apartin,si care,la rindu-i,va plati obol Fderatiei,daca vrea sa intre in circuitul competitional..Daca nu..sta pe tusa..
Pe linga aceasta taxa,conform statutului Federal,cluburile mai au obligatia sa organizeze etapele,adica sa plateasca doctori,jandarmi,pompieri,sa isi plateasca deplasarea(noroc ca ai avut geniala idee sa-i inghesui pe toti cu barci,motoare,lansete1pcs,si alte cele,intr-un microbuz,ca sa iasa mai ieftin la carburant),si toate cu bani veniti de unde??De la fra.....,pardon pescari sportivi,care,pleaca la competitii cu fruntile senine,deoarece grija banilor a fost ridicata de pe umerii lor de maretul presedinte,prin obtinerea in instanta a unei deduceri,sau cum naiba io fi zicind in pasareasca voastra,de la plata celor 30 de ron.Restul ,adica "...nesportivii".....ramin 'fraieri',in continuare..
Astept in continuare sa faci publice detalii concrete referitoare la conditiile oferite de C.S.Cetate(pista de antrenamente,dotare materiala,antrenori),si pe care le anunti cu surle si trimbite pe sit-ul oficial al Federatiei,acolo unde nu dai voie nimanui sa posteze,deoarece minciunile de genul aleia de mai sus,ar iesi repede la iveala...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Nu-ți mai chinui intelectul, că riști să devii penibil. Păi dacă legea vorbește de pescari sportivi, tu de unde scoți pescarii recreativi? Precizează un articol din lege care să se refere la așa ceva.
Încearcă să faci diferența dintre a practica un sport și a participa la o competiție sportivă. Dacă nici asta nu pricepi, du-te și te caută nițel la intelect.
PS Pe web site-ul federației nu este loc pentru orice specimen, ci doar pentru cei care au ceva de spus. Măscăriile voastre le puteți produce pe acest forum. Este suficient.

Încearcă să faci diferența dintre a practica un sport și a participa la o competiție sportivă. Dacă nici asta nu pricepi, du-te și te caută nițel la intelect.
PS Pe web site-ul federației nu este loc pentru orice specimen, ci doar pentru cei care au ceva de spus. Măscăriile voastre le puteți produce pe acest forum. Este suficient.

-
- veteran
Catre ANST
Rog eliberati de urgenta CIS ul catre federatia de pescuit popesciana , dupa care , noi va vom trmire un numar de cont unde sa transferati banii rezultati din daune . Sau daca va este mai usor , puteti trece bazele sportive pe care o sa le pierdeti in instanta direct pe numele nostru , sa nu va mai chinuiti cu vanzarea lor .
Va asteptam cu drag !

Rog eliberati de urgenta CIS ul catre federatia de pescuit popesciana , dupa care , noi va vom trmire un numar de cont unde sa transferati banii rezultati din daune . Sau daca va este mai usor , puteti trece bazele sportive pe care o sa le pierdeti in instanta direct pe numele nostru , sa nu va mai chinuiti cu vanzarea lor .
Va asteptam cu drag !

Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.
- semlecangheorghe
- veteran
apsalba scrie:Nu-ți mai chinui intelectul, că riști să devii penibil. Păi dacă legea vorbește de pescari sportivi, tu de unde scoți pescarii recreativi? Precizează un articol din lege care să se refere la așa ceva.
PS Pe web site-ul federației nu este loc pentru orice specimen, ci doar pentru cei care au ceva de spus. Măscăriile voastre le puteți produce pe acest forum. Este suficient.![]()
![]()
![]()
Ai auzit de pescuitul recreativ/sportiv??
S-a modificat cumva legea,si aceasta vorbeste numai de pescuit sportiv??
Aaa,ca are legea scapari si foloseste doar termenul de sportiv,e altceva...acolo speculezi tu...
Oricum ,anemica diversiunea...cind imi raspunzi cu privire la conditiile oferite de C.S. Cetate??De ce nu ai C.I.S.?
.
.
@ apsalba
Mai nea Fane! Eu zic sa incheiem discutia asta penibila. Daca dumneata chiar crezi ce tastezi aici, este grav si ar trebui sa te gandesti mai bine la alte lucruri si nu la pescuitul sportiv recunoscut ca sport. Ideea asta, cum ca pescarii sportivi n-ar trebui sa plateasca permisele de pescuit( taxa de 30 lei) este aberanta. Ea se adreseaza tuturor celor care acceseaza aceasta resursa publica, reprezentata de pestele din apele publice, chiar daca nu retii pestele-C&R.Daca iti convine, bine, daca nu-ti convine ar trebui sa practici pescuitul sportiv, recunoscut sau nu de ANST ca sport, in baltile private ale federatiei. Este atat de simplu. Asa ca, dute mai nene si te culca si mai lasa abureala asta de doi lei!
Mai nea Fane! Eu zic sa incheiem discutia asta penibila. Daca dumneata chiar crezi ce tastezi aici, este grav si ar trebui sa te gandesti mai bine la alte lucruri si nu la pescuitul sportiv recunoscut ca sport. Ideea asta, cum ca pescarii sportivi n-ar trebui sa plateasca permisele de pescuit( taxa de 30 lei) este aberanta. Ea se adreseaza tuturor celor care acceseaza aceasta resursa publica, reprezentata de pestele din apele publice, chiar daca nu retii pestele-C&R.Daca iti convine, bine, daca nu-ti convine ar trebui sa practici pescuitul sportiv, recunoscut sau nu de ANST ca sport, in baltile private ale federatiei. Este atat de simplu. Asa ca, dute mai nene si te culca si mai lasa abureala asta de doi lei!
Ia tată și citește:flydb scrie:@ apsalba
Legea 69/2000
art. 2
..............................................................
(5) Practicarea educatiei fizice si sportului este un drept al persoanei, fara nici o discriminare, garantat de stat. Exercitarea acestui drept este libera si voluntara si se realizeaza independent sau in cadrul structurilor sportive asociative.
(6) Statul recunoaste si garanteaza persoanei fizice si juridice dreptul la libera asociere in scopul constituirii structurilor sportive.
Ia zi nene, dacă este un drept al persoanei, fără nici o discriminare, de ce tu plătești 30 de lei, elevii plătesc zece lei și pensionarii nu plătesc nimic?
Cum este cu taxa asta?
Las la o parte că este prea complicat so te fac să înțelegi ce este ăla sport. Sportul se practică pentru agrement, recreere și competiție, deci are trei forme de manifestare, dar este prea greu de priceput de unii care au uitat că au învățat să citească și o iau după propria lor ureche sau după grohăiturile unora care cred că pescuitul sportiv este sursa lor personală de venit.
Mai mult decât atât, dacă legea prevede așa ceva, de ce să dai bani la stat să-i mănânce niște trântori?
Art. 82
Ministerul Tineretului si Sportului, Comitetul Olimpic Roman, federatiile sportive nationale si cluburile sportive care detin bazele sportive nautice au dreptul de folosinta gratuita si prioritara a luciului de apa pentru activitatea de pregatire si competitionala.
Acum ai înțeles pentru ce militez eu? Dar nu e treaba ta. Cred că eu știu ce am de făcut și nu am nevoie de aprobarea voastră.
- semlecangheorghe
- veteran
Saracu,...si mai vorbeste de intelectul altuia..
Intre neuronii lui,'luciul de apa'=resursa acvatica vie..
Nu ma mir....in imaginatia lui fecunda,si-a imaginat ca clubul lui Paco ,s-a inscris in Federatie,pe baza nus carui articol din statutul acestuia...
Vai si amar cu criza asta,din lipsa de fonduri,o gramada de 'glumeti',umbla liberi pe strada..

Intre neuronii lui,'luciul de apa'=resursa acvatica vie..
Nu ma mir....in imaginatia lui fecunda,si-a imaginat ca clubul lui Paco ,s-a inscris in Federatie,pe baza nus carui articol din statutul acestuia...

Vai si amar cu criza asta,din lipsa de fonduri,o gramada de 'glumeti',umbla liberi pe strada..

.
.
Saracu nea Fane! Bre, eu chiar am inceput sa-mi fac probleme serioase daca mata asta intelegi din ceea ce citesti si ne dai si noua sa citim! Succesuri pe mai departe!