Permis pescuit 2012!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Permis pescuit 2012!
Panourile de pescuit sportiv se pot pune doar de asociatiile de pescari sportivi conform legii 69/2000.
Montatul panourilor este sport si este recunoscut de stat. Se poate practica cu respectarea regulamentelor federatiei.
Montatul panourilor este sport si este recunoscut de stat. Se poate practica cu respectarea regulamentelor federatiei.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
uau eu sunt nou pe forumul asta si spre stupoarea mea am stat 2 ore sa citesc acest topic, dupa acesta 2 ore am ajuns la concluzia ca mai am putin si daca mai citesc sunt la fel de nebun ca nenea asta apsalba, care nu are chiar toti boii acasa!!!
Hai sa vedem o solutie de compromis:
- pescari amatori ("agrementisti"), taxa anpa si taxele locale pe unde vor ei sa pescuiasca. 5kg pe zi sau cmmc.
- pescarii sportivi, ca un fel de upgrade al amatorilor. C&R OBLIGATORIU!Apartenenta la o asociatie de pescari sportivi, taxa de 100euro anual, anpa inclus si antrenament gratuit pe toate apele publice din Ro. Nici o alta taxa pt concursurile oficiale dar nici amatori admisi. Asociatiile de pescari de agrement pierd taxele pe care, poate, sportivii le-ar fi platit. Ce castiga asoc de agrement? Publicitatea apei pe care o au in administrare prin antrenamentele si concursurile sportive.
Cum vi se pare?
- pescari amatori ("agrementisti"), taxa anpa si taxele locale pe unde vor ei sa pescuiasca. 5kg pe zi sau cmmc.
- pescarii sportivi, ca un fel de upgrade al amatorilor. C&R OBLIGATORIU!Apartenenta la o asociatie de pescari sportivi, taxa de 100euro anual, anpa inclus si antrenament gratuit pe toate apele publice din Ro. Nici o alta taxa pt concursurile oficiale dar nici amatori admisi. Asociatiile de pescari de agrement pierd taxele pe care, poate, sportivii le-ar fi platit. Ce castiga asoc de agrement? Publicitatea apei pe care o au in administrare prin antrenamentele si concursurile sportive.
Cum vi se pare?
RX6 & Daiwa SS owner!
Mirific !fanelul scrie: Cum vi se pare?

N-am prea inteles in cazul asociatiilor de agrement

Homeric,... da, da, asta-i cuvantul !

Bun !... si ? ? ? ! ! !

nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/
http://musca13.ro/home/
Cum cu ce le ajuta publicitatea? Daca afli de un concurs plin de capturi pe o anumita apa nu ai inmuia batul pe acolo? Si pe mal cine te asteapta cu chitantierul in mana? D-nul Tavi, mandru administrator al apei respective. Evident ca vor exista si blaturi ca pe p...tul.ro dar asta e.miky scrie:Mirific !fanelul scrie: Cum vi se pare?![]()
N-am prea inteles in cazul asociatiilor de agrementl... cu ce le ajuta publicitatea aia din antrenamente si concursuri pe apa respectiva, dar per ansamblu pare... Mirific ! Ireal ! Incredibil !
![]()
Homeric,... da, da, asta-i cuvantul !![]()
![]()
![]()
Bun !... si ? ? ? ! ! !
RX6 & Daiwa SS owner!
- semlecangheorghe
- veteran
Mai este ,un aspect...Acolo la atributiile A.N.P.A.,zice ca aceasta verifica modul cum beneficiarul resursei acvatice vii,pazeste si conserva aceasta resursa,sau ceva de genul..fanelul scrie:Hai sa vedem o solutie de compromis:
Cum vi se pare?
Eu intreb,cine este beneficiarul resursei acvatice vii??
Ca om simplu,gindesc ca acela care o pescuieste,adica pescarul,constiuit sau nu in asociatii..
Si atunci asociatiile ar trebui sa pazeasca si sa conserve resursa acvatica vie,ca sa aiba Federatia totulpus pe tava...
Nu ca-i fain..????
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Pai nu, pescarii sportivi vor avea acces la res acv vii.
RX6 & Daiwa SS owner!
- semlecangheorghe
- veteran
Pai si unii si altii au acces...
Si trebuie lamurit ce se intelege prin "a beneficia"...faptul ca pescuiesti??..faptul ca retii??..faptul ca intersectezi luciul de apa?
Toate astea trebuiesc lamurite cu studii.Studiile le fac oamenii de specialitate.Si le trebuiesc aprobari,alea,alea..o adevarata increngatura,un amalgam babilonian,la care ti-e greata numai cind te gindesti...
Intre timp,apele se degradeaza pe zi ce trece,pestii sint tot mai putini..Noroc ca exista speranta ca Federatia va popula cu lostrita si alte specii nobile..

Si trebuie lamurit ce se intelege prin "a beneficia"...faptul ca pescuiesti??..faptul ca retii??..faptul ca intersectezi luciul de apa?
Toate astea trebuiesc lamurite cu studii.Studiile le fac oamenii de specialitate.Si le trebuiesc aprobari,alea,alea..o adevarata increngatura,un amalgam babilonian,la care ti-e greata numai cind te gindesti...
Intre timp,apele se degradeaza pe zi ce trece,pestii sint tot mai putini..Noroc ca exista speranta ca Federatia va popula cu lostrita si alte specii nobile..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
Tin sa va reamintesc ca pescuitul nu este recunoscut ca sport de ANST , nu va mai luati dupa minciunile acestui individ care vrea sa isi impuna si sa transforme ,cu orice pret ,acesta structura ilegala numita federatie ,in chiosc de vandut permise .
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.