Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
fanelul
- veteran

adip scrie:Sa ma lamureasca si pe mine cineva va rog!
Sunt membru al unei asociatii din Bacau, alta decat AJVPS.
Cu toate astea am fost la pescuit astazi 25.03.2012 in zona Adjudu Vechi - Vrancea si in urma unui control de la AJVPS am fost amenintat cu Politia si obligat sa parasesc zona deoarece nu eram membru AJVPS.
Din cate stiu eu pescuitul, intr-o zona din alt judet si de care raspunde o alta asociatie decat cea la care sunt eu membru, este permis cu diferenta achitarii unei taxe de 10 lei pe an, conform tabelului cu asociatiile care au primit autorizatie de pescuit recreativ/sportiv si tarifele practicate de acestea filiala Moldova, publicat pe site-ul ANPA.
S-a mai schimbat ceva in ultima vreme in acest domeniu? Sau habar nu au cei de la AJVPS pe ce lume traiesc?
Important e sa stii tarifele pe apa unde pescuiesti! Dupa ce organul se legitimeaza, ii prezinti permisul anpa (cel de pe 2011 sau chitanta pt 2012) si soliciti CHITANTA contra sumei prevazuta in regulamentul local de pescuit. Daca nu ai anpa (cu variantele de mai sus) soliciti politie sau jandarmi. Daca e si politia sau jandarmii cu ei, te-ai ars! Nu au dreptul sa iti interzica accesul pe apa PUBLICA daca esti dispus sa platesti taxa!
Ar mai fi de discutat numarul si gabaritul controlorilor dar asta e alta incadrare legala
Daca ajvps-istii vin cu reprezentanti anpa, roaga-i sa iti arate placutele informative despre administratorul apei publice si a regulamentului local!
RX6 & Daiwa SS owner!
-
fanelul
- veteran

corbule, chiar suntem clone! Acu sa vedem ale cui?
RX6 & Daiwa SS owner!
-
x-men1971
- utilizator nou

Multumesc mult pentru raspunsuri si ideile oferite.
Bafta multa tuturor!
-
fanelul
- veteran

adip scrie:Multumesc mult pentru raspunsuri si ideile oferite.
Bafta multa tuturor!
Fiind forum de pescari, iti doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie!
RX6 & Daiwa SS owner!
-
apsalba
- veteran

adip scrie:Sa ma lamureasca si pe mine cineva va rog!
Sunt membru al unei asociatii din Bacau, alta decat AJVPS.
Cu toate astea am fost la pescuit astazi 25.03.2012 in zona Adjudu Vechi - Vrancea si in urma unui control de la AJVPS am fost amenintat cu Politia si obligat sa parasesc zona deoarece nu eram membru AJVPS.
Din cate stiu eu pescuitul, intr-o zona din alt judet si de care raspunde o alta asociatie decat cea la care sunt eu membru, este permis cu diferenta achitarii unei taxe de 10 lei pe an, conform tabelului cu asociatiile care au primit autorizatie de pescuit recreativ/sportiv si tarifele practicate de acestea filiala Moldova, publicat pe site-ul ANPA.
S-a mai schimbat ceva in ultima vreme in acest domeniu? Sau habar nu au cei de la AJVPS pe ce lume traiesc?
Răspunsul este simplu, dar este ascuns chiar de ANPA. Prin decizie definitivă și irevocabilă, Registrul de evidență al asociațiilor a fost anulat de instanță și AJVPSR-urile nu mai au dreptul de a elibera permise decât după ce se autorizează ca structuri sportive. Dacă te mai deranjază, poți să îi chemi în judecată și să le ceri dizolvarea. O să vezi în curând o asemenea decizie a unei instanțe de judecată.
-
semlecangheorghe
- veteran

Mai taie-o...
Ai dizolvat A.J.V.P.S.??Care a fost pina la urma solutia la recursul pe care l-ai facut pe 22 martie??
Ai C.I.S.?
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
semlecangheorghe
- veteran

El nu are C.I.S.,da pretinde la altii..
Si cum a luat avizul de constituire...nu mai vorbesc...Si cind a fost scris aici cum,a tras niste sfori ,si s-a sters.Ca sa-l parafrazez,
-'Oare de ce?"
.
-
apsalba
- veteran

-
semlecangheorghe
- veteran

Daca bine imi aduc aminte,cind au fost consultarile la A.N.P.A.,ziceai asa in treacat ca esti grabit ca mergi sa iti ridici c.i.s.-ul.
N-ai intirziat??Ai fost sa il ridici??
Orice om normal la cap

,vede de la o posta ca ceva nu-i in regula din moment ce nici acuma nu ai primit multrivnita hirtiuta..
.