Platesti tu in locul ANPA si ANST despagubirile morale si materiale ???
Chiar nu mai are voie omul sa castige un ban cinstit din prostia autoritatilor ,ca apari tu repede

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Problema este că și statul câștigă un ban necinstit profitând de necunoașterea legilor de cei interesați. Astfel, taxa de 30 de lei, plătită pentru eliberarea permiselor de pescuit nu intră în contul ANPA pentru că este finațată de la bugetul de stat, iar ăia de la ministerul de finanțe neștiind ce să facă cu banii, i-au virat în contul de autorizări și control nuclear. Această taxă este ilegală pentru că încalcă un drept al persoanei, recunoscut și garantat de stat. Iată textul de lege:Mister Fisherman scrie:Apsalba , da ' ce te bagi tu peste bani oamenilor ?
Platesti tu in locul ANPA si ANST despagubirile morale si materiale ???
Chiar nu mai are voie omul sa castige un ban cinstit din prostia autoritatilor ,ca apari tu repede![]()
![]()
Fisherman, eu le-am spus că-l contest de când am fost la negocieri și inclusiv ieri, când am discutat cu președintele ANPA la sediul acesteia. Îți garantez că în materie de legislație, nu am ce să învăț de la voi. Fără supărare. Și perverși să-i faci pe alții, nu pe mine.Mister Fisherman scrie:Daca ii era lui bine si putea sa vanda 2-3000 de permise ,sa vezi ca nu mai contesta nimic , acum ca am semnalat noi " bubele" din noua ordin , il gaseste si pe el contestarea![]()
![]()
![]()
Ca sa vezi cat este omul de pervers !![]()
![]()
La o prima lectura as zice ca esti surprins... dupa atata consultare de care ai avut parte in consiliul ala pescaresc ... se pare ca ai tot mai multa trecere pe acoloapsalba scrie: Deși am prezentat propuneri concrete privind forma și conținutul proiectului de ordin, se continuă a se face totul după ureche... În plus, în textul legii se vorbește doar de asociații de pescari sportivi, nu de asociații de pescari recreativi. ... Acest ordin va fi atacat și anulat...
Salut miky,miky scrie:La o prima lectura as zice ca esti surprins... dupa atata consultare de care ai avut parte in consiliul ala pescaresc ... se pare ca ai tot mai multa trecere pe acoloapsalba scrie: Deși am prezentat propuneri concrete privind forma și conținutul proiectului de ordin, se continuă a se face totul după ureche... În plus, în textul legii se vorbește doar de asociații de pescari sportivi, nu de asociații de pescari recreativi. ... Acest ordin va fi atacat și anulat...![]()
La a doua lectura as zice ca esti plin de spume la gura ...![]()
![]()
![]()
si cand ma gandesc ce mare si ce impertinent te dadeai pe aici cu toata lumea pana ieri, alaltaieri ...
"Acest ordin va fi atacat si anulat",... si cum te gandesti sa procedezi ? sau te bazezi iar pe cei de la Galati, sau poate speri sa apara iar altcineva care stie si poate sa castige un proces,... ? ? ?![]()
![]()