Platesti tu in locul ANPA si ANST despagubirile morale si materiale ???
Chiar nu mai are voie omul sa castige un ban cinstit din prostia autoritatilor ,ca apari tu repede
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Problema este c? ?i statul câ?tig? un ban necinstit profitând de necunoa?terea legilor de cei interesa?i. Astfel, taxa de 30 de lei, pl?tit? pentru eliberarea permiselor de pescuit nu intr? în contul ANPA pentru c? este fina?at? de la bugetul de stat, iar ?ia de la ministerul de finan?e ne?tiind ce s? fac? cu banii, i-au virat în contul de autoriz?ri ?i control nuclear. Aceast? tax? este ilegal? pentru c? încalc? un drept al persoanei, recunoscut ?i garantat de stat. Iat? textul de lege:Mister Fisherman scrie:Apsalba , da ' ce te bagi tu peste bani oamenilor ?
Platesti tu in locul ANPA si ANST despagubirile morale si materiale ???
Chiar nu mai are voie omul sa castige un ban cinstit din prostia autoritatilor ,ca apari tu repede![]()
![]()
Fisherman, eu le-am spus c?-l contest de când am fost la negocieri ?i inclusiv ieri, când am discutat cu pre?edintele ANPA la sediul acesteia. Î?i garantez c? în materie de legisla?ie, nu am ce s? înv?? de la voi. F?r? sup?rare. ?i perver?i s?-i faci pe al?ii, nu pe mine.Mister Fisherman scrie:Daca ii era lui bine si putea sa vanda 2-3000 de permise ,sa vezi ca nu mai contesta nimic , acum ca am semnalat noi " bubele" din noua ordin , il gaseste si pe el contestarea![]()
![]()
![]()
Ca sa vezi cat este omul de pervers !![]()
![]()
La o prima lectura as zice ca esti surprins... dupa atata consultare de care ai avut parte in consiliul ala pescaresc ... se pare ca ai tot mai multa trecere pe acoloapsalba scrie: De?i am prezentat propuneri concrete privind forma ?i con?inutul proiectului de ordin, se continu? a se face totul dup? ureche... În plus, în textul legii se vorbe?te doar de asocia?ii de pescari sportivi, nu de asocia?ii de pescari recreativi. ... Acest ordin va fi atacat ?i anulat...

Salut miky,miky scrie:La o prima lectura as zice ca esti surprins... dupa atata consultare de care ai avut parte in consiliul ala pescaresc ... se pare ca ai tot mai multa trecere pe acoloapsalba scrie: De?i am prezentat propuneri concrete privind forma ?i con?inutul proiectului de ordin, se continu? a se face totul dup? ureche... În plus, în textul legii se vorbe?te doar de asocia?ii de pescari sportivi, nu de asocia?ii de pescari recreativi. ... Acest ordin va fi atacat ?i anulat...![]()
La a doua lectura as zice ca esti plin de spume la gura ...![]()
![]()
![]()
si cand ma gandesc ce mare si ce impertinent te dadeai pe aici cu toata lumea pana ieri, alaltaieri ...
"Acest ordin va fi atacat si anulat",... si cum te gandesti sa procedezi ? sau te bazezi iar pe cei de la Galati, sau poate speri sa apara iar altcineva care stie si poate sa castige un proces,... ? ? ?![]()
![]()