Permis pescuit 2012!

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Re: Permis pescuit 2012!

Mesaj de miky » 24 Mar 2012, 13:20

apsalba scrie:Cum îți mai merge spoitoria?
Multumesc bine ! Dealtfel o sa te convingi si singur, cand o sa vin sa-ti spoiesc cerul gurii, ca prea ti-i negru daca apare OM in forma asta ! :lol: Tu insista, ca poate ma determini sa ma grabesc... iti garantez ca o sa ramai cu luciu metalic si pe limba si in gat, in urma tratamentului ... :lol:
apsalba scrie:Sper să nu ne mai întâlnim vreodată.
Cred ca-i prima dorinta desteapta pe care ti-ai pus-o in viata ta ! :lol:
Dar sa revenim la subiect, ca bine zici...
eu nu cred ca te-au luat aia de la Bucuresti drept "doi din carti" ... "Doi" poate fi o carte importanta uneori, daca joci pe culoare..
Eu cred ca cei de la Bucuresti te-au luat pur si simplu de ...PACALICI !
Adica exact ceea ce esti si ai fost intotdeauna ! :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Mar 2012, 13:26

Nu știu cum dracu se face că tu, care ești așa competent, nu știe lumea că existi. Sunt convins că dacă ai participa la astfel de întâniri ai fi un yesmen perfect. Cred că multă lume și-a dat seama că îți place să te bagi în seamă. Probabil ți se trage de la băile cu acid. Apropo de negreală; tu te uiți dimineața în oglindă? Nu crezi că ar trebui să te lustruiești nițel?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Mar 2012, 13:59

Popescu Stefan a scris
nu știe lumea că existi.
:wallbash: :wallbash:

Lasa ca stie lumea de tine.....'open-ul Baracuda',desfasurare si plata premiilor a ajuns si in revista :D :D :D :D
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rcorbu
veteran
veteran

Mesaj de rcorbu » 24 Mar 2012, 14:20

Resursa piscicola este un bun public iar administrarea acesteia trebuie sa fie facuta de o agentie a statului, cum este ANPA, de acord ?
Bun poate fi facuta si de ANTS dar doar pentru partea sportiva nu si pentru cea comerciala..si aici devine mai complicat cu impartirea atributiilor, o intreaga incalceala.
Pentru ca eu, pescar recreativ, sa am acces la ea, sa pescuiesc si sa retin cele 5 kg, trebuie sa platesc o taxa la stat.
Dovada ca am platit acea taxa o constituie permisul de pescuit si vizele ulterioare, cu toate ca eu cred ca si simpla chitanta bancara este suficienta.
Eu nu platesc un simplu carton ci platesc un drept.
In mod normal acea taxa pe care noi o platim ar trebuii sa fie folosita pentru administrarea fondului piscicol national, ca nu este folosita e alta poveste, la fel se intampla cu majoritatea banilor stransi la buget, asa ca banii de taxa nu vor face o exceptie.

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 24 Mar 2012, 15:28

@rcorbu: da-i "ignore"!

Ontopic: nici azi nu mi-a controlat nimeni permisul recreativ/sportiv :elkgrin:
RX6 & Daiwa SS owner!

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 24 Mar 2012, 15:51

apsalba scrie: Aștept încă odată să fiu combătut. :D :D
Odata sau o data?
Daca astepti altadata poate te-am combatut eu. Sau te voi combate? :mrgreen:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Mar 2012, 18:06

rcorbu scrie:Resursa piscicola este un bun public iar administrarea acesteia trebuie sa fie facuta de o agentie a statului, cum este ANPA, de acord ?
Bun poate fi facuta si de ANTS dar doar pentru partea sportiva nu si pentru cea comerciala..si aici devine mai complicat cu impartirea atributiilor, o intreaga incalceala.
Pentru ca eu, pescar recreativ, sa am acces la ea, sa pescuiesc si sa retin cele 5 kg, trebuie sa platesc o taxa la stat.
Dovada ca am platit acea taxa o constituie permisul de pescuit si vizele ulterioare, cu toate ca eu cred ca si simpla chitanta bancara este suficienta.
Eu nu platesc un simplu carton ci platesc un drept.
In mod normal acea taxa pe care noi o platim ar trebuii sa fie folosita pentru administrarea fondului piscicol national, ca nu este folosita e alta poveste, la fel se intampla cu majoritatea banilor stransi la buget, asa ca banii de taxa nu vor face o exceptie.
De acord si acest lucru se intampla si acum. ANPA este administratorul resursei acvatice vii. Dar ce nu intelegi tu este ca vorbim de doua lucruri diferite; una este administrarea resursei si alta este administrarea pescuitului sportiv. Fiecare dintre aceste activitati are administratorul stabilit prin lege. Ce nu vor sa faca autoritatile este sa compatibilizeze aceste doua activitati, asa cum spune art. 23(2) din OUG 23/2008. Atat si nimic mai mult. ANPA prin prostiile astea de ordine, incearca sa-si delege atributiile pe care legea i le confera catre asociatiile de pescari sportivi, fara a contribui cu nimic, ba chiar sa mai si fure ceva bani de la fraieri.
PS Drepturile nu se platesc si nici nu se taxeaza, avand in vedere ca sportul este activitate de interes national sprijinita de stat.
Si ca sa nu crezi ca vorbesc fara sa stiu ce spun iti garantez ca resursele acvatice vii nu sunt decimate de pescarii sportivi ci din alte cauze. Dar atata timp cat vor exista indivizi care vor sa profite din pescuitul sportiv se vor pune asemenea contre unui proiect care trebuia finalizat demult. Nu uita ca asocierea este un act benevol prin care te obligi sa contribui cu bani sau prin munca pentru un obiectiv de interes general sau privat. Baietii astia sunt interesati de teschereaua lor. Ii doare in cot de resursa acvatica vie.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 24 Mar 2012, 18:10

fanelul scrie:@rcorbu: da-i "ignore"!

Si nici nu o sa te controleze nici de acum incolo. Obiectivul asociatiiler a fost atins. Au luat banii pescarilor si de acum incolo se vor gandi cum sa-i topeasca. :lol: :lol: :lol: :lol: O sa-i mai vezi primavara viitoare. Pe la inceput.:lol: :lol: :lol:
PS Sa-mi spui si mie cand vei mai merege la pescuit daca vei mai vedea vreunul sau pe careva ca mai arunca in apa vreo bucata de peste. :lol: :lol: :lol: :lol:

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 24 Mar 2012, 18:47

Si tu care ai populat toate apele, inclusiv balta Noslac din banii tai "luati" pe proiecte.
Te-ai dezumflat? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 24 Mar 2012, 20:08

apsalba scrie:
fanelul scrie:@rcorbu: da-i "ignore"!

Si nici nu o sa te controleze nici de acum incolo. Obiectivul asociatiiler a fost atins. Au luat banii pescarilor si de acum incolo se vor gandi cum sa-i topeasca. :lol: :lol: :lol: :lol: O sa-i mai vezi primavara viitoare. Pe la inceput.:lol: :lol: :lol:
PS Sa-mi spui si mie cand vei mai merege la pescuit daca vei mai vedea vreunul sau pe careva ca mai arunca in apa vreo bucata de peste. :lol: :lol: :lol: :lol:
Mie unul asociatiile nu mi-au luat bani (anul asta). Si nu mai plange de dragul pescarilor ca nu esti nici tu departe! Ma repet, nimeni nu investeste timp si munca doar de dragul pescarilor!! Am si eu o varsta si nu mai cred in duhul apelor! Am postat la asociatii- propuneri 2012 ce nu au facut 2 asociatii anul asta. Atat am putut vedea, atat zic. In rest e cancan! Lasa-ne cu dragostea pt pescari ca nu tine cel putin nu pt mine Cine te crede sa se faca asociatie sportiva si sa va vad la treaba!
Succesuri!
RX6 & Daiwa SS owner!

Scrie răspuns