Asa ca.... n-aveti idee cumva ce asociatii exista prin bucuresti sau constanta si ce tarfe au? Nu de alta da sa stie si colegii braconieri, poate intram si noi in legalitate,
PERMIS DE PESCUIT
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Am incercat sa caut o asociatie unde sa-mi fac permis pentru 2010. Asociatia care cere cat mai putin, bineinteles. Cum eram acum cateva zile in Constanta m-am dus la ajvps sa intreb. Un pic peste 50 de roni costa. Bun, am zis sa ma apuc sa caut pe undeva mai ieftin, ca daca tot nu fac astia absolut nimic pentru ape, macar sa platesc cat mai putin. Ma duc si intreb la magazinul arrow de la casa de cultura daca mai sunt asociatii care elibereaza permise si mi se raspunde ca "uite acolo pe perete .... aia elibereaza permisele alea mai bune "
citesc... 80 de roni bucata
pai asa prosteala n-am mai luat de 2 saptamani cand au incercat sa ma convinga 2 comunitari in bucuresti sa le dau spaga ca altfel imi iau permisu auto pe 3 luni si tre sa dau examen din nou
Asa ca.... n-aveti idee cumva ce asociatii exista prin bucuresti sau constanta si ce tarfe au? Nu de alta da sa stie si colegii braconieri, poate intram si noi in legalitate,
pai te intereseaza "fetele" sau permisul de pescuit??burtea scrie:.... n-aveti idee cumva ce asociatii exista prin bucuresti sau constanta si ce tarfe au? Nu de alta da sa stie si colegii braconieri, poate intram si noi in legalitate,
ovidiu,
la magazinul asta se vand si tarfe??
vreau si eu 2 bucati, plata ramburs
-
Fario_nebunu
- veteran

acuma sa nu spui ca nu exista cerere pt asa ceva ca nu cred in ruptul capului.Fario_nebunu scrie:Lasa ca se pot aduce, daca exista cerere....adiwolf scrie:pacat
doar nu le faceti nod sau pescuiti cu ele pe post de naluci balangaciose.
merge si SH, dar mai putin uzate (doamne, am si uitat cum arata astea straine
scuze pt acest offtopic, dar.........