PERMIS DE PESCUIT

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nada pestilor Tulcea
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Nada pestilor Tulcea » 12 Iun 2010, 19:30

Si inainte sa te dai mare destept domnule fario nebunu sau cum te mai alinti tu ar trebui sa scrii putin mai corect . Permisele nu se vand ca nu suntem la piata , se elibereaza si cu asta am incheiat orice discutie cu tine , nu merita sa-mi bat capul.sanatate

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 12 Iun 2010, 19:37

Nada pestilor Tulcea scrie:... NESIMTITILOR !
...asta la modul general sau este cu "dedicatie"?
...va rog sa specificati !

Nada pestilor Tulcea
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Nada pestilor Tulcea » 12 Iun 2010, 19:43

Nu am nici o intentie rea , mi-am facut reclama si , doi indivizi care se presupun a fii mari cititi vor sa-mi taie mie craca bagandu-se in seama cand defapt nu i-a intrebat absolut nimeni nimic.Imi pare rau de ceilalti , sunt nou ca utilizator si am inceput cu stangul , recunosc.Refuz sa mai raspund celor doi la vreo rautate pe care urmeaza sau nu sa-mi spuna.Repet , nu ma intereseaza opinia lor.Vorba aceea "Daca taceai, filozof ramaneai" ii caracterizeaza perfect.In sfarsit o seara de sambata perfecta tuturor , chiar si celor doi.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 13 Iun 2010, 12:14

Nada pestilor Tulcea scrie:Scuze ca va spun dar sunteti cu adevarat nesimtiti.Nu v-a cerut nimeni parerea asa ca gandesc ca ar fii bine sa va vedeti de drumul dumneavoastra fara rautati ca eu nu am jignit pe nimeni.Am specificat clar pretul pentru ca oamenii sa-si faca dinainte de a ne intreba ceva in legatura cu permisul ANPA, o parere.In caz ca nu stiati domnilor pescari nesimtiti , pentru a intra in Delta Dunarii se cere un permis de acces eliberat de Consiliu (daca se intampla sa nu vi-l ceara nimeni asta e) Judetean asa ca inainte sa mai vociferati cate vreo prostie va sugerez sa mai cititi , NESIMTITILOR !

Te rog posteaza baza legala pentru "permisul" eliberat de consiliul judetean HOT. nr.......

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 14 Iun 2010, 07:20

Accesati site-ul ARBDD si o sa vedeti ca omul nu spune prostii. Pe mine ma surprinde ca voi nu stiti nici acum ca pentru a intra in Delta Dunarii trebuie sa platiti un permis de acces iar pentru a practica pescuitul recreativ basca un permis ANPA si asta, binenteles, pentru zonele neconcesionate.

alexc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexc » 14 Iun 2010, 08:00

Exista vreun tip de reducere pentru permis (studenti, pensionari, etc.) ?

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 14 Iun 2010, 09:04

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 14 Iun 2010, 12:50

Domnu' Nada Pestilor, te cam arunci cu aprecierile si insultele...
constatarea ca esti ridicol nu era o insulta ci un mod elegant de a-ti semnala ca bisnita pe care o faci cu permisele ANPA este un lucru urat !
intr-un post mai sus dta ai spus:
Nada pestilor scrie:Nada Pestilor Tulcea elibereaza permise pescuit sportiv A.N.P.A. fara inscriere in asociatie
dupa care din bibliografia la care ne-ai trimis reiese ca:
miky scrie:de pe www.momealavietulcea.cabanova.com :
"Din data de 01.06.2010 Nada pestilor elibereaza..., permise A.N.P.A pentru pescuit in valoare de 80.00 RON."
Dta cum numesti asta ? eu o numesc bijnita !!!
Valoarea reala a permiselor ANPA este de 30 roni pt adulti, 10 roni pt elevi si gratis pentru pensionari...
in contextul de fata dumneata cum justifici cei 50 roni cu care incarci pretul permisului ? ce reprezinta ei, si unde se regasesc in costurile tale? cotizatie nu sunt, tu ai spus-o... atunci ce-s ?
spui ca permisele nu se vand ci se elibereaza... explica-mi si mie care este diferenta intre vanzare si eliberare in contextul de fata in care dumneata "eliberezi" permise la suprapret, cu un adaos de 166% (ca tot vorbesti de nesimtire,... asta este nesimtire)
ce diferenta este intre ce faci dumneata cu permisele si bijnitarii de valuta de odinioara din fata caselor de schimb ?
poate ca nu esti tu bijnitarul... poate ca o asociatie in spatele tau, care are dreptul procurarii de permise, ti le pune pe taraba si impartiti castigul, habar n-am... tot bijnita e... iar dta...partas...
si dupa felul cum reactionezi, as zice nu numai ca te mentii ridicol, dar esti si needucat !
Ma scuzi dar nu pot sa-ti urez... "vanzare buna !"
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 14 Iun 2010, 13:47

:lol: :lol: :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 14 Iun 2010, 22:16

Miky,

ce faci omule?!