PERMIS DE PESCUIT

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 10 Iun 2010, 10:57

apsalba scrie:
Noi sau second? :lol: :lol: :lol:
Pentru tine, nea Fane, daca reusesti sa faci sa se anuleze protocolul cu RNP iti oferim noi, virgine, cat mai inguste si nelubrifiate! :lol: E OK?

alexc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexc » 11 Iun 2010, 09:46

Sunt din Tulcea si doresc sa imi achizitionez permis de pescuit. Unde ma duc?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Iun 2010, 14:29

alexc scrie:Sunt din Tulcea si doresc sa imi achizitionez permis de pescuit. Unde ma duc?
Intra pe www.anpa.ro cauta lista asociatiilor agreate si vezi daca e vreuna din Tulcea! Daca nu mergi unde e mai aproape: Constanta, Braila etc.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 11 Iun 2010, 14:57

Exista sigur si in Tulcea si avand in vedere ca pescuiesti cu siguranta in Delta si pe Dunare, mai bine iti faci la Tulcea.

alexc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexc » 11 Iun 2010, 19:59

Nu stiu cum se face dar nu gasesc. Un link daca s-ar putea. Mersi.

Nada pestilor Tulcea
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Nada pestilor Tulcea » 12 Iun 2010, 11:10

Nada Pestilor Tulcea elibereaza permise pescuit sportiv A.N.P.A. fara inscriere in asociatie - mai multe detalii la nadapestilor@yahoo.com

Nada pestilor Tulcea
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Nada pestilor Tulcea » 12 Iun 2010, 11:14

www.momealavietulcea.cabanova.com sau www.nadapestilor.ro (Site in constructie) - Fir intins !

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 12 Iun 2010, 11:33

Nada pestilor Tulcea scrie:www.momealavietulcea.cabanova.com sau www.nadapestilor.ro (Site in constructie) - Fir intins !
de pe www.momealavietulcea.cabanova.com :
"Din data de 01.06.2010 Nada pestilor elibereaza pe langa permisele de acces in Delta Dunarii eliberate de Consiliul Judetean Tulcea , permise A.N.P.A pentru pescuit in valoare de 80.00 RON."

OBS:

eu zic ca esti ridicol !!!

Domnu' Nada Perstilor... dincolo era mai ieftin ! :twisted:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Iun 2010, 17:52

miky scrie:
Nada pestilor Tulcea scrie:www.momealavietulcea.cabanova.com sau www.nadapestilor.ro (Site in constructie) - Fir intins !
de pe www.momealavietulcea.cabanova.com :
"Din data de 01.06.2010 Nada pestilor elibereaza pe langa permisele de acces in Delta Dunarii eliberate de Consiliul Judetean Tulcea , permise A.N.P.A pentru pescuit in valoare de 80.00 RON."

OBS:

eu zic ca esti ridicol !!!

Domnu' Nada Perstilor... dincolo era mai ieftin ! :twisted:
Miki, de fapt ma tem ca numele real este...nada prostilor, nu a pestilor! Ca auzi ca vand si permis de acces in delta! De ce nu si permis de acces pe Marea Neagra? :lol:

Nada pestilor Tulcea
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Nada pestilor Tulcea » 12 Iun 2010, 19:26

Scuze ca va spun dar sunteti cu adevarat nesimtiti.Nu v-a cerut nimeni parerea asa ca gandesc ca ar fii bine sa va vedeti de drumul dumneavoastra fara rautati ca eu nu am jignit pe nimeni.Am specificat clar pretul pentru ca oamenii sa-si faca dinainte de a ne intreba ceva in legatura cu permisul ANPA, o parere.In caz ca nu stiati domnilor pescari nesimtiti , pentru a intra in Delta Dunarii se cere un permis de acces eliberat de Consiliu (daca se intampla sa nu vi-l ceara nimeni asta e) Judetean asa ca inainte sa mai vociferati cate vreo prostie va sugerez sa mai cititi , NESIMTITILOR !

Scrie răspuns