PERMIS DE PESCUIT

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apscaras
utilizator constant
utilizator constant

PERMIS DE PESCUIT

Mesaj de apscaras » 14 Apr 2010, 22:34

Caut colaborator pt eliberare permise de pescuit in Petrosani,Lupeni si Timisoara fara cotizatie

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 15 Apr 2010, 06:56

daca am doar cartonul de la ANPA...cum pot beneficia de PG?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 15 Apr 2010, 07:21

apscaras scrie:
Tipar ranit scrie:Am o mare dilema :!:
Pe cine reprezinta ex-apsalba si apscaras in marea fnpsr ca ei nu au membrii pescari in asociatii fiind numai "chioscari", eliberatori de permise pt cei care nu vor sa faca parte din nici o asociatie :?: :twisted:
Se pare ca si fnpsr a lu nea fane nu reprezinta pescarii ci doar asociatiile "CHIOSC" caci pe siteul federatiei nu s-a mai actualizat de mult,cine face parte si cine s-a retras din fed., sa vedem si noi cate chioscuri au mai ramas alaturi de nea fane :roll:
Eu cred ca asociatiile serioase care au fondatori si aderenti PESCARI, nu ca APULUM ... etc, s-au lamurit de minciunile lu nea fane : 70.000 permise care au plecat spre Alba, populari,desfintare AGVPS si AJVPS-uri, balti facute cu balast vandut la italieni,...etc, si nu o sa le mai vedem ca membre in fnpsr :twisted:
Daca tot a fost ad. gen. a fnpsr lumineazane :idea: si pe noi cu niste comunicate pe siteul fed. cu ce s-a discutat si ce hotarari s-au luat ca poate ne inscriem si noi in una din as. federatiei :!: :?:
ONOARE SI CURAJ :!: DAI INAINTE CU TUPEU :!:

e a treia oara cand vb la adresa mea,a 4-a oara te trimit la origini mai papagalule,de unde sti tu ca nu am membri?diferenta intre mine si chioscul unde lucrezi tu este ca eu eliberez permise si celor care nu sunt membri,ai inteles domnu papagal,si mai dute-n .....intelegi tu si munceste nu stati ca paduchii sa mulgeti cotizatii de la pescari

Mai caras, puiut a lu nea fane, arata-mi unde te-am jignit eu ? am constata doar ceea ce esti : CHIOSCAR in haita lu nea fane, dar daca numai atat te duce bibilica sa injuri pe un forum unde se poarta discutii pro si contra, asta arata pregatirea precara pe care o ai = 2 clase ca ghezasu (asta ca raspuns la jigniri si injurii)
Cei drept nu am de unde sa stiu cati membri ai, ca pe siteul APSCaras nu am gasit nimic, mai nou de catva ani, nici la LEGISLATIE nu sa mai actualizat din 2008, iar prezentarea Despre noi e foarte subtire : Despre noi

A.P.S.CARAS

Suntem o echipa tanara ,dinamica si puternica,care are ca scop combaterea braconajului prin toate mijloacele legale de care dispunem si avem obligatia sa facem controale si paza resurselor acvatice vii.Totodata avem obligatia sa aparam drepturile membrilor nostri si sa va informam asupra legislatiei in vigoare.Deviza noastra este "NOI EXISTAM DATORITA VOUA SI NU VOI DATORITA NOUA" Ne caracterizeaza sinceritatea si transparenta fata de membrii nostri si va asteptam cu sugesti si reclamatii.
Va uram fir intins

Se pare ca ai avut profesor bun (pe nea fane) de-i minti si induci in eroare pe aceia care "NOI EXISTAM DATORITA VOUA SI NU VOI DATORITA NOUA"
Te rog spune concret cum combati braconajul :?: , cum respecti "obligatia" de a face controale si paza la resursele acvatice vii :?: iar despre sinceritate si transparenta ...ce sa mai vorbim !!!
Vezi de ce esti prieten si subordonat (lingau) a lu nea fane :?: sunteti pe aceeasi lungime de unda=mincinosi,ipocriti...etc
PS : Poate ne spuneti si noua ce sa discutat si hotarat la ad. gen. a chioscarilor scuzeee federatiei, ca poate o sa ma fac si eu membru la o as. din federatie.
ONOARE SI CURAJ :twisted: DAI INAINTE CU TUPEU :twisted:[/quote][/quote]
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 15 Apr 2010, 08:29

melculbeat scrie:daca am doar cartonul de la ANPA...cum pot beneficia de PG?
Excelenta intrebare! Si eu mi-o pun. Cred ca pe spatele permisului care acum e imaculat, nu mai are ca in anii trecuti acele fragmebnte din legea pescuitului. Poate de aceea l-au lasat nescris pe verso.
Ma tot uit la permis, de vreo 3 ani incoace ANPA a pastrat modelul. Nu stiu daca ai avut curiozitatea sa numeri, sunt 16 pestisori in stanga sus, probabil inspirandu-se din cele 15 stelute ale UE. De ce 16? Nu stiu. Poate atata prind in medie pe zi pescarii romani, sau sunt 16 filiale, ori ANPA are 16 sefi.
Si ma intreb de ce acei pestisori in loc sa puna un peste mare-trofeu: pastrav, stiuca etc. Cata meschinatate dom'le, fatzele alea jalnice cand puteam sa visam frumos la viitorul de aur al pescuitului in Romania! :lol: Sau pate e un avertisment: in apele publice, naturale din Romania se prind doar pestisori, daca vreti trofee platiti la Raduta tributul...
In plus nu are multe elemnte de siguranta, cu ceva efort se falsifica usor. Doar anuul 2010 e metalizat. Alta chestie - nu era mai bine sa fie plastificat? Evident daca se pune viza PG pe el e de inteles dar daca nu e asa?

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 15 Apr 2010, 08:33

Apscaras si Tipar ranit - voi doi intrati numai in tandem aici pe forum, parca v-ati inteles dinainte! :lol: Lolek si Bolek, Stan si Bran, Pat si Patason...sa mai dau si alte exemple? Desi pareti ca va urati reciproc de fapt in subconstientul vostru va atrageti si va "completati" reciproc. Daca imi dati anii de nastere, luna, ziua, ora va fac diagramele zodiacului si vom vedea cat de compatibili sunteti. :lol: Oricul Tiparul oblojit e un "tradator" - l-a lasat in pace pe Fane Popescu s-a reprofilat pe Apscaras. Dragoste cu nabadai...asta e. :lol:

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 15 Apr 2010, 09:10

@ Fario_nebunu

Sunt pe aceeasi lungime de unda :twisted:

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 15 Apr 2010, 11:50

Eu nu-mi tradez iubirile :!: asa ca :idea: nea fane iar a dat cu bata-n balta :twisted: minte cu nerusinare in continuare, una zice, alta face.
In prezent vinde permise pt cei care nu vor sa adere la asociatii prin chioscul personal, APULUM, si alte chioscuri din federatie care acum mai cauta colaboratori (azi in timisoara maine in toata tara) se pare ca asta este strategia stabilita la ad. gen. a federatiei - asociatii fara membrii - dar care se pot lauda cate permise au distribuit, iar cand e vorba de reprezentare sigur se vor erija in numele tuturor adica si a celor care nu sunt membrii.
Pe de alta parte pe siteul federatiei a aparut :
.Adunarea generala FNPSR a avizat de principiu Strategia elaborata de conducerea federatiei, urmand ca aceasta sa fie comunicata autoritatilor pentru dezbatere publica si adoptare.

in care este publicata :

PROPUNEREA FNPSR PENTRU ORDINUL PRIVIND PRACTICAREA PESCUITULUI RECREATIV SPORTIV
Art. 6(1) –Calitatea de pescar sportiv este dobândită prin apartenenţa la asociaţiile de pescari sportivi/ cluburile de pescuit sportiv şi federaţiile legal constituite sau în baza unui atestat emis de asociatia care eliberează permisul de pescuit recreativ sportiv. Modelul atestatului de pescar sportiv este prevăzut in Anexa 2 ce face parte integrantă din prezentul ordin.

deci ca sa ai calitatea de pescar sportiv, ce facem cu chioscurile :?: ca pescarii mai trebuie si scoliti pt a dobandi atestatul :!: :twisted: in conformitate cu acest ordin :

Este evident că pescar sportiv nu poate fi orice cetaţean care solicită eliberarea unui permis de pescuit sportiv, ci el trebuie să dovedească faptul ca are cunostiinţe privind regulile de practicare a acestei activităţi, precum şi legislaţia în domeniui. Prin atribuţiile pe care asociaţiile şi FNPSR le au prin statutele proprii, unul din obiective este educarea şi instruirea practicanţilor pescuitului recreativ sportiv, inclusiv privind măsurile de protecţie şi conservare a resurselor acvatice vii, prin organizarea de cursuri de instruire. În acest sens atestatul de pescar sportiv certifică faptul ca detinătorul permisului de pescuit sportiv şi-a insuşit aceste cunoştiinţe.

si ca sa ne convinga ca este unicul reprezentant al pescarilor, afiliati sau nu, ne mai da un comunicat :!: :idea:

COMUNICAT

Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura a confirmat (la cererea FNPSR) ca suntem singurul for de reprezentare al asociatiilor de pescari sportivi legal constituit si inregistrat in Registru AF deschis in aces sens la ANPA.

Asa ca vedeti cine, si pe cine insala :P offf iubirileeeee :lol1: :elkgrin:
ONOARE SI CURAJ :twisted: DAI INAINTE CU TUPEU :twisted:

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 15 Apr 2010, 12:26

Problema rezolvata,rog un moderator sa inchida acest topic

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 15 Apr 2010, 12:51

Va este rusine :?: :twisted:
Am lucrat cu materialul clientului :twisted:
PS : Nu este suficient sa se stearga acest topic, ar trebuii sterse si siteurile voastre, care sunt un izvor nesecat de dileme si minciuni :roll:
Sunt cu ochii pe voi "CHIOSCARI" nu scapati asa usor :twisted:

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 15 Apr 2010, 13:09

Tipar ranit scrie:Va este rusine :?: :twisted:
Am lucrat cu materialul clientului :twisted:
PS : Nu este suficient sa se stearga acest topic, ar trebuii sterse si siteurile voastre, care sunt un izvor nesecat de dileme si minciuni :roll:
Sunt cu ochii pe voi "CHIOSCARI" nu scapati asa usor :twisted:

Asa ar trebui sa se procure permisele de pescuit de la chioscuri,magazine de profil,oficii postale,etc.samd. Dar asa e la noi:daca cineva e mai istet si alearga mai repede decat altii,repede se gasesc unii sa-i puna piedica sau sa-i traga frana de mana.
Tipar ranit pe tine te roade invidia ca nu poti si tu sa eliberezi permise la pescarii care nu vor sa fie asociati.Si te roade asa de tare ca te-ai ''ranit'' de tot. :lol:
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

Scrie răspuns