Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Mar 2010, 07:09

Pentru Stiucar,evident off topic:
Tot respectul pentru parul alb,si marimea unora din capturile tale.Totusi...:
Consider oripilant felul cum tiriiai pestii pe jos.Nu vad nici un motiv pentru a-i chinui.Si eu retin uneori peste,dar ii sectionez coloana la ceafa si moare instant ,nu se sufoca intr-o punga sau pe mal.
In toata gramada aia de stiuci era si un biban.Daca il eliberai ,mureai cumva de foame? Bibanul ala,facea cumva cit toate stiucile la un loc?
Si zici ca ii tii vii pentru consum?Daca toti ar face ca tine in scurt timp n-ar mai fi peste in apa.Daca ai retine 5 kg la fiecare iesire,ai avea constant peste proaspat.Din pacate sint prea multi ca tine.
Cum explici ca multi din pestii tai sint sub dimensiune ,sau pescuiesti cu momeli ilegale pentru cazul lor?
Vad ca vrei sa dai lectii de pescuit ,prin impozanta ta galerie.Da -mi voie sa-ti dau eu o lectie,urmarind linkul urmator:http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=9194
Asadar ti-l prezint pe fiul meu ,Patrick,si primul lui salau.Cind l-a prins, l-am intrebat, sa vad ce zice:ce facem cu el?
-Ii dam drumul ,a zis el.
- De ce? ,l-am intrebat,curios de motivatia lui interioara.
- PENTRU CA ARE VIATA IN EL,mi-a raspuns micutul meu
Consider ca cei 5 ani ai fiului meu si strapul ala de juma de kil iti dau o lectie,tie,perilor tai albi,si imenselor tale capturi.
Nu te obosi sa imi replici inapoi pentru ca n-am de gind sa polemizez,orice ai spune.Intreaba-te doar, de ce ai doar replici de genul asta la impresionanta ta galerie.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 30 Mar 2010, 07:13

nightfishing01 scrie:felicitari ovidiu unde si cum ai rezolvat
off topic -daca nu ai poze inseamna ca nu esti pescar
prin APS, au fost prezenti la targul SSP ;), inclusiv PG CL si Gr.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 30 Mar 2010, 08:46

stiucar scrie:Pentru : Mihaitza84.

Am 50 ani de pescuit (dublu cati ani tu ) deci, rabdare si perseverenta :!:
O sa-ti pun cateva intrebari la care poti sa raspunzi acum, sau peste 20 ani :
1- DUMETA mergi la pescuit sa scapi de gura muierii, sau a lu mata :?:
2- DUMETA cand mergi la pescuit visezi sa prinzi marea captura :?:
3- DUMETA cand mergi la pescuit visezi sa dai lovitura (masacru), sa prinzi peste la fiecare lansare :?:
4- DUMETA cand mergi la pescuit visezi sa prinzi capturi model pt fiecare specie de peste :?:
5- DUMETA nu-ti doresti sa mananci un peste proaspat,si cu satisfactia ca la-i prins tu :?:
6- DUMETA nu ai satisfactia ca tu prinzi peste iar prietenul de alaturi nu :?:
7- DUMETA nu ai satisfactia sa ai niste poze frumoase cu pestii prinsi de tine :?:
8- DUMETA nu te simti bine cand vecinii te vad cu tolba plina de peste si le curg balele poate le dai si lor o coda de peste :?:
9- DUMETA nu te simti bine cand nevastata sau mata te lauda la prietene ce barbat destoinic au ca aduc papa in casa :?:
Sau DUMETA mergi la pescuit numai sa inveti rama sa inoate :?: si dupaia sa vi sa bati cu barbatie in taste sa ne arati cat de brav ai fost pe malul garlei :twisted:
Asculta la bacea : pescarul merge pe malul garlei in speranta ca doar, doar , o prinde un peste cu, care sa se laude si din care sa manance o prajala cu familia sau cu prietenii :!: :twisted:
Deci pt manjii in ale pescuitului, nu dati aiurea din copite :!:
RABDARE SI PERSEVERENTA :twisted: ca nu s-o uscat cerneala pe permisul de pescuit :!:
Acuma inteleg cum e cu nevasta si cu mama...

Mai inteleg de ce multi pescari care la o venerabila varsta ne dau lectii de prins peste cu batzu de alun se dezic de JDM-uri: le-ar da nevasta cu ele-n cap! Nu ca nu le-ar place da cel mai mult peste se prinde cu o ciga de 50 de lei.

Si mai inteleg ca:

1. DUMNEATA te bucuri ca nu te controleaza nimeni!
2. DUMNEATA te bucuri ca nimeni nu respecta legea!
3. DUMNEATA te hranesti cu invidia partenerilor de pescuit, a vecinilor si caprele lor.
4. DUMNEATA te bucuri ca Romania e o tara de lumea a 3-a adusa in stadiul asta de oameni ca DUMNEATA
5. DUMNEATA nu ai limita si esti cam paralel cu pescuitul sportiv.

Si mai intreb:
1. Somnii aia de pe sfoara erau prinsi in 7 zile si tinuti asa? Nu erau turnati la perdea?
2. Alea 50 de marle subnutrite is capturi model?
3. Daca va doriti sa mancati peste proaspat cu ce metode tineti vii 50 de pesti pana reusiti sa-i mancati pe toti... PROASPETI?
4. De METRO nu ati auzit?
5. Ce parere aveti despre apele noastre?
6. Care credeti ca e diferenta dintre Romania si Suedia?

Cred ca ma obosesc degeaba... dar ne-ar place daca v-ati muta pe forumul lui Gutza, acolo cred ca ati fi mult mai apreciat.

Imi vine greu sa cred ca incercati sa ne aratati cum se pescuieste punand poze cu masacre crezand probabil ca noi care ne facem poza cu cate un peste odata, probabil l-am prins numai pe ala toata ziua... Si stati ninistit ca mai mancam si noi cate un peste.

Dvs cand va opriti din bagat la sacosa intr-o partida de pescuit? Cand nu mai trage nimic?

... ma doare capu
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 30 Mar 2010, 08:50

3- DUMETA cand mergi la pescuit visezi sa dai lovitura (masacru), sa prinzi peste la fiecare lansare :?:
4- DUMETA cand mergi la pescuit visezi sa prinzi capturi model pt fiecare specie de peste :?:
5- DUMETA nu-ti doresti sa mananci un peste proaspat,si cu satisfactia ca la-i prins tu :?:
7- DUMETA nu ai satisfactia sa ai niste poze frumoase cu pestii prinsi de tine :?:
8- DUMETA nu te simti bine cand vecinii te vad cu tolba plina de peste si le curg balele poate le dai si lor o coda de peste :?:
9- DUMETA nu te simti bine cand nevastata sau mata te lauda la prietene ce barbat destoinic au ca aduc papa in casa :?:
Sau DUMETA mergi la pescuit numai sa inveti rama sa inoate :?: si dupaia sa vi sa bati cu barbatie in taste sa ne arati cat de brav ai fost pe malul garlei :twisted:
Asculta la bacea : pescarul merge pe malul garlei in speranta ca doar, doar , o prinde un peste cu, care sa se laude si din care sa manance o prajala cu familia sau cu prietenii :!: :twisted:
RABDARE SI PERSEVERENTA :twisted: ca nu s-o uscat cerneala pe permisul de pescuit :!:
ce mi-a fost dat sa vad aici m-am minunat ... mai individule, mai bine taci si vezi-ti de treburile tale, prinde cat peste vrei tu, prajeste tot, ce e prea mic arunca pe mal sa se uste, imparte la vecini sa vada ce "barbat" esti tu, lauda-te pe unde poti cu cati pesti ai omorat tu la viata ta (50 de ani trecuti de pomana oricum) si exemplele pot continua ... dar fi bun, nu intra cu besinile alea de poze si cu povestile astea de groaza pe un forum care se vrea de pescuit sportiv ...

nu am varsta ta, nu am parul alb in cap, nu am prins pestii pe care i-ai prins tu la viata ta ... dar, dar ma simt mult mai bine decat tine ... inca nu am facut genocid in randul pestilor ...

apropo ... si tu esti una dintre persoanele pe care le injur de fiecare data cand ajung pe o apa unde gasesc gunoaie si unde vad vreun "barbat destoinic" umplandu-si portbagajul masinii cu peste ...

omule esti de pomana ... fi bun si nu mai posta poze de genul celor pe care le ai in galerie ... tine-le pentru tine si lauda-te vecinilor de cat esti de breaz ....

:oops: :oops: :oops:

ps : inca nu imi vine sa cred ce am putut sa citesc ... fucking shit ... :cry:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 30 Mar 2010, 09:09

Agitatie mare pe aici :lol: E drept ca sunt si motive...

Imi vine in minte o zicala care spune ca adevaratii barbati nu se lauda niciodata cu privire la aventurile lor amoroase ...
Ma rog ,poate chiar strictul necesar ,cat sa nu fie considerati ...pe invers :lol:
O fi ceva similar si cu pescuitul...? :roll:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 30 Mar 2010, 09:09

Am citit pe undeva un comentariu misto adresat unora care promovau ecologia.
Cica e ca si cu jazzul: degeaba incerci sa-i explici unuia care nu gusta genul, sau nu-l intelege. Si tot degeaba il promovezi unuia caruia ii place, ala oricum asculta.
Specimenele astea au foamea ancestrala in glanda, nu are legatura neaparat cu nevoia de a manca.
Ei isi carpesc imaginea de barbati adevarati maltratand niste pesti si trantind kilele de peste pe masa cu musama din bucatarie, in fata nevestei.
Atata pot ei.
Pentru ei e o singura solutie: legi dure aplicate la sange.
Din pacate fix asta ne lipseste.
Asa ca va pierdeti vremea, pe astia nu-i puteti schimba.
Dar pe de alta parte mai deschideti si voi supapele, face bine la ten.
:D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 30 Mar 2010, 09:28

...da, e clar ca omu' n-are "ureche muzicala"... :D
...pentru "domnul stiucar", sper ca la "Judecata de Apoi", completul de judecata sa fie constituit numai din stiuci, iar presedintele instantei sa fie unul dintre somnii tarati cu atata "gratie" pe mal... :D
...stiti care-i greseala noastra? am reusit sa-l facem "vedeta"...

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 30 Mar 2010, 10:33

SI MAI VORBESTI DE PLASE?TU CARE AI BAGAT PLASELE DUPA CE SA POPULAT LACUL CA SA_TI ACOPERI OBLIGATIILE?VREI SA SPUN MAI MULTE?
VREI SI POZE?
Pentru astfel de tampenie/acuzatie vreau dovada, adica pozele. Daca nu postezi poze in care sa apar eu cu plasa te invit sa dispari de pe forum si sa te refugiezi in spatiu cosmic ca pe pamant te pot gasi ...
S'altare și bunăstare !

_Sanya
veteran
veteran

Mesaj de _Sanya » 30 Mar 2010, 13:29

Tavi scrie:Am citit pe undeva un comentariu misto adresat unora care promovau ecologia.
Cica e ca si cu jazzul: degeaba incerci sa-i explici unuia care nu gusta genul, sau nu-l intelege. Si tot degeaba il promovezi unuia caruia ii place, ala oricum asculta.
Specimenele astea au foamea ancestrala in glanda, nu are legatura neaparat cu nevoia de a manca.
Ei isi carpesc imaginea de barbati adevarati maltratand niste pesti si trantind kilele de peste pe masa cu musama din bucatarie, in fata nevestei.
Atata pot ei.
Pentru ei e o singura solutie: legi dure aplicate la sange.
Din pacate fix asta ne lipseste.
Asa ca va pierdeti vremea, pe astia nu-i puteti schimba.
Dar pe de alta parte mai deschideti si voi supapele, face bine la ten.
:D
ca sa-ti placa jazz-ul ajunge daca esti deschis mental ... ca sa canti jazz , tre sa traiesti muzica ...
pescuitul e mult mai simplu si problemele se "poate" rezolva usor ... doar , majoritatea tre sa stapaneasca darul bunului simt :wink:

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 30 Mar 2010, 13:58

Nu ai inteles nimic, ai 50 de ani degeaba. Imi bat capul cu tine degeaba ;)

Scrie răspuns