Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kingofbeasts
veteran
veteran

Re: permis de pescuit.

Mesaj de kingofbeasts » 30 Mar 2010, 00:18

bogdanmoldovan scrie:Am si eu o intrebare.
La Sibiu cine stie care e mersul cu distribuirea permiselor de pescuit de catre AJVPS, pentru ca sunt aceleasi liste ca si acum 2 saptamani, adica de atunci nu au mai venit permise noi.
Am platit acum mai bine de o luna si inca nu am permis.Sa inteleg ca nu a fost timp nu?
Anul acesta m-am grabit si am vrut sa fiu in regula la pescuit de la inceputul anului.Mare greseala si nu mai am ce face ca banii sunt dati.Oricum la anul voi avea mare grija unde platesc si cand.
Voi plati in iunie sau cand voi fi sigur ca voi avea permisul pe loc.

Rusine, Rusine, Rusine.

Oare de ce doamna foarte "amabila" de la ghiseu nu se adreseaza pescarului in acest fel:

"Stimate domn, nu va putem lua acum banii deoarece nu avem sa va dam permis. Veniti prin iunie poate pana atunci ne facem timp sa mergem dupa ele si platiti atunci"..

Visez nu?

Oricum nu imi mai trebuie permis. Cum am pescuit pana acum voi pescui si de acum inainte.
am fost eu azi si nu sunt venite. si eu astept de ceva vreme (impreuna cu inca 2 prieteni).
nu ca m-ar durea capul dar daca o fi sa ma intrebe cineva de sanatate pe apa , pana ii explic cum de am platit doar 22 ron cand numai permisul ANPA costa 30 imi piere cheful de pescuit(noroc ca am chitantele de anul trecut de se poate vedea cat am cotizat atunci) :wink:
partea faina ec ca si pe listele alea vechi sunt numai vreo 20-30 de semnaturi (ale celor care si-au ridicat permisul)iar vreoa 200-300 de pernise stau neridicate :cry:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 30 Mar 2010, 00:39

stiucar scrie:Pentru : melculbeat :!:
Mai d-n profesor de limba romana, eu recunosc in profil ca nu sunt decat inginer-pensionar, pe cand DUMETA te ascunzi dupa un username,nu ai nici locatie, nici profesie (scoala, 2 clase ca trenu) iar valurile elea de 1 m au dereglat privirea tulbure,si mintea bolnava (ai prins strapazanii pe valurile marii :twisted: ). Nu ai priceput :?: ca alcoolul dauneaza grav sanatatii :twisted:
Salaul este un peste de apa dulce :!: nu poti sa-l prinzi la mare :roll:
PS :d-n profesor, se scrie corect "in primul rand" nu "rind", iar 20 de pesti nu cred ca ai prins in viata DUMETA :D sunt cu ochii pe galeria ta personala sa vad cand schimbi nr la casa nr.1... etc.... :D :twisted:
vad ca la fiecare post trebuie sa-ti aduc lamuriri suplimentare...apreciez perseverenta ta :wink: folosesc "i" din i ca asa-mi place mie. chiar daca dupa noile reguli se foloseste "i" din a, nu e nimic incorect la felul meu de a scrie. daca-s beat, eu dimineata ma trezesc. dar tu? dupa 50 de ani de frustrari, 50 de ani de mitocanie, 50 de ani de foame-n git...50 de ani degeaba...n-ai sanse sa te mai trezesti :wink: tie ti-a murit doctoru' :wink: injiner unde fusasi? la I.C.A.B.? :twisted:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 30 Mar 2010, 00:53

Pentru :doryan "mascatul"

Se pare ca pe acest forum am dat numai peste "INTELECTUALI SUBTIRI"profesori de limba romana (soareci de bibleoteca) care nu au nici o legatura cu pescuitul, uitandu-ma la galeria ta personala care este chiala ca sinapsele de pe creierul DUMETA, daca nu ia inteles, traduc :twisted: chel ca si obrazul tau subtire ,gol ca si la ocupatie (bagator de sama :?: )iar locatia : pe nicairi, sau te-ai mascat ca pe avatar :?: fiindu-ti rusine cu tine :twisted:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 30 Mar 2010, 00:53

tutankamon...am incarcat o poza pt tine :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 30 Mar 2010, 01:11

Pentru : melculbeat.

Este greu pt un RAPIDIST care se pare traieste la vreun pol si se trezeste din betie dimineata o data la cateva luni, ca 20 de salai nu se prind in mare :twisted: iar aia 2 is de la METRO, ca nu se vad a fii intepati in guraaaaaa :shock: :twisted:

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 30 Mar 2010, 01:24

Pentru : melculbeat.

Noooo, cu monstrul ala mai spart :shock: mi-ai rupt gura si doi dinti :D cu DUMETA nu mai pot concura, sunt convins ca a fost suficient pt o prajala, sa poti sa-l inviti si pe don profesor Tarus :twisted:
In sfarsit ai si DUMETA o galerie foto completa :P :twisted: BETON :wink:
PS :Va invit sa vedeti galeria personala a lu melculbeat (turmentat) :twisted: :wink:

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 30 Mar 2010, 06:00

@ stiucar
Suntem de aceeasi varsta asa ca am avut tim si eu sa-mi fac un " arsenal " destul de mare , dar , asta nu e un motiv sa faci masacru si sa te si lauzi cu el . Iar in poza din avatar e fiul meu care e campion la hochei pe gheata si daca vrei sa stii mai are un palmares in sport pe care tu nu l-ai atins in 50 de ani . Cand mergem la pescuit ce prinde , da drumul inapoi . El a pescuit in niste locuri din Europa pe care tu nici in vis nu vei ajunge vreodata si pe cei ca tine ii impusca pe malul apei . Si e muscar nu braconier cu acte :wink: Dar e pacat sa incalzesc tastatura pentru tine asa ca nu o sa ma mai obosesc sa scriu unui om cu o facultate , cult ( se vede pe cultura de peste ) care tine o saptamana pestele in apa . Adica dupa tine , prind 50 de kile de peste si zic paznicului ca i-am prins in 7 zile dar 3 au peste 5 kile si am voie . Daca ai face asta pe la noi , ceilalti pescari ti-ar da in cap , fara sa trebuiasca sa vina paznicul . Scuze de off topic dar omul asta ... nu e om . Respectul fata de adversar nu este . exista doar foamea , care sa acumulat in timp in capul romanilor , teama de a nu avea ce pune pe masa a doua zi si de a face rezerve . Din pacate e o relicva comunista , care nu se mai poate pune pe calea buna . Marla aia de 20 de cm. din galerie probabil ca a fost pestisor-momeala pentru somn si de aia a fost retinuta :shock:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 30 Mar 2010, 06:29

stiucar scrie:Pentru : melculbeat.

Este greu pt un RAPIDIST care se pare traieste la vreun pol si se trezeste din betie dimineata o data la cateva luni, ca 20 de salai nu se prind in mare :twisted: iar aia 2 is de la METRO, ca nu se vad a fii intepati in guraaaaaa :shock: :twisted:
asa fac rapidistii? :lol: :lol: nu-mi dau seama exact...ai absolvit o facultate sau doar ai fost la "facultate"?

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 30 Mar 2010, 06:30

mah baieti prea v-ati aprins...
la urma urmei, nimeni nu face educatie nimanui...

totusi revenind la subiectul topicului... am permis de pescuit... cam tarziu, cu cateva zile inainte de prohibitie dar am permis!
sambata in ajun de paste, cred ca bag o Dunare sa-mi recreez gadurile ;)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 30 Mar 2010, 06:36

felicitari ovidiu unde si cum ai rezolvat
off topic -daca nu ai poze inseamna ca nu esti pescar

Scrie răspuns