Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 29 Mar 2010, 20:23

Art.10 din HG 1016/2008 suna asa :
(1) Taxele prevăzute de prezenta hotărâre constituie venit la bugetul de stat și se virează în contul corespunzător codului de cont nr. 20160103 „Taxe și tarife pentru eliberarea de licențe și autorizații de funcționare”, deschis la unitățile Trezoreriei Statului.
Asa ca mergi la trezorerie si cere sa platesti 30 RON in contul de mai sus reprezentind tarif pentru eliberare de licente si autorizatii de functionare. :lol: Daca te intreaba pentru ce ii spui ca pentru acvacultura. :oops:

Poti sa iei cu tine o bucata de hirtie pe care scrii :
cont nr. 20160103 „Taxe și tarife pentru eliberarea de licențe și autorizații de funcționare”, deschis la unitățile Trezoreriei Statului

:roll: :D :shock:

Mihaitza84
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Mihaitza84 » 29 Mar 2010, 20:29

stiucar scrie:Pentru taicanoe :
Sa fii convins ca pastravii ia-m prins la musca, voblere (salmo, rapala), oscilante tip frunza de salcie (berti,mepps,cati,effzett),rotative(mepps,balzer,laion daur),avatii la rotative si muste, stiucile la oscilante (gipo,berti),slaider de salmo, vobler rapala,rotativa balzer,salau la gume si vobler, somn si la oscilanta piscot. :twisted: o sa-ti postez un somn prins la oscilanta :twisted:
Eu sigur o sa dorm linistit dupa ce am vazut galeria ta :twisted:
PS : Pe tineri lasa-i sa-si adune bani, ca au nevoie sa-si cumpere scule,barci,motoare, termice si electrice de barca, sonar, si bani de cheltueala sa mearga la pescuit :twisted
Cu stima ... :!:
Eu am 25 de ani de viata, cati ai tu de pescuit si vreo 10 de cand pescuiesc, insa in acesti 10 ani nu mi-a fost dat sa vad vreodata asa masacru ca cel cu care te lauzi tu in galeria ta. Esto o rusine pentru noi si din cauza unor persoane ca tine suntem vazuti asa "bine si in afara", de 3 ori Rusine!!!

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 29 Mar 2010, 20:53

Pentru :taicanoe.

Multam fain pt raspuns. :!: Sa fii convins ca nu ma-m dedat la retineri ilegale (sub dimensiune, si peste limita, kg legala) iar la eliberat, si mutat din balti private (unde am platit 50-150 ron/zi si am prins sub dimensiune), in bazinele piscicole naturale, sa fiu eu sanatos, cat am carat in 50 ani de pescuit :twisted: (fara sa-i trec prin galeria personala, la gramada)
Cu stima :!:

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 29 Mar 2010, 21:28

PENTRU : melculbeat :!:
Uitandu-ma la galeria ta personala :twisted: se pare ca duhnesti a votca (I-ti sclipesc ochii), iar strapazanii aia-s de la METRO,?, ca nu te vad pe malul garlei :twisted: cu un bat in mana si in capat la ata cu vreo guma sau vobler :twisted: noroc ca nu ai aratat numai prajala, sau sfara de la ulei din bucaztarie :twisted:
Cu mirosul si privirea oachesa, putea-i ademenii niste maidanezi din cartier :twisted:
PS : Acum inteleg de ce ti-ai pus acest user simbolic :twisted:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 29 Mar 2010, 22:03

in primul rind, remarc cu mihnire ca nu m-ai (sau "ma-i", dupa gramatica stiucarului) ascultat in ceea ce priveste gramatica elementara. corect ar fi fost "iti", nicidecum "i-ti". in al doilea rind, ochii imi "sclipeau" dupa o zi petrecuta in barca pe valuri de un metru. zi in care desi am prins peste 20 de pesti...am retinut doar doi, cei din foto. in sprijinul acestei afirmatii pot veni cu pozele de pe malul baltii si se pot confrunta data si orele :wink: o sa ma mai gindesc daca meriti osteneala. dar uite! ca sa nu zici ca sint rau...la primul post fara greseli gramaticale pe care o sa-l (sau "s-al", dupa gramatica ta) faci o sa postez si restul de poze. :roll: multumit? mah, spaima pestilor!
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 29 Mar 2010, 22:05

cit despre user, username, nickname...ce rost are sa-mi bat capu' cu tine? daca tu esti multumit...e tot aia :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 29 Mar 2010, 22:59

Pentru : melculbeat :!:
Mai d-n profesor de limba romana, eu recunosc in profil ca nu sunt decat inginer-pensionar, pe cand DUMETA te ascunzi dupa un username,nu ai nici locatie, nici profesie (scoala, 2 clase ca trenu) iar valurile elea de 1 m au dereglat privirea tulbure,si mintea bolnava (ai prins strapazanii pe valurile marii :twisted: ). Nu ai priceput :?: ca alcoolul dauneaza grav sanatatii :twisted:
Salaul este un peste de apa dulce :!: nu poti sa-l prinzi la mare :roll:
PS :d-n profesor, se scrie corect "in primul rand" nu "rind", iar 20 de pesti nu cred ca ai prins in viata DUMETA :D sunt cu ochii pe galeria ta personala sa vad cand schimbi nr la casa nr.1... etc.... :D :twisted:

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 29 Mar 2010, 23:53

nene, nu stiu cum au putut oamenii aia unde ai facut "faculta" sa te scoata inginer, cand "DUMETA" nici nu stii sa scrii corect romana.dar fie, trebuie sa ne obisnuim.sa fac o paranteza, domnule CobraDan, poti sa mori tu, mie inca nu mi-a sunat ceasul.iti urez bafta la peste toata viata. :lol: :lol: :lol:

bogdan_m.
veteran
veteran

permis de pescuit.

Mesaj de bogdan_m. » 30 Mar 2010, 00:01

Am si eu o intrebare.
La Sibiu cine stie care e mersul cu distribuirea permiselor de pescuit de catre AJVPS, pentru ca sunt aceleasi liste ca si acum 2 saptamani, adica de atunci nu au mai venit permise noi.
Am platit acum mai bine de o luna si inca nu am permis.Sa inteleg ca nu a fost timp nu?
Anul acesta m-am grabit si am vrut sa fiu in regula la pescuit de la inceputul anului.Mare greseala si nu mai am ce face ca banii sunt dati.Oricum la anul voi avea mare grija unde platesc si cand.
Voi plati in iunie sau cand voi fi sigur ca voi avea permisul pe loc.

Rusine, Rusine, Rusine.

Oare de ce doamna foarte "amabila" de la ghiseu nu se adreseaza pescarului in acest fel:

"Stimate domn, nu va putem lua acum banii deoarece nu avem sa va dam permis. Veniti prin iunie poate pana atunci ne facem timp sa mergem dupa ele si platiti atunci"..

Visez nu?

Oricum nu imi mai trebuie permis. Cum am pescuit pana acum voi pescui si de acum inainte.

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 30 Mar 2010, 00:07

Pentru : Mihaitza84.

Am 50 ani de pescuit (dublu cati ani tu ) deci, rabdare si perseverenta :!:
O sa-ti pun cateva intrebari la care poti sa raspunzi acum, sau peste 20 ani :
1- DUMETA mergi la pescuit sa scapi de gura muierii, sau a lu mata :?:
2- DUMETA cand mergi la pescuit visezi sa prinzi marea captura :?:
3- DUMETA cand mergi la pescuit visezi sa dai lovitura (masacru), sa prinzi peste la fiecare lansare :?:
4- DUMETA cand mergi la pescuit visezi sa prinzi capturi model pt fiecare specie de peste :?:
5- DUMETA nu-ti doresti sa mananci un peste proaspat,si cu satisfactia ca la-i prins tu :?:
6- DUMETA nu ai satisfactia ca tu prinzi peste iar prietenul de alaturi nu :?:
7- DUMETA nu ai satisfactia sa ai niste poze frumoase cu pestii prinsi de tine :?:
8- DUMETA nu te simti bine cand vecinii te vad cu tolba plina de peste si le curg balele poate le dai si lor o coda de peste :?:
9- DUMETA nu te simti bine cand nevastata sau mata te lauda la prietene ce barbat destoinic au ca aduc papa in casa :?:
Sau DUMETA mergi la pescuit numai sa inveti rama sa inoate :?: si dupaia sa vi sa bati cu barbatie in taste sa ne arati cat de brav ai fost pe malul garlei :twisted:
Asculta la bacea : pescarul merge pe malul garlei in speranta ca doar, doar , o prinde un peste cu, care sa se laude si din care sa manance o prajala cu familia sau cu prietenii :!: :twisted:
Deci pt manjii in ale pescuitului, nu dati aiurea din copite :!:
RABDARE SI PERSEVERENTA :twisted: ca nu s-o uscat cerneala pe permisul de pescuit :!:

Scrie răspuns