Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 29 Mar 2010, 17:43

Pentru taicanoe :
Sa fii convins ca pastravii ia-m prins la musca, voblere (salmo, rapala), oscilante tip frunza de salcie (berti,mepps,cati,effzett),rotative(mepps,balzer,laion daur),avatii la rotative si muste, stiucile la oscilante (gipo,berti),slaider de salmo, vobler rapala,rotativa balzer,salau la gume si vobler, somn si la oscilanta piscot. :twisted: o sa-ti postez un somn prins la oscilanta :twisted:
Eu sigur o sa dorm linistit dupa ce am vazut galeria ta :twisted:
PS : Pe tineri lasa-i sa-si adune bani, ca au nevoie sa-si cumpere scule,barci,motoare, termice si electrice de barca, sonar, si bani de cheltueala sa mearga la pescuit :twisted
Cu stima ... :!:

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 29 Mar 2010, 17:49

@ Stiucar
Mai bine treceai direct braconier .
Ai vandut la peste de ai reusit sa-ti cumperi si sonar . Singura mea placere ar fi ca pe cei ca tine sa pot sa-i vad pe ecranul sonarului la o saptamana dupa ce te-a luat apa . Tare semeni cu unul care mai tine doar de o prajeala duminica la TVR1 .

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 29 Mar 2010, 18:32

@ genu :

[quote="genu"]@ Stiucar
Ai vandut la peste de ai reusit sa-ti cumperi si sonar . Singura mea placere ar fi ca pe cei ca tine sa pot sa-i vad pe ecranul sonarului la o saptamana dupa ce te-a luat apa . Tare semeni cu unul care mai tine doar de o prajeala duminica la TVR1 .[/quote]

Intr-o jumatate de secol de pescuit (cat am eu) ai timp sa cumperi, azi un bat, maine : 10 carlige,poimane : o rola de nailon ....... o barca, un motor de barca, un peridoc de barca, un sonar, un calculator, (sa pot dialoga cu DUMETA), ca nu le-am luat pe toate o data :twisted: si fiindca nu-mi place taria, si sunt chibzuit, nu a fost necesar sa-mi amanetez izmenele sa-mi cumpar sonar :twisted: .
Apropo : ai avut in mana vreun sonar (a lu altii :shock: ) ca sa stii cum sa ma cauti,(ca eu nu stiu sa caut morti, numai pesti), iar d-n profesor e duminica, pe TVR 2, si el tine maruntis pt prajala :twisted:
PS : Sa stii ca ma impresionat galeria ta personala :D :shock: :twisted:
Sau DUMETA pescuiesti la copca pe gheata de pe avatar :roll: :twisted:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 29 Mar 2010, 18:41

stiucar scrie:Pentru taicanoe :
Sa fii convins ca pastravii ia-m prins la musca, voblere (salmo, rapala), oscilante tip frunza de salcie (berti,mepps,cati,effzett),rotative(mepps,balzer,laion daur),avatii la rotative si muste, stiucile la oscilante (gipo,berti),slaider de salmo, vobler rapala,rotativa balzer,salau la gume si vobler, somn si la oscilanta piscot. :twisted: o sa-ti postez un somn prins la oscilanta :twisted:
Eu sigur o sa dorm linistit dupa ce am vazut galeria ta :twisted:
PS : Pe tineri lasa-i sa-si adune bani, ca au nevoie sa-si cumpere scule,barci,motoare, termice si electrice de barca, sonar, si bani de cheltueala sa mearga la pescuit :twisted
Cu stima ... :!:
gata eu renunt ... am ramas profund impresionat de cate denumiri de naluci cunosti si ca sa vezi ca nu potr pica iti donez si cele doua exemplare de aici ca sa le pui la gramezile tale

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=1835
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=7002
S'altare și bunăstare !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 29 Mar 2010, 18:54

:lol: galeria domne, nu ai galerie, nu ai cu ce :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=wZP_3F1RG0E

:oops:

COBRADAN
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de COBRADAN » 29 Mar 2010, 19:17

doryan scrie:du-te ba si cauta-te la cap.lasa-ne pe noi aici in pace, ca nu ducem lipsa de dobitoci asa ca tine :lol: mai ai un prieten de pe la Alba, care a cam sters-o de pe-aici.
Sa mori tu !!!

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 29 Mar 2010, 19:22

stiucar scrie:@ genu :
genu scrie:@ Stiucar
Ai vandut la peste de ai reusit sa-ti cumperi si sonar . Singura mea placere ar fi ca pe cei ca tine sa pot sa-i vad pe ecranul sonarului la o saptamana dupa ce te-a luat apa . Tare semeni cu unul care mai tine doar de o prajeala duminica la TVR1 .
Intr-o jumatate de secol de pescuit (cat am eu) ai timp sa cumperi, azi un bat, maine : 10 carlige,poimane : o rola de nailon ....... o barca, un motor de barca, un peridoc de barca, un sonar, un calculator, (sa pot dialoga cu DUMETA), ca nu le-am luat pe toate o data :twisted: si fiindca nu-mi place taria, si sunt chibzuit, nu a fost necesar sa-mi amanetez izmenele sa-mi cumpar sonar :twisted: .
Apropo : ai avut in mana vreun sonar (a lu altii :shock: ) ca sa stii cum sa ma cauti,(ca eu nu stiu sa caut morti, numai pesti), iar d-n profesor e duminica, pe TVR 2, si el tine maruntis pt prajala :twisted:
PS : Sa stii ca ma impresionat galeria ta personala :D :shock: :twisted:
Sau DUMETA pescuiesti la copca pe gheata de pe avatar :roll: :twisted:

vazindu-ti galeria, imi pare rau ca te-am facut mitocan si maidanez...cred ca am fost mult prea blind. cu asa poze ai pretentia sa atragi pescari (cu bun simt) in asociatia pe care o reprezinti? sau reprezinti vreo asociatie de braconaj sportiv?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

COBRADAN
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de COBRADAN » 29 Mar 2010, 19:23

taicanoe scrie:cobradan
Aici vorbim de permise si de pestele acoperit de ape.
ce ai tu in comun cu pescuitul, pestele si apele ? cu apa nu te prea intalnesti nici dimineata :lol: eventula ai comun faptul ca esti dus rau cu pluta :lol:

Rog un moderator sa intervina si sa stearga clonele dark si cobradan pentru ca se vede clar sunt facute pentru scandal de un nefericit care crede ca-si rezolva problemele personale pe un forum de pescuit.
Stai linistit ! Nu stii tu ce inseamna sa te speli si o spun in plina cunostinta de cauza . Ce am in comun ?Mai sa fie unde era marele pescar . De ce crezi ca tu esti cel mai bun?DSaca esti bun , CUM DRACU DE NU AI FOST IN STARE SA PRINZI NICI UN PESTE DUPA CE SA POPULAT GREBLA? SI MAI VORBESTI DE PLASE?TU CARE AI BAGAT PLASELE DUPA CE SA POPULAT LACUL CA SA_TI ACOPERI OBLIGATIILE?VREI SA SPUN MAI MULTE?
VREI SI POZE?
EU ZIC SA_TI VEZI DE TREABA ! CAT DESPRE POPULARILE PE GREBLA >>>AU FOST FACUTE DAR DOAR DE FATADA CACI DUPA POPULARE LA 1 LUNA ,TOT PESTELE ERA DEJA SAVURAT ! ASA CA OFTICA_TE CA STIU TOT SI CA AM CEVA COMUN CU PESTELE !!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
CONCURSURI?CU PESTISORI DE 50 DE GRAME?UNDE ERA PESTELE ALA MARE?A !!!!! SA NU UIT DIPLOMELE DE CONCURS IA GHICI CINE LE_A FACUT? ASA CA NU MAI MANCA CEVA URAT MIROSITOR CA NU_TI STA BINE !!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 29 Mar 2010, 20:22

nasolu scrie:Functionarul public refuza sa incaseze taxa de 30 ron si sa elibereze chitanta pentru permis pescuit,in schimb te directioneaza spre AJVPS!Chestia i s-a intamplat azi unui amic care a renuntat foarte usor :twisted: Maine merg sa platesc si eu si trebuie sa stiu cu ce s-o amenint :lol:
Pai nu-i spune ca vrei sa platesti pentru permis de pescuit ! :wink:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 29 Mar 2010, 20:23

Cobradan, care nick trebuie sters ? Cobradan sau Dark ?
Clonele sunt interzise cat si scrisul cu majuscule.

Te rog sa raspunzi rapid !

Scrie răspuns