Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Daca citeai http://www.rapitori.ro/forum/about9817-0-asc-538.html .........nasolu scrie:Da,am reusit!Dupa doua ore de dat telefoane!Pana mi-a dat prin cap sa-l pomenesc pe Emil Boc si ale lui planuri cu bugetarii!Oricum,veneam cu cei de la OPC in carca!Se pare ca AJVPS ARGES are tentacule si influenta peste tot
!RUSINE!
Diferenta e ca ascultatul a prea mult jazz sau deloc nu constituie contraventie sau infractiune..._Sanya scrie:ca sa-ti placa jazz-ul ajunge daca esti deschis mental ... ca sa canti jazz , tre sa traiesti muzica ...Tavi scrie:Am citit pe undeva un comentariu misto adresat unora care promovau ecologia.
Cica e ca si cu jazzul: degeaba incerci sa-i explici unuia care nu gusta genul, sau nu-l intelege. Si tot degeaba il promovezi unuia caruia ii place, ala oricum asculta.
Specimenele astea au foamea ancestrala in glanda, nu are legatura neaparat cu nevoia de a manca.
Ei isi carpesc imaginea de barbati adevarati maltratand niste pesti si trantind kilele de peste pe masa cu musama din bucatarie, in fata nevestei.
Atata pot ei.
Pentru ei e o singura solutie: legi dure aplicate la sange.
Din pacate fix asta ne lipseste.
Asa ca va pierdeti vremea, pe astia nu-i puteti schimba.
Dar pe de alta parte mai deschideti si voi supapele, face bine la ten.
pescuitul e mult mai simplu si problemele se "poate" rezolva usor ... doar , majoritatea tre sa stapaneasca darul bunului simt
Problema este sa o faca legal, iar sumele rezultate sa fie folosite in scopul in care asociatia respectiva a fost constituita. Vezi si comunicatul ANPA. Cert este ca aceste cheltuieli au scazut drastic de cand monopolul AGVPSR a fost spart, iar efectul imediat a fost intrarea in legalitate a mai multor pescari decat pana acum. De aceea ANPA a suplimentat tiparirea cu inca 50.000 de permise. Mai este de precizat unde vor ajunge banii incasati de stat pe taxarea acestora. Sper ca inapoi la resursa acvatica. Ar cam fi cazul.Tavi scrie:dap, e corect:
"Asociatiile de pescari au obligatia de permise de pescuit recreativ/sportiv si persoanelor fizice care nu sunt membrii ale unor asociatii de pescari sportivi..."
DAR:
nu interzice asociatiilor sa perceapa sume de bani suplimentare sub diverse denumiri: donatie, contributie, cheltuieli eliberare...
deci cine vrea sa faca un ban il poate face in continuare
[/img]