Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 30 Mar 2010, 20:15

Da,am reusit!Dupa doua ore de dat telefoane!Pana mi-a dat prin cap sa-l pomenesc pe Emil Boc si ale lui planuri cu bugetarii :twisted: !Oricum,veneam cu cei de la OPC in carca!Se pare ca AJVPS ARGES are tentacule si influenta peste tot :twisted: !RUSINE!

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 30 Mar 2010, 21:22

nasolu scrie:Da,am reusit!Dupa doua ore de dat telefoane!Pana mi-a dat prin cap sa-l pomenesc pe Emil Boc si ale lui planuri cu bugetarii :twisted: !Oricum,veneam cu cei de la OPC in carca!Se pare ca AJVPS ARGES are tentacule si influenta peste tot :twisted: !RUSINE!
Daca citeai http://www.rapitori.ro/forum/about9817-0-asc-538.html ......... :shock: :roll: :wink:

Oricum, felicitari ! :cooler:

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 30 Mar 2010, 21:44

! @Ioan S.
Am citit,iti multumesc pe aceata cale,idioata m-a trimis la Posta Romana pentru asta :twisted: ca ei nu incaseaza asa ceva :twisted: !Am dat zeci de telefoane la DUMNEZEU(seful de la finante cu biroul la ultimul etaj,deci spre cer),asta-mi dadea la telefon secretara..!Care-mi tot repeta ca trebuie sa merg la AJVPS ARGES :twisted: !Doamne fereste,ar fi ultimii pe TERRA la care as mai cotiza ca membru :twisted: !In fine,dupa zeci de amenintari cu toate organele abilitate,vazand ei ca-s greu de cap,ma suna"al de sus":"mergeti la ghiseu sa achitati"..Am chitanta,acum merg la AJVPS sa-mi dea permis fara sa fiu membru,ISTRATESCU mi-a promis ca daca am chitanta imi elibereaza permis fara costuri suplimentare pe baza ei :twisted: !Stia el ceva :twisted: !

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 31 Mar 2010, 08:30

_Sanya scrie:
Tavi scrie:Am citit pe undeva un comentariu misto adresat unora care promovau ecologia.
Cica e ca si cu jazzul: degeaba incerci sa-i explici unuia care nu gusta genul, sau nu-l intelege. Si tot degeaba il promovezi unuia caruia ii place, ala oricum asculta.
Specimenele astea au foamea ancestrala in glanda, nu are legatura neaparat cu nevoia de a manca.
Ei isi carpesc imaginea de barbati adevarati maltratand niste pesti si trantind kilele de peste pe masa cu musama din bucatarie, in fata nevestei.
Atata pot ei.
Pentru ei e o singura solutie: legi dure aplicate la sange.
Din pacate fix asta ne lipseste.
Asa ca va pierdeti vremea, pe astia nu-i puteti schimba.
Dar pe de alta parte mai deschideti si voi supapele, face bine la ten.
:D
ca sa-ti placa jazz-ul ajunge daca esti deschis mental ... ca sa canti jazz , tre sa traiesti muzica ...
pescuitul e mult mai simplu si problemele se "poate" rezolva usor ... doar , majoritatea tre sa stapaneasca darul bunului simt :wink:
Diferenta e ca ascultatul a prea mult jazz sau deloc nu constituie contraventie sau infractiune...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 31 Mar 2010, 08:35

@michael
@tudor

Foarte bine ati facut, parerea mea este in masura timpului sa organizati o vanatoare de vrajitoare si sa dispara toate clonele. Forumul asta este un loc virtual ce-i drept, dar pentru oameni mai mult pescari decat nervosi nu mai mult nervosi decat pescari... ma rog

Am o intrebare totusi dar am sa v-o adresez pe privat... ca sa nu le dau idei unora, poate este deja explicata sau rezolvata si nu stiu eu.

Recomandam tuturor sa citeasca si sa reciteasca regulamentul forumului si daca nu sunt de acord, sa nu bifeze ca sunt de acord cu termenii cand isi inregistreaza contul...
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 31 Mar 2010, 10:38

Ma intreb daca platesc si permis ANPA si cotizatia la AJVPS multumesc pe toti? Sau, ca intotdeauna, mai e ceva.

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 31 Mar 2010, 14:46

mihali scrie:Ma intreb daca platesc si permis ANPA si cotizatia la AJVPS multumesc pe toti? Sau, ca intotdeauna, mai e ceva.
Mai trebuie sa "cotizezi" ceva si la FNPSR :lol:
S'altare și bunăstare !

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Apr 2010, 10:19

A aparut OM nr.71/01.04.2010 pentru modificarea OM 20/2010. Prin prevederile sale, asociatiile sunt obligate sa elibereze permise si persoanelor care nu sunt membre asociate. Sper ca acum treaba cu obligativitatea asocierii s-a lamurit. Definitiv. Cei care insista la asociere fortata o fac pe raspunderea lor.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 02 Apr 2010, 10:56

dap, e corect:
"Asociatiile de pescari au obligatia de permise de pescuit recreativ/sportiv si persoanelor fizice care nu sunt membrii ale unor asociatii de pescari sportivi..."

DAR:
nu interzice asociatiilor sa perceapa sume de bani suplimentare sub diverse denumiri: donatie, contributie, cheltuieli eliberare...
deci cine vrea sa faca un ban il poate face in continuare
[/img]
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 02 Apr 2010, 11:08

Tavi scrie:dap, e corect:
"Asociatiile de pescari au obligatia de permise de pescuit recreativ/sportiv si persoanelor fizice care nu sunt membrii ale unor asociatii de pescari sportivi..."

DAR:
nu interzice asociatiilor sa perceapa sume de bani suplimentare sub diverse denumiri: donatie, contributie, cheltuieli eliberare...
deci cine vrea sa faca un ban il poate face in continuare
[/img]
Problema este sa o faca legal, iar sumele rezultate sa fie folosite in scopul in care asociatia respectiva a fost constituita. Vezi si comunicatul ANPA. Cert este ca aceste cheltuieli au scazut drastic de cand monopolul AGVPSR a fost spart, iar efectul imediat a fost intrarea in legalitate a mai multor pescari decat pana acum. De aceea ANPA a suplimentat tiparirea cu inca 50.000 de permise. Mai este de precizat unde vor ajunge banii incasati de stat pe taxarea acestora. Sper ca inapoi la resursa acvatica. Ar cam fi cazul.

Scrie răspuns