Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 26 Mar 2010, 09:12

Fario, vorbeste cu iepurasu' poate ti-l aduce el de pasti :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Mar 2010, 09:33

Fario, eu iti propun sa pui poza lui miky pe permis. :lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 26 Mar 2010, 09:43

ha, ha, ha... !!!
asta ar fi dovada suprema a perspicacitatii in gandire a lui Gerula, care... nu se insala niciodata ! :lol:
Chestia asta ar genera insa o avalansa de screenshoturi inatacabile, evident la cererea "userilor" numerosi de pe mess-ul lui.info :lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Mar 2010, 10:39

Hai ma nu o da pe glumite...
Te-am demascat :twisted:
Sau v-am demascat ca nu stiu cati sunteti de fapt
:lol:
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 26 Mar 2010, 15:49

miky scrie:ha, ha, ha... !!!
asta ar fi dovada suprema a perspicacitatii in gandire a lui Gerula, care... nu se insala niciodata ! :lol:
Chestia asta ar genera insa o avalansa de screenshoturi inatacabile, evident la cererea "userilor" numerosi de pe mess-ul lui.info :lol: :lol: :lol:
OK, asa sa fie! Miky, trimite-mi urgent o poza de-a ta sa o lipesc pe carnet! :lol:

COBRADAN
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de COBRADAN » 27 Mar 2010, 17:01

Permisele sunt gratis daca aratam bine ? Tot Dn Renata este acolo?Mai am vreo 2-3 prieteni care vor permise gratis si arata superrrrr asa ca poate se inteleg si ei cu Renata . In tm nu merge asa cu permise gratis dar vad ca merge in Caras unde nici sefu nu stie ce face subalternul sau ma rog....nu vrea sa stie ! Asa ca fratilor ..... permisele sunt gratis in caras cu o singura conditie .... SA ARATATI BINE SI SA NU VA PRINDA NEVESTELE !!!!

COBRADAN
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de COBRADAN » 27 Mar 2010, 17:05

stiucar scrie:
apscaras scrie:eu am anuntat si chiar am lasat nr de tel.pt toti cei care doresc permis de pescuit, fara a fi obligati sa fie membru in asociatie,aps caras le elibereaza permise
...

Uitanduma pe lista asociatiilor membre FNPSR a lu nea fane am gasit asociatia apscras care se lauda cu urmatoarea deviza : "NOI EXISTAM DATORITA VOUA SI NU VOI DATORITA NOUA !"
Ce sa mai inteleg :?: aceste as din fnpsr nu mai au nevoie de membrii :!: atunci pe cine mai reprezinta :?: sau devin toate CHIOSCURI pentru nea fane :?:
PS Va adus nea fane cele 70.000. de permise promise de federatie :?: :twisted:
ONOARE SI CURAJ :!: DAI INAINTE CU TUPEU :!:
Permisele sunt gratis daca aratam bine ? Tot Dn Renata este acolo?Mai am vreo 2-3 prieteni care vor permise gratis si arata superrrrr asa ca poate se inteleg si ei cu Renata . In tm nu merge asa cu permise gratis dar vad ca merge in Caras unde nici sefu nu stie ce face subalternul sau ma rog....nu vrea sa stie ! Asa ca fratilor ..... permisele sunt gratis in caras cu o singura conditie .... SA ARATATI BINE SI SA NU VA PRINDA NEVESTELE !!!!

COBRADAN
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de COBRADAN » 27 Mar 2010, 17:06

attilaf scrie:Daca apscaras elibereaza permise ANPA fara e fi nevoie de inscriere in asociatie, deci la pret de ANPA, cinste ei. Inseamna ca "virusul" apsalba nu a corupt toate asociatiile membre FNPSR.
Daca percepe o taxa modica de eliberare....pe langa costul permisului ANPA, iar e ok.

Poate apscaras ar trebui sa scrie pe forum explicit, in ce conditii elibereaza permisele pentru neasociati, si atunci s-ar elimina orice suspiciune.

COBRADAN
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de COBRADAN » 27 Mar 2010, 17:07

apscaras scrie:Trimis: Mar 02 23, 2010 3:08 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Modifica/Sterge acest mesaj
este clar ca orice asociatie ia permise doar pt cati membrii are,cei care vor permise fara a fi obligati sa fie membrii unei asociatii sa contacteze aps caras la nr tel.0771344894

am anuntat din 23.02.2010 ca eliberez permise celor care nu vor sa fie asociati

COBRADAN
utilizator nou
utilizator nou

Nu va mai chinuiti sa platiti taxe ca se poate si GRATIS !!!

Mesaj de COBRADAN » 27 Mar 2010, 17:09

Permisele sunt gratis daca aratam bine ? Tot Dn Renata este acolo?Mai am vreo 2-3 prieteni care vor permise gratis si arata superrrrr asa ca poate se inteleg si ei cu Renata . In tm nu merge asa cu permise gratis dar vad ca merge in Caras unde nici sefu nu stie ce face subalternul sau ma rog....nu vrea sa stie ! Asa ca fratilor ..... permisele sunt gratis in caras cu o singura conditie .... SA ARATATI BINE SI SA NU VA PRINDA NEVESTELE !!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Scrie răspuns