Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
OK, asa sa fie! Miky, trimite-mi urgent o poza de-a ta sa o lipesc pe carnet!miky scrie:ha, ha, ha... !!!
asta ar fi dovada suprema a perspicacitatii in gandire a lui Gerula, care... nu se insala niciodata !![]()
Chestia asta ar genera insa o avalansa de screenshoturi inatacabile, evident la cererea "userilor" numerosi de pe mess-ul lui.info![]()
![]()
Permisele sunt gratis daca aratam bine ? Tot Dn Renata este acolo?Mai am vreo 2-3 prieteni care vor permise gratis si arata superrrrr asa ca poate se inteleg si ei cu Renata . In tm nu merge asa cu permise gratis dar vad ca merge in Caras unde nici sefu nu stie ce face subalternul sau ma rog....nu vrea sa stie ! Asa ca fratilor ..... permisele sunt gratis in caras cu o singura conditie .... SA ARATATI BINE SI SA NU VA PRINDA NEVESTELE !!!!stiucar scrie:...apscaras scrie:eu am anuntat si chiar am lasat nr de tel.pt toti cei care doresc permis de pescuit, fara a fi obligati sa fie membru in asociatie,aps caras le elibereaza permise
Uitanduma pe lista asociatiilor membre FNPSR a lu nea fane am gasit asociatia apscras care se lauda cu urmatoarea deviza : "NOI EXISTAM DATORITA VOUA SI NU VOI DATORITA NOUA !"
Ce sa mai intelegaceste as din fnpsr nu mai au nevoie de membrii
atunci pe cine mai reprezinta
sau devin toate CHIOSCURI pentru nea fane
![]()
PS Va adus nea fane cele 70.000. de permise promise de federatie![]()
ONOARE SI CURAJDAI INAINTE CU TUPEU
Permisele sunt gratis daca aratam bine ? Tot Dn Renata este acolo?Mai am vreo 2-3 prieteni care vor permise gratis si arata superrrrr asa ca poate se inteleg si ei cu Renata . In tm nu merge asa cu permise gratis dar vad ca merge in Caras unde nici sefu nu stie ce face subalternul sau ma rog....nu vrea sa stie ! Asa ca fratilor ..... permisele sunt gratis in caras cu o singura conditie .... SA ARATATI BINE SI SA NU VA PRINDA NEVESTELE !!!!attilaf scrie:Daca apscaras elibereaza permise ANPA fara e fi nevoie de inscriere in asociatie, deci la pret de ANPA, cinste ei. Inseamna ca "virusul" apsalba nu a corupt toate asociatiile membre FNPSR.
Daca percepe o taxa modica de eliberare....pe langa costul permisului ANPA, iar e ok.
Poate apscaras ar trebui sa scrie pe forum explicit, in ce conditii elibereaza permisele pentru neasociati, si atunci s-ar elimina orice suspiciune.
Permisele sunt gratis daca aratam bine ? Tot Dn Renata este acolo?Mai am vreo 2-3 prieteni care vor permise gratis si arata superrrrr asa ca poate se inteleg si ei cu Renata . In tm nu merge asa cu permise gratis dar vad ca merge in Caras unde nici sefu nu stie ce face subalternul sau ma rog....nu vrea sa stie ! Asa ca fratilor ..... permisele sunt gratis in caras cu o singura conditie .... SA ARATATI BINE SI SA NU VA PRINDA NEVESTELE !!!!apscaras scrie:Trimis: Mar 02 23, 2010 3:08 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Modifica/Sterge acest mesaj
este clar ca orice asociatie ia permise doar pt cati membrii are,cei care vor permise fara a fi obligati sa fie membrii unei asociatii sa contacteze aps caras la nr tel.0771344894
am anuntat din 23.02.2010 ca eliberez permise celor care nu vor sa fie asociati