Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Dark
utilizator nou
utilizator nou

Pentru COBRADAN SI APS CARAS

Mesaj de Dark » 27 Mar 2010, 17:22

Da mai COBRA , asa este cum spui tu si stiu foarte multi asta numai cine trebuie nu stie ,dar nu cred ca trebuia spus aici cum se dau permisele la aps Caras . Deacord? Gratis sau plata in alte moduri important este ca se dau si asta e bine , cat despre secretara dl. Orbulescu e cam nesatula si stiu toti asta .Asa ca ..... . Si unii dintre noi mai vor seriozitate in asociatiile de pescuit . Normal ca pana la urma ne vom razvrati cu toti deoarece unii platesc altii se simt bine pentru aceleasi permise .E corect? As fi curios la un control amanuntit cam cum ar reactiona superiorii la o asemenea stire ?

Dark
utilizator nou
utilizator nou

GESTIONARE?

Mesaj de Dark » 27 Mar 2010, 17:28

Stati sa vedeti ce o sa gestioneze aps Caras cand TMK o sa vada ca nici lacul Grebla nu l-au amenajat asa cum scrie in contract cu ponton si rampa +loc de pescuit pentru handicap .Ca nu au organizat cursuri si nu si-au indeplinit promisiunile . Attilaf nu mai fii asa de credul si invata sa deschizi bine ochii . Apele sunt tulburi si se vor tulbura si mai mult . :D

Dark
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Dark » 27 Mar 2010, 17:35

attilaf scrie:
apsalba scrie:Vezi ca respectiva hartie nu tine loc de permis. Si asociatia noastra a facut viramente din greu pentru cei ce si-au platit cotizatia. Vezi de unde achizitionezi permisul.

PS Cand ti-au luat banii te-au verificat si daca esti pescar sportiv? :lol: :lol: :lol: Asa scrie la HG 1016/2008; sa fi pescar sportiv.
Asta nu o sa ma opreasca sa pescuiesc si la inceputul acestui an doar cu chitanta, la fel cum am facut-o si anul trecut. Nu este vina mea ca cei ce raspund de permise sunt niste incapabili si nu au eliberat inca permisele de pescuit. Eu mi-am platit contravaloarea catre Stat, asa ca Statul nu are ce sa comenteze legat de faptul ca nu am permis.

Si voi avea si PG tot pe baza chitantei....
Sa nu ai surpriza sa platesti degeaba pentru ca dn Renata , secretara mai are un obicei si anume acela de a-si rotunji veniturile . Tradus inseamna cam asa : tu platesti taxele la stat dar defapt secretara nu inregistreaza chitanta si banii intra in buzunarul ei iar tu ramai si cu banii dati si fara chitanta valabila . Repet : INVATA SA DESCHIZI BINE OCHII CACI APELE SUNT TULBURI !

Dark
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Dark » 27 Mar 2010, 17:40

taicanoe scrie:pai apsalba ar vrea sa faca el verificarile la toti cei care vor sa pescuiasca in Romania ... si eventual sa perceapa oarece comision pentru truda lui.
Inainte de a intreba pe altii daca sunt pescari sportivi poate ne spui si noua de care parte se apuca batul/lanseta de pescuit ? de partea groasa sau de partea subtire ? oricum cred ca si intrebarea asta e muuult prea tehnica pentru apsalba - marele guru al pescuitului romanesc :lol:
nu cauta degeaba raspunsul in ordine ale ministerelor, hotarari de guvern, legi sau regulamente ale federatiei ca NU-I.
Decat sa vorbesti tampenii mai bine verifica chitantele inregistrate si comparale cu cele eliberate . Vei descoperii neconcordante mari dar cred ca stii asta deja sau ar trebui sa stii !!! Asa ca nu te mai tine Rambo mai pestisorule !

Dark
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Dark » 27 Mar 2010, 17:41

taicanoe scrie:pai apsalba ar vrea sa faca el verificarile la toti cei care vor sa pescuiasca in Romania ... si eventual sa perceapa oarece comision pentru truda lui.
Inainte de a intreba pe altii daca sunt pescari sportivi poate ne spui si noua de care parte se apuca batul/lanseta de pescuit ? de partea groasa sau de partea subtire ? oricum cred ca si intrebarea asta e muuult prea tehnica pentru apsalba - marele guru al pescuitului romanesc :lol:
nu cauta degeaba raspunsul in ordine ale ministerelor, hotarari de guvern, legi sau regulamente ale federatiei ca NU-I.
Decat sa vorbesti tampenii mai bine verifica chitantele inregistrate si comparale cu cele eliberate . Vei descoperii neconcordante mari dar cred ca stii asta deja sau ar trebui sa stii !!! Asa ca nu te mai tine Rambo mai pestisorule !Tu vorbesti de HG ?Tu stii de care capat se apuca undita?

Dark
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Dark » 27 Mar 2010, 17:42

Decat sa vorbesti tampenii mai bine verifica chitantele inregistrate si comparale cu cele eliberate . Vei descoperii neconcordante mari dar cred ca stii asta deja sau ar trebui sa stii !!! Asa ca nu te mai tine Rambo mai pestisorule !Tu vorbesti de HG ?Tu stii de care capat se apuca undita?

Dark
utilizator nou
utilizator nou

Permis de pescuit 2010

Mesaj de Dark » 27 Mar 2010, 17:43

Decat sa vorbesti tampenii taicanoe ,mai bine verifica chitantele inregistrate si comparale cu cele eliberate . Vei descoperii neconcordante mari dar cred ca stii asta deja sau ar trebui sa stii !!! Asa ca nu te mai tine Rambo mai pestisorule !Tu vorbesti de HG ?Tu stii de care capat se apuca undita?

Dark
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Dark » 27 Mar 2010, 17:44

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 27 Mar 2010, 18:03

Omule, Gătaia scrie pe tine.Aia ti-e grija tie ce face Renata sau alte cele?Hai ca fac baietii din Resita o cheta, sa te trimitem la un control psihiatric.Haidi pa.

COBRADAN
utilizator nou
utilizator nou

doryan

Mesaj de COBRADAN » 27 Mar 2010, 18:15

Cred ca tu ai nevoie de asa ceva si daca tot vrei sa fii istet schimba ip cand modifici nikul userului . OPS ! Nu stii ce-i aia . Traduc : userul e numele cu care apari pe forum. Acesta corespunde aceluias ip . Nu ma pune sa traduc si ce inseamna ip . Cat despre gataia nu mai e nimic acolo , dar tu in prostia ta nu ai de unde sa stii asta ! TE DOARE ADEVARUL?

Scrie răspuns