baza legala a zvonului?pescuitorul scrie:in curand apele vor fi date spre gestionare asociatiilor .un criteriu important va fi numarul de membrii.
raspunsul actiunilor lui
Permis de pescuit 2010
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
adiwolf scrie:si uite asa iese la lumina adevarul .pescuitorul scrie:in curand apele vor fi date spre gestionare asociatiilor .un criteriu important va fi numarul de membrii.
raspunsul actiunilor lui
asteptam acest moment si sper ca toti cei care s-au inscris in asociatii doar pentru amaratul ala de permis si toti cei care au tacut sperand ca pe ei nu ii va atinge nicioadata rezultatul legilor strambe aparute si votate cu complicitatea tacerii lor, sa se zgarie pe ochi.
domnilor, in 5 ani de zile o sa va rugati sa pescuiti in Ungaria, Finlanda, Spania, etc
Deci cu alte cuvinte, eliberarea de permise ANPA cu "comision 0" nu este altceva decat o metoda de a creste numarul permiselor eliberate de o asociatie, care la final, va trage linie, si va spune" Noi am eliberat 7500 de permise in judetul X, cu 5400 mai multe permise de pescuit decat prin asociatiile celelalte, deci noi va trebui sa gestionam mai multe ape ca ceilalti"
Una peste alta, mi se pare corect

Bravo APSCARAS

Cat despre pescari...eu unul imi doresc de pe acum sa pescuiesc in alte tari, sa platesc taxe in alte tari, si asa mai departe
-
- veteran
adi de ce crezi ca actziunile care se petrec la sb si sunt televizate sunt facute,ca sa dea bine la dosar atunci cand planul de management va fi depus la anpa,si ajvps are pe hartie toate apele importante din jud,sa vezi tu atunci pretzuri la permiseadiwolf scrie:si uite asa iese la lumina adevarul .pescuitorul scrie:in curand apele vor fi date spre gestionare asociatiilor .un criteriu important va fi numarul de membrii.
raspunsul actiunilor lui
asteptam acest moment si sper ca toti cei care s-au inscris in asociatii doar pentru amaratul ala de permis si toti cei care au tacut sperand ca pe ei nu ii va atinge nicioadata rezultatul legilor strambe aparute si votate cu complicitatea tacerii lor, sa se zgarie pe ochi.
domnilor, in 5 ani de zile o sa va rugati sa pescuiti in Ungaria, Finlanda, Spania, etc
-
- veteran
adi de ce crezi ca actziunile care se petrec la sb si sunt televizate sunt facute,ca sa dea bine la dosar atunci cand planul de management va fi depus la anpa,si ajvps are pe hartie toate apele importante din jud,sa vezi tu atunci pretzuri la permise[/quotte]adiwolf scrie:si uite asa iese la lumina adevarul .pescuitorul scrie:in curand apele vor fi date spre gestionare asociatiilor .un criteriu important va fi numarul de membrii.
raspunsul actiunilor lui
asteptam acest moment si sper ca toti cei care s-au inscris in asociatii doar pentru amaratul ala de permis si toti cei care au tacut sperand ca pe ei nu ii va atinge nicioadata rezultatul legilor strambe aparute si votate cu complicitatea tacerii lor, sa se zgarie pe ochi.[quote/]
televizate sau nu sunt , exista.te deranjeaza???!!!!nu te obliga nimeni sa faci permisul undeva anume.pretul a ramas acelasi inclusiv atunci cand decizia anpa era ca se gestioneaza apele de asociatia x.asa ca nu umbla tu cu lucruri murdare.
mai bine pescuieste daca e o palarie prea mare treaba asta ptr tine.sau stai am uitat gica....
chiar nu ma deranjeaza in caz ca nu ai intzeles,vad ca tu te bagi in seama ca musca la discutzile mele,eu vb de ajvps sb sau ce tu esti ajvps sb sau esti radio vocea ajvps sb,cand faceam permisele la ajvps nu se stia de tine asa ca .........tind sa cred ca pana la urma esti pus sa vb in numele ajvps pe forumuri cu toate ca tu te-ai declarat prietenul pescarilor din sbpescuitorul scrie:adi de ce crezi ca actziunile care se petrec la sb si sunt televizate sunt facute,ca sa dea bine la dosar atunci cand planul de management va fi depus la anpa,si ajvps are pe hartie toate apele importante din jud,sa vezi tu atunci pretzuri la permise[/quotte]adiwolf scrie:si uite asa iese la lumina adevarul .pescuitorul scrie:in curand apele vor fi date spre gestionare asociatiilor .un criteriu important va fi numarul de membrii.
raspunsul actiunilor lui
asteptam acest moment si sper ca toti cei care s-au inscris in asociatii doar pentru amaratul ala de permis si toti cei care au tacut sperand ca pe ei nu ii va atinge nicioadata rezultatul legilor strambe aparute si votate cu complicitatea tacerii lor, sa se zgarie pe ochi.[quote/]
televizate sau nu sunt , exista.te deranjeaza???!!!!nu te obliga nimeni sa faci permisul undeva anume.pretul a ramas acelasi inclusiv atunci cand decizia anpa era ca se gestioneaza apele de asociatia x.asa ca nu umbla tu cu lucruri murdare.
mai bine pescuieste daca e o palarie prea mare treaba asta ptr tine.sau stai am uitat gica....
si inca ceva ia spune-mi cat era pretzul permisului la ajvps sb(2004) inainte de a prelua anpa apele si cat este acum dupa ce anpa detzine apele si atunci sa imi vb de lucruri murdare
ma refer la permisu munte-ses in 2004 si permisu de azi care este tot la fel munte ses iar toata treaba asta sa o raportam la salariul minim pe economie care era in 2004 si azi...
...si atunci o sa imi dai dreptate cand am spus ca o sa creasca pretzu cand asociatzile o sa aiba apele in gestiune
...astept calculele

-
- veteran
Pe mine ma enerveaza ca astia de la asociatii cand elibereaza carnet de mebru vor sa le dau si poza sa o lipeasca acolo. Dar ma intreb - ce nevoie e sa imi vada aia mutra? Nu e o forma de a nu mi se respecta "privacy"? De-al naibii nu le dau poza. Si nu le zic nici telefonul real, modific o cifra in el sa nu ma poata gasi. Ptr ca la anul cand poate nu va mai fi obligatoriu sa ma "asociez" renunt la asociatie.