Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 24 Mar 2010, 18:26

astazi escu umbla prin sibiu cu jalba in bat la magazine sa dea permise de pescuit.le propunea 10 lei castig la fiecare permis.dar a tinut sa precizeze ca a ridicat 70.000 permise
halal

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 24 Mar 2010, 18:38

apsalba scrie:Astazi a plecat spre MO noul ordin de pescuit sportiv prin care se reglementeaza modul in care transmit permisele direct catre asociatii, pe baza de protocol de predare primire si veti primi permisul pe loc. Lucru care trebuia facut de la in ceput, insa in mintea lui Buks diferenta intre emis si eliberat era egala cu diferenta dintre urechile lui. In 2-3 zile va aparea o noua decizie in acest sens. AJVPS-urile care au ridicat permise cu tabele numai de ei stiute, pot sa le restituie, daca nu vor sa ramana cu ele, avand in vedere pretul la care inteleg sa le elibereze.
N-ai alte probleme coane Fanica iar mori de grija altuia :lol:
S'altare și bunăstare !

Tipar ranit
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Tipar ranit » 24 Mar 2010, 19:56

Nea EX- apsalba :twisted:
Astazi a plecat spre MO alte legi....in 11.03. au plecat spre Alba70.000. de permise, cat mai poti mintiiiiii :twisted: si totusi nu ai pic de rusine :twisted:
Mai bine dute si numara banii din donatii :shock: ca poate-ti ajung petru contra expertiza contabila :twisted: sa nu ramai fara,spatiu, mijloace de transport, si izmene :twisted:
ONOARE SI CURAJ :twisted: DAI INAINTE CU TUPEU :twisted:
Din oameni faci pescari, dar din pescari si FANICI oameni nuuuuuu!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 24 Mar 2010, 21:00

Oaca scrie:
adiwolf scrie:care este problema defapt??
niciuna!!! Omul a glumit si eu tot in gluma am raspuns! :D Apoi au fost divagatii ... Dar de ce? Chiar e vreo problema? :shock:
oaca, sorin,
nici o problema domnilor, numai ca mi s-a parut ca bateati campii cu gratie, iar eu v-am luat in serios :?

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Mar 2010, 21:05

bateati campii cu gratie
Asta era de prin alta parte Adi... :lol: Parca imi e dor de momentele alea...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 24 Mar 2010, 21:11

Da Zamfi, a fost frumos dar a tinut putin...daca o plecat sefu' :(
Acolo sa vedeti batute de campii cu gratie, nu aici :D

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Mar 2010, 21:19

Sorin stieeeeee! Vremuri bune ... Lupa mea ,ca gandesti ca tot ce e bun se gata in tara asta! :cry: Sper ca rapitori.ro sa mearga ...etern! :lol:
Scuze de off topic. :oops:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 25 Mar 2010, 18:18

oferta lui apsalba in sibiu e de :60 lei (30 permis+ 30 cotizatie) din care 10 lei da celui care face permise pentru el.
sa ne spui si cand ai angajati sau pentru ce iti trebuie 30lei cotizatie fane escu
doua lucruri ai in minte: sa iei locul agvps si sa faci o afacere din pescuit

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 25 Mar 2010, 18:35

in curand apele vor fi date spre gestionare asociatiilor .un criteriu important va fi numarul de membrii.
raspunsul actiunilor lui

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 25 Mar 2010, 18:59

pescuitorul scrie:in curand apele vor fi date spre gestionare asociatiilor .un criteriu important va fi numarul de membrii.
raspunsul actiunilor lui
si uite asa iese la lumina adevarul .

asteptam acest moment si sper ca toti cei care s-au inscris in asociatii doar pentru amaratul ala de permis si toti cei care au tacut sperand ca pe ei nu ii va atinge nicioadata rezultatul legilor strambe aparute si votate cu complicitatea tacerii lor, sa se zgarie pe ochi.
domnilor, in 5 ani de zile o sa va rugati sa pescuiti in Ungaria, Finlanda, Spania, etc

Scrie răspuns