Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 23 Mar 2010, 11:33

O mica intrebare: ca sa ma pot "afilia" la o asociatie de pescari si sa obntin permisul ANPA ce acte sa aduc? Doar CI sau si chitanta de la trezorerie? De fapt platesc banii la asociatie sau si la trezorerie? Completez iar cererea aia catre ANPA? Mersi anticipat.

Oaca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Oaca » 23 Mar 2010, 11:44

Doar Nume CNP si bani. Iar plata o face asociatia. Cel putin asa a fost la mine.

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 23 Mar 2010, 13:39

[quote="melculbeat"]de ce chinui gramatica limbii romane? facusi scoala pe intuneric? corect ar fo fost "m-ati" :wink:[/quote]
Mai greseste omul, se pare ca si DUMETA ai facuto-n ceata, corect ar fi fost, nu " AR FO FOST " :twisted:

Pentru :taicanoe.
Promit ca in scurt timp sa te poti delecta cu niste trofee primse de bacia, in galeria personala. Pana acum nu am putut sa le descarc avand formatul fotografiilor prea mare si nu au fost acceptate pe acest site.

PS. Nu am incercat sa jignesc pe nimeni de pe acest site, numai pe PRETENUL nea fane :twisted:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 23 Mar 2010, 16:13

Oaca scrie:Doar Nume CNP si bani. Iar plata o face asociatia. Cel putin asa a fost la mine.
Multumesc!

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 23 Mar 2010, 18:16

stiucar scrie:
melculbeat scrie:de ce chinui gramatica limbii romane? facusi scoala pe intuneric? corect ar fo fost "m-ati" :wink:
Mai greseste omul, se pare ca si DUMETA ai facuto-n ceata, corect ar fi fost, nu " AR FO FOST " :twisted:

Pentru :taicanoe.
Promit ca in scurt timp sa te poti delecta cu niste trofee primse de bacia, in galeria personala. Pana acum nu am putut sa le descarc avand formatul fotografiilor prea mare si nu au fost acceptate pe acest site.

PS. Nu am incercat sa jignesc pe nimeni de pe acest site, numai pe PRETENUL nea fane :twisted:
adevarat, imi asum greseala, dar greselile mele se datoreaza vitezei cu care scriu...pe cind ale tale denota mari lacune gramaticale. cred ca ar fi fost corect "facut-o-n" ce vrei tu...si ceata daca e cazu'. :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 23 Mar 2010, 20:01

Fario_nebunu scrie:O mica intrebare: ca sa ma pot "afilia" la o asociatie de pescari si sa obntin permisul ANPA ce acte sa aduc? Doar CI sau si chitanta de la trezorerie? De fapt platesc banii la asociatie sau si la trezorerie? Completez iar cererea aia catre ANPA? Mersi anticipat.

nu trebuie sa te afiliezi la o asociatie,e suficient sa-mi trimiti chitanta si copie de buletin si ai permisu de pescuit

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 23 Mar 2010, 20:04

Chiar, daca un pensionar isi ia permis de la o asociatie ( ca tot asa e gratis), apoi de la inca una, si tot asa de la vreo 6 asociatii, are 6 permise, poate sa dea cu 12 bete si sa fie in regula, la adapostul legii?? :roll:

Oaca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Oaca » 23 Mar 2010, 20:14

soriniusc scrie:Chiar, daca un pensionar isi ia permis de la o asociatie ( ca tot asa e gratis), apoi de la inca una, si tot asa de la vreo 6 asociatii, are 6 permise, poate sa dea cu 12 bete si sa fie in regula, la adapostul legii?? :roll:
da, categoric da, doar ca nu cu 12 de-o data, ci doar cu cite 2! :D

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 23 Mar 2010, 20:16

Pai isi insira 12 bete si tot la al doilea bat pune un permis :lol: :lol:

pescardeclean
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pescardeclean » 23 Mar 2010, 20:28

Scuzati-ma ca intervin, dar daca un pensionar isi face permisul la 6 asociatii, el va primi un singur permis de pescuit! Atat! Ca va plati taxa de membru la fiecare asta e alta treaba, dar va primi permisul de la una singura, in rest carnete de membru sa-i tina de cald! :lol:

Scrie răspuns