Permis de pescuit 2010

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 18 Mar 2010, 23:21

stiucar scrie:Pt d-nul ducati desmo :
Se pare ca DUMETA nu pricepi ce se scrie pe forum ca nu ai citit toate paginile (nu ca eu na-si fi coerent) iar daca consideri ca ai intrat in legalitate fiindca ai plaitit 30 ron la trezorarie, tin sa te anunt ca poti sa-ti bagi chitanta-n .....ur!!! daca nu mergi cu ea la o asociatie sa-ti dea permis de pescuit, ca doar cu banii DUMETA faci ce vrei!!!, eu te indrum la biserica ca acolo poti face ce vrei cu banii tai sa cumperi lumanari, sau sai bagi in cutia milei :twisted: doar nui dictatura :!:
Nu te supara ca te intreb :?: ai vrun ONG de sti cum se finanteaza :?: ai facut vreun priect, sau ai accesat fonduri nerambursabile :?: ai facut in viata ta un ONG, SRL, SA, AF de te dai rotund in sfaturi :!: ca la povesti pescaresti, agricultura si fotbal :twisted: se pricepe tota lumea :!:
is curios si eu, cu ce permis de pescuit sa pescuiesc de la asociatzie daca apele is ale celor de la anpa si deocamdata ei fac legea :twisted:

si nu itzi fa tu grija de unde luam cartonasul de la anpa ca se rezolva,platim la trezorerie 30 de lei si dam un tel la apscaras si oki doki :twisted:

ps:aaaaa ajvps tot asa gandeste ca tine, ca nu da permis daca nu e membru si mai vorbesti de onoare rusine rusine :evil:.........

.....cu frazele de mai sus a inceput si albanezul sa abureasca acu un an :lol: deci bagatzi-n...rr ideiile ca asa esti mai castigat :lol: oricand le potzi c...a fara sa ai dureri de cap :twisted:

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 19 Mar 2010, 00:00

Eu am vorbit romaneste, cu chitanta de 30 ron nu mai poti merge la AMPA ca anul trecut trebuie sa mergi la o asociatie (ca vrei ori ba) nu am trimis pe nimeni la nici o asociatie AJVPSR, as pescarilor lu peste , :!: voi ati gasit solutia salvatoare :!: :twisted: 30 ron trezorarie si un telefon la CHIOSC apscaras :!: si cine vorbeste de ONOARE si RUSINE :!: cand te ....ci pe DUMETA pt 20-30 ron/ an ca sa intri in legalitate, tot la o as ajugi (apscaras)
Mie mie rusine cu zgarie branza ca voi :!: care sunteti in stare sa va mancati unsoarea de pe pieptan :!: numai sa fiti in legalitate :!:
ONOARE SI CURAJ :!: DAI INAINTE CU TUPEU :!:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 19 Mar 2010, 00:06

pai si atunci de ce te dai de ceasu' mortii sa aduni 20-30 de lei? vrei sa-ti zic eu? pt ca din putin se face mult :wink: apropos...iar sari calu' cu mitocaniile tale :wink: sau nu esti in stare sa porti o discutie intr-un registru civilizat?
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 19 Mar 2010, 00:16

stiucar scrie:Eu am vorbit romaneste, cu chitanta de 30 ron nu mai poti merge la AMPA ca anul trecut trebuie sa mergi la o asociatie (ca vrei ori ba) nu am trimis pe nimeni la nici o asociatie AJVPSR, as pescarilor lu peste , :!: voi ati gasit solutia salvatoare :!: :twisted: 30 ron trezorarie si un telefon la CHIOSC apscaras :!: si cine vorbeste de ONOARE si RUSINE :!: cand te ....ci pe DUMETA pt 20-30 ron/ an ca sa intri in legalitate, tot la o as ajugi (apscaras)
Mie mie rusine cu zgarie branza ca voi :!: care sunteti in stare sa va mancati unsoarea de pe pieptan :!: numai sa fiti in legalitate :!:
ONOARE SI CURAJ :!: DAI INAINTE CU TUPEU :!:

in lege zice clar ca pot pescuii cu permis anpa,nu spune ca trebe sa dau mai mult de 30 la totzi ciufutzi,ca exista chioscuri de la care le iau cu 30 si nu cu 50 cu cat le dai tu asta e prob mea ca is banii mei si de la mine din buzunar ii dau la cine vrea branza mea asa ca latra la alta poarta ca la a mea nu primesti de pomana :twisted:

ps:nu mai scapam de albanezi :lol: intotdeauna se gaseste altul :lol:

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 19 Mar 2010, 00:29

Credema ca ma-s ridica la nivelul unui rapidist sau a unui registru, CADRU civilizat,daca ai avea simtul umorului si nu ai interpreta ca mitocanii toate interventiile mele, fiindca ma-m uitat la ultimile 20 de pagini si cum spun ceva hop si replica ta indiferent ce as spune, sau esti prieten cu nea fane :?:
Iar bunul simt ma invatat sa nu cer :!: ci sa respect si sa incerc sa inteleg opiniile celorlanti

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 19 Mar 2010, 00:33

stiucar,e a 2-a ora cand postezi la adresa mea,pai hai sa-ti spun ceva,prin simplu fapt ca eliberez permise de pescuit fara a obliga pescarii sa devina membrii,o sa cam dispara chioscarii ca tine

apscaras
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de apscaras » 19 Mar 2010, 00:35

caut voluntar in alba sa distribuie permise pt pescari fara ai obliga sa devina membrii,doritorii rog contact telefonic

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 19 Mar 2010, 00:36

vorba aia...hotu' striga hotii :wink:
de mult imi mirosi a nea fane, dar te-am lasat in pace...ai macar bunul simt sa nu ne jignesti inteligenta :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 19 Mar 2010, 00:38

stiucar scrie:Credema ca ma-s ridica la nivelul unui rapidist sau a unui registru, CADRU civilizat,daca ai avea simtul umorului si nu ai interpreta ca mitocanii toate interventiile mele, fiindca ma-m uitat la ultimile 20 de pagini si cum spun ceva hop si replica ta indiferent ce as spune, sau esti prieten cu nea fane :?:
Iar bunul simt ma invatat sa nu cer :!: ci sa respect si sa incerc sa inteleg opiniile celorlanti

cu mitocaniile tu ai inceput cand ai zis ca sa ne bagam in c..r chitanza de 30 de la trezorerie sau ai uitat ce ai spus.....

....asa ca ciocu mic daca vorbesti ce nu trebuie,nu o mai da la intors ca devi gaina

ps:cineva zicea sa ne facem preten cu draku ca sa trecem apa,asa ca si asta facem cand mergem sa ne luam permise mai ieftine ca la cei care interpreteaza legea in favoarea lor

stiucar
junior
junior

Mesaj de stiucar » 19 Mar 2010, 00:39

[quote="apscaras"]caut voluntar in alba sa distribuie permise pt pescari fara ai obliga sa devina membrii,doritorii rog contact telefonic[/quote]
...
De ce mai cauti doar il ai pe prietenul tau nea fane :!: :twisted:

Scrie răspuns