Permis 2009 ...

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Ian 2009, 08:13

old_radu scrie:
apsalba scrie:Am informatii de ultima ora. AJVPS-urile taie chitante la fraieri pe care scriu citet,...
...iar fraieri ?... :oops:
...oare pana cand ti se permite sa jignesti ?
Cum definiesti tu un individ care inghite toate brasoavele de la niste asociatii care il trag pe sfoara de 60 de ani? Daca dai o definitie corecta sunt gata sa retractez cele afirmate despre respectivii neofiti ai legislatiei pescuitului. :shock:

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 06 Ian 2009, 08:50

Cum definiesti tu un individ care inghite toate brasoavele de la niste asociatii care il trag pe sfoara de 60 de ani? Daca dai o definitie corecta sunt gata sa retractez cele afirmate despre respectivii neofiti ai legislatiei pescuitului.
citez dintr-un dictionar online (l-am gasit cu ajutorul lui Google)

"NEOF'IT, -Ă, neofiţi, -te, s.m. si f. Persoană care a îmbrăţisat de curând o nouă religie, abandonând credinţa veche; p. ext. persoană care a aderat de curând la o cauză sau care a intrat de curând într-o grupare, într-o colectivitate etc. si este încă neiniţiată deplin. [Pr.: ne-o-] - Din fr. n'eophyte."

Vezi mata nea fane daca taceai aparatorul pescarilor ramaneai...
Mie-mi place-n Delta!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Ian 2009, 08:59

Sile scrie:
Cum definiesti tu un individ care inghite toate brasoavele de la niste asociatii care il trag pe sfoara de 60 de ani? Daca dai o definitie corecta sunt gata sa retractez cele afirmate despre respectivii neofiti ai legislatiei pescuitului.
citez dintr-un dictionar online (l-am gasit cu ajutorul lui Google)

"NEOF'IT, -Ă, neofiţi, -te, s.m. si f. Persoană care a îmbrăţisat de curând o nouă religie, abandonând credinţa veche; p. ext. persoană care a aderat de curând la o cauză sau care a intrat de curând într-o grupare, într-o colectivitate etc. si este încă neiniţiată deplin. [Pr.: ne-o-] - Din fr. n'eophyte."

Vezi mata nea fane daca taceai aparatorul pescarilor ramaneai...
Ultima parte este semnificativa. AGVPS a fost alfa si omega in pescuit 60 de ani.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 06 Ian 2009, 11:06

apsalba scrie: Daca vrei sa pescuiesti legal, imi permit sa te intreb daca cunosti legea?
Din pacate/fericire o cunosc. Dar as fi dorit ca inscrierea intr-o asociatie sa o fac de buna voie. Nu sa ma inscriu intr-o asociatie doar pt a putea primi dreptul legal (permisul) de pescuit. Pana incepe distribuirea permiselor poate apare o ordonanta de urgenta sa clarifice exact situatia asta destul de incalcita
P.S. eu am carnet de membru ajvps arad, iar sotia ajps arad.
P.P.S. deja mi-au trecut gandurile de emigrare. Ar trebui sa fie o oferta beton si musai o tara cu ape in care sa pot pescui :wink:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 06 Ian 2009, 11:40

@ apsalba...
...ti-am mai "scris"...eu nu am alta varianta sa pescuiesc in legalitate,decat sa apelez la AJVPS-MM (cel putiun pana acum nu am avut).Pe chestia asta m-ai facut "fraier" si cu alta ocazie si vad ca persisti.
In consecinta ,da-mi voie sa-ti raspund cu aceiasi moneda...ai ramas acelasi "mos pulica ",care vrea cu orice pret sa apuce si el sa linga macar osul,ce a fost scos din "ciolanul pescuitului sportiv"
...sa-ti fie rusine !

al. trentea
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de al. trentea » 06 Ian 2009, 15:03

apsalba scrie:Luci_t,
AJPS Arad nu este membra a FNPSR, dar intentioneza sa fie, cum de alfel cred ca o sa faca toate asociatiile cand or sa se convinga de faptul ca federatia este o chestiune serioasa.
Asta e tare! Din cate stiu, unii au si plecat deja din FNPSR :lol: :lol: :lol:

Au plecat de prea binele de acolo? 8)
Iar aici ma refer la NUME de pescari cunoscuti in bransa, si nu la NUMERE.
Asociatia "Pescari 4Ever"
Club Sportiv "Pescar 4Ever"

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 06 Ian 2009, 18:49

:D :D :D

FNPSR este format din persoane juridice, nu din nume de pescari, indiferent cum ii cheama. Federatia nu a pierdut nimic prin retragerea formala a lui x sau y. Am spus formala pentru ca nu am primit documentele oficiale de la fugari (ma refer la documentele statutare de retragere). Am aflat ca si de cei cu nume au inceput unii sa se fuga (tot cu nume), acuzand ceva tendinte narcisiste ale celor cu nume. Chestie de caracter. Cert este ca locul nu a ramas liber, ci federatia are acum 28 de membri. Or fi multi, or fi putini, om vedea.Cert este ca FNPSR a obtinut o finantare nerambursabila de 75.000 euro si infiinteaza 11 centre regionale in toata tara. O fi mult, o fi putin, ramane de vazut.

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 06 Ian 2009, 19:51

aaaaoleuuuuu! m-am linistit! vorba colegului care posta mai devreme, merg fara! ca si-asa nu pricep nik din ce s-a postat aici! in afara de injuraturi si ca daca nu ai apartenenta la vreo asociatie nu poti pescui legal! ai 2 solutii: fara sau cu carnetu' verde....si se pare ca ar fi a 3 a care ...nu am incredere; multi s-au asocizt si au facut tot felul de scheme de astea, si-au facut asociatii si elibereaza permise....miine imi fac si eu una si va dau permise la toti! cit spunea in HG? 30 ron? veniti ca va dau eu cu 20 ron! ieftin si bun! si tzeapa mare!
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 06 Ian 2009, 19:56

din cite stiu eu, la noi la Bacau nu poti pescui decit cu carnetul verde....sau mai ales fara!
ca nici naiba nu te-ntreaba!
acum ceva vreme a aparut o asociatie (CRE) care face cite ceva...ar fi cam singura din zona...dar nu poate elibera permise, din cite stiu eu; deci: nimeni nu te controleaza, niumeni nu te-ntreaba...taranoii cu hangeru' la briu is pe balta...cine drec ii intreaba pe astia? daca deschide cineva gura, il face -macar verbal- arsice!
asa ca eu ca prostu' daca vreau permis si vreau sa fiu legal, as fi intre singurii...hai sa-i spun 100 (cam mult) din oras care umbla cu prostii din astea.

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 06 Ian 2009, 20:00

si daca totusi---mare minune ar fi!!!---cineva vine pe balta si intreaba de permis, si nu ai, fiind baiet bun si cu obraz subtire, ii spui ca nu au aparut, etc....se lasa cu o amenda...,de ai impresia ca tot statul asta roman de kk sta in banii tai! iti trimit citatii pe acasa, amenintari, etc! fir'ar ma-sa de treaba, in ce tara traim!
Nu sunt de acord, dar concluzia colegului cu " muschii mei" de mai devreme e singura! si mi-e mila de mine, mi-e mila de noi! nu putem, chiar de am vrea sa facem vreo mare smintina! sa fim seriosi!

Scrie răspuns