Permis 2009 ...
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Spune-i domnului respectiv sa-ti dea in scris. Sunt curios daca o s-o faca. Astia de la cluj au refuzat sa dea in scris. Nu-ti dai seama ce zice domnul respectiv? cine nu este membru, ce face? Cum este cu asocierea?luci_t scrie:Tocmai am vorbit la telefon cu inspectorul piscicol din zona bihor/arad, care foarte amabil mi-a spus ca permisele pt anul 2009 inca sunt la tiparit si pana cand se va incepe distributia lor se poate pescui pe baza permisului din 2008 plus dovada (chitanta) apartenentei la o asociatie de pescuit sportiv pe anul 2009![]()
![]()
![]()
Daca se plateste stampila pe carnetul de membru , mai vedeti permis de pescuit la anu ' .
De la care asociatie o sa fie cazuti in cap sa plateasca statului contravaloarea permisului din taxa incasata de ei . Hai ca anul trecut au platit 1 leu dar anul asta ... Sau o sa aiba doar pescari pensionari care primesc gratuit permisul 

Am informatii de ultima ora. AJVPS-urile taie chitante la fraieri pe care scriu citet, Taxa permis de pescuit. Ex. AJVPS Caras, pret 140 lei (ses, munte
). Vedeti baieti ca nu trebuie sa fiti membri?
PS Am instiintat ANPA asupra acestor magarii. Sper ca isi vor face datoria si o sa-i sanctioneze pe acesti infractori. Apropo de cine apara interesele pescarilor. Or fi aparut permisele si nu am aflat noi?

PS Am instiintat ANPA asupra acestor magarii. Sper ca isi vor face datoria si o sa-i sanctioneze pe acesti infractori. Apropo de cine apara interesele pescarilor. Or fi aparut permisele si nu am aflat noi?
@ apsalba
pe mine nu ma intereseaza sa-mi dea in scris. eu vreau sa pot merge la pescuit in conditii legale dar nici nu ma grabesc sa-mi platesc cotizatia la vre-o asociatie. AJPS Arad (nu ajvpsr arad) este membra a fnpsr?? Eu astept sa inceapa distribuirea permiselor de pescuit, iar daca o sa fie obligatorie asocierea poate emigrez
pe mine nu ma intereseaza sa-mi dea in scris. eu vreau sa pot merge la pescuit in conditii legale dar nici nu ma grabesc sa-mi platesc cotizatia la vre-o asociatie. AJPS Arad (nu ajvpsr arad) este membra a fnpsr?? Eu astept sa inceapa distribuirea permiselor de pescuit, iar daca o sa fie obligatorie asocierea poate emigrez

Luci_t,
AJPS Arad nu este membra a FNPSR, dar intentioneza sa fie, cum de alfel cred ca o sa faca toate asociatiile cand or sa se convinga de faptul ca federatia este o chestiune serioasa. Ce pot sa-ti garantez este ca asociatiile dau permise la membri lor. Nu stiu ce or sa faca cei care nu sunt membri si nici nu ma intereseaza. Iti recomand sa nu emigrezi inca, pentru ca regulile privind practicarea pescuitului sportiv prin alte locuri sunt mai dure ca aici.
Daca vrei sa pescuiesti legal, imi permit sa te intreb daca cunosti legea?
AJPS Arad nu este membra a FNPSR, dar intentioneza sa fie, cum de alfel cred ca o sa faca toate asociatiile cand or sa se convinga de faptul ca federatia este o chestiune serioasa. Ce pot sa-ti garantez este ca asociatiile dau permise la membri lor. Nu stiu ce or sa faca cei care nu sunt membri si nici nu ma intereseaza. Iti recomand sa nu emigrezi inca, pentru ca regulile privind practicarea pescuitului sportiv prin alte locuri sunt mai dure ca aici.
Daca vrei sa pescuiesti legal, imi permit sa te intreb daca cunosti legea?