Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 27 Apr 2006, 02:44

A fost careva la stiuca zilele astea?Cum se prezinta Timisul?A scazut din nivel?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 27 Apr 2006, 13:36

Timisul e destul de scazut si s-a mai limpezit.Cred ca se poate incerca la stiuca numa sa vrea si ea sa pape :lol:
in general creste noapte si dimineata scade

dorel

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 27 Apr 2006, 20:42

Salut, singurii mei pesti rapitori au fost doi bibani prinsi la peste mic la o balta privata, bega e destul de buna de pescuit, dar sunt convins ca in loc de stiuca o sa mi se arunce in vobler avatii si clenii si cum nu e prea legal...tot pe balti cu plata o sa ma duc , macar am liniste, oricum ar trebui sa luam atitudine si sa se protejeze speciile, in functie de perioada fiecareia de de depunere a icrelor nu dupa ureche, Rusine celor de la domeniul agricol si celor din parlament ca nu-s in stare sa faca niste determinari reale pe specii nu dupa ureche :!:
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...

Mugurstefan
veteran
veteran

Articol ALP al lui Dan Secosan !

Mesaj de Mugurstefan » 26 Mai 2006, 09:33

Cititi in ALP din mai un articol al lui Dan Secosan in care da in vileag toate matrapazlacurile lui Lazu&Co.
Merita citit.Eu m-am racorit...asa pentru putin...

:evil:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

SoSoo
junior
junior

Mesaj de SoSoo » 26 Mai 2006, 10:20

Acum cand se prinde peste peste tot adica Bega,Timis,canale,balti nimeni nu mai spune nimic :D .Nu`mi place sa va deranjez din Spinning dar fac un apel la voi, desi nu ma omor dupa dezvaluirea locurilor bune.Dupa Foeni exact la intrarea in Cruceni este un canal in care stiuca sar simti foarte bine daca nu ar fi deranjata de setciile bastinosilor care sunt bagate din 10 in 10 metri.Cand mai merg pescari pe acolo se mai jeneaza si ei ca mare tupeu mai au.Am vazut si cele mai mari hopuri posibile pe care le c are pe cap si le baga din loc in loc,de parca nu ar fi de ajuns au o plasa care nu lasa pestele sa vina cumva pe canal in jos.Cu toate astea am reusit sa prind 2 stiuk dupa ce am pierdut un vobler si 2 oscilante in plasele lor mono.Cand le-am spus daca stiu ca se face dosar penal si inchisoare pana ala 5ani pt ce fac ei sau intors si au plecat fara sa ma bage in seama(eram pe malul opus :twisted: )
Singura mea satisfactie a fost dupa ce am dat cu textil si am inceput sa scot bucati de setca si nu am mai pierdut linguri ei in schimb se uitau de dincolo si nu scartiau nimic.De politia de frontiera nu mai spun nimic decat ca ma controlat de vreo 3 ori sa vada ca sunt in regula cu bastinosi sunt mana in mana se fac ca nu-i vad :cry: :o .Asta este daca ajungeti pe acolo se vede un copac solitar pe camp de acolo incep plasele aveti grija si nu mergeti singuri.Fir intins! [/b]

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 27 Mai 2006, 11:48

Perfect de acord cu Soso, eu am fost pe acolo cu un prieten la stiuca exact acelasi peisaj horor cu tarani si ciobani care baga plasa la greu... sunt curios daca Dan care a aparut pe la emisiuni va sensibiliza organele abilitate sa mearga pe acolo ar trebui sa ne stringem mai multi pescari sa luam o echipa de politie din oras si sa dam iama in aia pe acolo ca cei de pe granita sunt mina in mina...
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...

lerua
junior
junior

Mesaj de lerua » 30 Mai 2006, 13:05

Stie cineva din Timis care este situatia obtinerii PG-ului pentru Mehedinti ? A ramas varianta de anul trecut cu plata a 50.000 la finante si apoi viza la Pol.Frontiera sau taxa de urgenta direct la Pol.Frontiera ?
:? Fir intins

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 30 Mai 2006, 13:09

te duci cu permisul si iti pune stampila. nu mai platesti nimic.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 30 Mai 2006, 14:41

la Banatul,unde am eu permisul,la fiecare sfarsit de luna se strang permisele si contra sumei de 50.000 le duc ei toate gramada si le stampileaza.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 30 Mai 2006, 19:26

Lerua,PG-ul pe Dunare este gratis,deci nu platesti nimic la Mehedinti,problema este de cine-i de servici la poarta,poti sa ti-l faci pe loc,daca-i un tip de treaba,s-au te pune sa astepti pana dupa amiaza(13-14),cum scrie la program,daca dai peste unul mai al dracu'.

Scrie răspuns