Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- Mugurstefan
- veteran
In calculele mele NU !razvan cristescu scrie:Pe caldura asta poate doar avatul daca mai intra in calcul...
Ca zici ca macar cu asta te scoti...dar la mine nu se afla pe lista.
Eu insa ma intreb unde-s marlele de anul trecut ?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
la mine e dovedita treaba...scazut si limpede sa fie Timisul.bogdank scrie:si crezi ca e mai bine daca scade?se poate prinde bine mersi si acum
am observat in anii trecuti cu veri caniculare,secetoase ca scazand volumul de apa pe rau,crste densitatea de peste si automat la rapitori apare o concurenta acerba in procurarea hranei.
asta e o parere personala...
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
Re: Articol ALP al lui Dan Secosan !
Mugurstefan scrie:Cititi in ALP din mai un articol al lui Dan Secosan in care da in vileag toate matrapazlacurile lui Lazu&Co.
Merita citit.Eu m-am racorit...asa pentru putin...
![]()
acum am venit de la mag. Arrow. acolo am auzit un cetatean mai bronzat spunand ca ieri (duminica, 24 sept.`06) a fost control pe timis si s-au dat amenzi celor prinsi cu mai mult de 2 betze in apa
ati auzit si voi ceva? eu sunt surprins

ati auzit si voi ceva? eu sunt surprins

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
Adi,ma bucur sa aud asta,de s-ar face zilnic controale...poate ne-am mai civiliza si noi(cu fortza).
Michael va recomanda Regulamentul forumului
sa nu mai spun ca auzind ce zice tipu, am zis "foarte bine!" la care el a facut ochii mari si zice "pai cum foarte bine? numai cu doua betze mai prindem noi p.la"
ma rog... discutia a fost putin mai lunga, dar... a cam plecat cu coada intre picioare 

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski