??? deci se poate pune la noi in oras??! nu mai trebuie mers pina la Severin? ca eu acolo l-am pus intr-un an.Cucu Ionel scrie:Lerua,PG-ul pe Dunare este gratis,deci nu platesti nimic la Mehedinti,problema este de cine-i de servici la poarta,poti sa ti-l faci pe loc,daca-i un tip de treaba,s-au te pune sa astepti pana dupa amiaza(13-14),cum scrie la program,daca dai peste unul mai al dracu'.
Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- bluesky1ro
- utilizator constant
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...
-
- senior
Eu ma refeream la poarta politiei de frontiera din Severin!Nu se poate face,din ce stiu eu,aici in Timisoara.In legatura cu controlul,vorba lui Bogdank,anul asta nu m-au verificat niciodata,si-am fost pana la Portile de Fier 2!Acolo m-au verificat,anul trecut,si de 4 ori pe zi,fiecare patrula te lua la purificat de cate ori trecea pe langa tine.
- bluesky1ro
- utilizator constant
salut, interesanta treaba cu controalele, or fi primit ordine sa o lase mai moale... ca am prins zi cu 10 controale,parca erau nebuni, de la Severin si de la Bucuresti... oricum le-am zis ca stateam de 2 zile, ca s-au uitat urit la pestele din juvelnic... data viitoare au fost si plasele in buza ierbii, da fraierii de braconieri nu stiau ca noi avem mîţă si ne facem locurile de pescuit, in a mai a dracu iarba... 

Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...
- Mugurstefan
- veteran
Liniste !
Mai ce liniste e pe aici!
Toata lumea prinde si nu mai intra pe net !
Toata lumea prinde si nu mai intra pe net !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
-
- veteran
ori sunt toti la antrenamente
oricum timisul e destul de ok,luni era scazut si spre limpezire,ieri era deja mai crescut si mai tulburel...speram sa mai scada cu caldurile astea.

oricum timisul e destul de ok,luni era scazut si spre limpezire,ieri era deja mai crescut si mai tulburel...speram sa mai scada cu caldurile astea.
Michael va recomanda Regulamentul forumului