Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- bluesky1ro
- utilizator constant
Incredibil, asadar au fost niste alegeri tipic comuniste in conditiile in care majoritatea pescarilor cotizanti la APS Timisoara nu-l mai suporta pe Lazu asta. Personal vreau sa spun ca omu nici nu stie exact zonele care sunt interzise pentru pescuit pe riul Bega, personal i-am pus aceasta intrebare... mi-a zis sa las o cerere, si apoi l-am mai intrebat daca ii filmez in direct pe baietii cu plasele are de cind sa se miste? raspuns in doi peri... "pai stii cum e in tara asta", i-am mai adresat o intrebare serioasa referitoare la stiuca, l-am intrebat daca am voie sa dau cu peste mic in timpul prohibitiei la stiuca, cu conditia sa nu am tripla si lita, l-am intrebat daca controlorii se vor uita in plasa sa vada ce am prins sau daca se vor uita la monturile mele, omu m-a lasat masca cu raspunsul: "Tu chiar crezi ca oamenii nostrii sunt asa de instruiti?", toate acestea au fost reale si au avut loc la sediul APS... no coment.... rusine.
astazi Timisul avea nivelul foarte crescut,foarte tulbure,nivel in crestere,zone inundate,etc...
dupa cum arata cred ca 2 sapt. stam pe tusa.
dupa cum arata cred ca 2 sapt. stam pe tusa.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
E careva din TM curios sa se bage la o comanda de produse din state?
daca ne adunam mai multi suportam costurile mai bine,zic eu...
daca ne adunam mai multi suportam costurile mai bine,zic eu...
-
- veteran
ok,deocamdata suntem 3,pregateste lista si vb pe privat.
- bluesky1ro
- utilizator constant
- Mugurstefan
- veteran
- bluesky1ro
- utilizator constant
- bluesky1ro
- utilizator constant
In alta ordine de idei ieri pe o vreme nebuna cu ploaie si vint am fost la Giroc la balta, am luat un crap oglinda cam de un kil si unu romanesc de juma de kil, in balta e si ceva stiuca si biban, dar vremea nu mi-a permis sa dau dupa rapitor din pacate asa ca m-am multumit cu pasnicii mustaciosi, a mai fost careva din Timisoara pe undeva?