Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 30 Mar 2006, 22:45

Incredibil, asadar au fost niste alegeri tipic comuniste in conditiile in care majoritatea pescarilor cotizanti la APS Timisoara nu-l mai suporta pe Lazu asta. Personal vreau sa spun ca omu nici nu stie exact zonele care sunt interzise pentru pescuit pe riul Bega, personal i-am pus aceasta intrebare... mi-a zis sa las o cerere, si apoi l-am mai intrebat daca ii filmez in direct pe baietii cu plasele are de cind sa se miste? raspuns in doi peri... "pai stii cum e in tara asta", i-am mai adresat o intrebare serioasa referitoare la stiuca, l-am intrebat daca am voie sa dau cu peste mic in timpul prohibitiei la stiuca, cu conditia sa nu am tripla si lita, l-am intrebat daca controlorii se vor uita in plasa sa vada ce am prins sau daca se vor uita la monturile mele, omu m-a lasat masca cu raspunsul: "Tu chiar crezi ca oamenii nostrii sunt asa de instruiti?", toate acestea au fost reale si au avut loc la sediul APS... no coment.... rusine.

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 31 Mar 2006, 07:40

Am fost ieri pana la Sag, apa e foarte mare dar suficient de limpede pt a da la naluci. Nu am vazut nici o miscare si nici nu am prins nimic. Am stat doar vreo juma de ora.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 31 Mar 2006, 22:25

astazi Timisul avea nivelul foarte crescut,foarte tulbure,nivel in crestere,zone inundate,etc...
dupa cum arata cred ca 2 sapt. stam pe tusa.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Apr 2006, 10:49

E careva din TM curios sa se bage la o comanda de produse din state?
daca ne adunam mai multi suportam costurile mai bine,zic eu...

razvan cristescu
veteran
veteran

Mesaj de razvan cristescu » 02 Apr 2006, 19:47

Eu ma bag cu niste fire(textile,mono).Si cu ocazia asta facem si cunostinta ca eu personal nu cunosc pe nimeni desi stau in Timisoara de aprox. 9 ani.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Apr 2006, 21:23

ok,deocamdata suntem 3,pregateste lista si vb pe privat.

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 02 Apr 2006, 22:59

eu am fost simbata pe Bega veche, apa era foarte mare, tulbure, curgea repede, am vazut ceva rapituri, am luat niste babusti, am ratat o stiuca la un oblete cit palma, frate-miu a luat o mirlita la blinker, eliberata apoi, cam asta a fost pescuitul de simbata.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 05 Apr 2006, 08:50

Michael scrie:ok,deocamdata suntem 3,pregateste lista si vb pe privat.
4 daca ma primiti si pe mine in combinatie.
Ma bag si eu ca vreau sa-mi iau oarece textile din USA.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 05 Apr 2006, 19:40

Salut, ar mai fii o combinatie, in vara mai mult ca sigur merg citeva luni in Muenchen, stiu ceva magazine de pescuit pe acolo, mai stiu niste oameni prin Flohmarkt, e ieftineala la scule oricum fata de ce e la noi in magazine, :lol: , va anunt daca imi vine contractul si vorbim.

bluesky1ro
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bluesky1ro » 13 Apr 2006, 12:54

In alta ordine de idei ieri pe o vreme nebuna cu ploaie si vint am fost la Giroc la balta, am luat un crap oglinda cam de un kil si unu romanesc de juma de kil, in balta e si ceva stiuca si biban, dar vremea nu mi-a permis sa dau dupa rapitor din pacate asa ca m-am multumit cu pasnicii mustaciosi, a mai fost careva din Timisoara pe undeva?

Scrie răspuns