Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Grav este ca tocmai "povestile" cu ciobanul&oaia si cea cu manuta sunt adevarate,nu cred ca vreti sa auziti... 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
-
- senior
-
- veteran
v-ati vizat careva permisul la Banatul?
am colegi de servici care si-au vizat la ei si cica e ok pt Timis si Bega si costa doar vreo 28 ron +5 ron PG-ul.
cred ca ma duc pe la Banatul
oricum eu bat mai mult Timisul.
am colegi de servici care si-au vizat la ei si cica e ok pt Timis si Bega si costa doar vreo 28 ron +5 ron PG-ul.
cred ca ma duc pe la Banatul

oricum eu bat mai mult Timisul.
- Mugurstefan
- veteran
APS Timis!Un bastion de dinozauri!
Acum am venit de la Casa Tineretului unde trebuia sa particip in calitate de membru cotizant la AGA APS Timis.
Pusa la o ora nepotrivita si neanuntata in mod intentionat in presa asa cum de fapt prevede legea, AGA a avut loc cu o mica parte a pescarilor.. mai precis ca un numar enorm de pescari identificati de la cateva grupe vechi da loiale Actualei conduceri precum si cativa membri onorifici.Total nereprezentativ pentru o Asociatie de 6000 de pescari .
Nici un membru ce face parte din noile grupe nu a fost admis la AGA.
Am inteles ca Joi pe Analog va fi invitat Dan Secosan impreuna cu un reprezentant APS la o dezbatere televizata in direct.
De asemenea tot Dan Secosan, liderul pescarilor nemultumiti de actuala conducere APS Timis si initiatorul demersurilor de schimbare a Jurassik Parkului de la APS Timis pregateste un articol pe masura in ALP.
In final , doresc sa urez locuitorilor de la Jurassik Park timis...: fir intins ! in jurul gatului!

Pusa la o ora nepotrivita si neanuntata in mod intentionat in presa asa cum de fapt prevede legea, AGA a avut loc cu o mica parte a pescarilor.. mai precis ca un numar enorm de pescari identificati de la cateva grupe vechi da loiale Actualei conduceri precum si cativa membri onorifici.Total nereprezentativ pentru o Asociatie de 6000 de pescari .
Nici un membru ce face parte din noile grupe nu a fost admis la AGA.
Am inteles ca Joi pe Analog va fi invitat Dan Secosan impreuna cu un reprezentant APS la o dezbatere televizata in direct.
De asemenea tot Dan Secosan, liderul pescarilor nemultumiti de actuala conducere APS Timis si initiatorul demersurilor de schimbare a Jurassik Parkului de la APS Timis pregateste un articol pe masura in ALP.
In final , doresc sa urez locuitorilor de la Jurassik Park timis...: fir intins ! in jurul gatului!

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
please,daca poate sa-mi spuna cineva care e situatia pe Timis...ma mananca de-o iesire si sa nu fac drumul degeaba...
tnx
tnx