Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Salut Timisorenii,
Am vazut ca va mai intalnitzi prin baruri, weekendul asta iesiti pe undeva ? ca as veni si eu
Am fost 3 zile pe Clisura dar erau cred -15 grade si vremea schimbatoare, n-am avut nici tzac macar (sau nu mai simtzeam eu de frig). Doar la schneider se prindea si numai salau mic, ai mari cine stie pe unde se ascundeau de frig
Am poze super dar cred ca-s prea mari sa le pun pe site si nici nu ma pricep
Rahat pe betze in 2006 !!! ...eu ma reprofilez pe carbid si setca
Am vazut ca va mai intalnitzi prin baruri, weekendul asta iesiti pe undeva ? ca as veni si eu
Am fost 3 zile pe Clisura dar erau cred -15 grade si vremea schimbatoare, n-am avut nici tzac macar (sau nu mai simtzeam eu de frig). Doar la schneider se prindea si numai salau mic, ai mari cine stie pe unde se ascundeau de frig
Am poze super dar cred ca-s prea mari sa le pun pe site si nici nu ma pricep
Rahat pe betze in 2006 !!! ...eu ma reprofilez pe carbid si setca
pai noi am fost deja la locatia mai sus mentionata de catre Mugur.
daca se mai organizeaza ceva,eu zic ca locatia e ok,se poate manca,bea,povesti fara a te simti jenat ca daca nu comanzi la greu tre' sa pleci,doamna a fost foarte amabila.
daca se mai organizeaza ceva,eu zic ca locatia e ok,se poate manca,bea,povesti fara a te simti jenat ca daca nu comanzi la greu tre' sa pleci,doamna a fost foarte amabila.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Mugurstefan
- veteran
Salud Fidel,bogdans scrie:Alo, provincia ?
Iesiti deseara la bodega aia?
Salud
El comandante
Uite acum am citit .
La Grizzly e liniste cochet si bauturi alcolice sau nealcolice eftine!
Ca tot e iarna , n-ar stica sa bagam o BR si mai uitam de inactivitate !
El pacifico !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !