Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Baietii - pe bune facem o intalnire ? Hai ca nu ne-am vazut de un an. Ma gandesc sa ramana tot acolo unde stie toata lumea si eventual dupa aceea mai vedem noi. Deci sa vedem daca se inscrie cineva pt. sambata in Balcescu la locul cu trofee, sa zicem ora 17. E O.K. ? Cine mai vine, care mai vine ? :D
sambata sunt liber,deci ramane pe ora 17:00,numai sa gasim locul acela "cu trofee"...poate primim niste repere pt a gasi locatia.Cazatorul scrie:Michael, daca mergi anunta-ma.Pe ghetaraiul asta merg niste povesti de vara.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Mugurstefan
- veteran
Nu mi-l amintesc , nu are o firma luminoasa dar nu sunt decat 2 localuri si asta are capete de salai pe pereti si-mi place ca e muzica retro la Silviu ( Dire Straits, Pink Floyd..) Dar las ca vin si eu si ne gasim in fata la Arrow pe la 17.00 .Michael scrie:tnx Adi...are acel local un nume?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- Mugurstefan
- veteran
Atunci la 5PM la fostul Grizzly acum ii spune "Coroana" parca.
Am fost aseara la revelionul sarbesc si l-au renovat si atitudinea personalului e OK.
Nu stiu numele straziie pe langa Liceul Lenau vis-a-vis cu ca sa zic asa cu barul COLT.
Am fost aseara la revelionul sarbesc si l-au renovat si atitudinea personalului e OK.
Nu stiu numele straziie pe langa Liceul Lenau vis-a-vis cu ca sa zic asa cu barul COLT.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Avem nevoie de o mana de ajutor:
Arrow Int., magazin Timisoara, cautam 1 vanzator-gestionar, musai ori pescar, ori vanator.
Daca stiti pe cineva interesat, om serios (ma rog, stiti cu totii cam cum ar trebui sa fim serviti intr-un magazin), va rog sa-i comunicati sa sune la firma 021.2210690/ Valentin Purcaru.
Arrow Int., magazin Timisoara, cautam 1 vanzator-gestionar, musai ori pescar, ori vanator.
Daca stiti pe cineva interesat, om serios (ma rog, stiti cu totii cam cum ar trebui sa fim serviti intr-un magazin), va rog sa-i comunicati sa sune la firma 021.2210690/ Valentin Purcaru.