Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
bogdank
- veteran

-
Am tot dat eu dupa avatii aia de mi-au iesit ochii

Mai mare de kil nu am reusit sa prind. Ii astept si eu dupa coltz...

-
bogdank
- veteran

-
Michael scrie:Eu merg maine dupamasa,dar nu la Dragsina,in alt loc,tot pe Timis.
Secretosule

-
Mugurstefan
- veteran

O sa merg si eu, sa mai incerc.darcred ca dupa ploaie.
Nici nu mai stiu la ce sa dau ?La lingurita n-am incercat... e o idee...
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
Mugurstefan
- veteran

Intrebare: a prins cineva Salau pe Timis in ultimele 3 saptamani?
Sa stiu daca are rost sa imi planific o iesire dupa sapt. asta ploi!
Ca la avat am fumat un paket de tigari cu filtru cu tot.
Si asta in conditiile in care nu prea fumez.Azi n-am aprins niciuna.

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
Calone
- veteran

Am observat ca de obicei va plangeti ca nu aveti locuri prea bune de pescuit , care sa mai aiba si rapitor pe ele . Ei , va zic eu ca la vreo 30 km. de Tm. se prinde marlita la greu pe un canal , toata lumea umple cate o galeata de Tifel cu marle de 2-300 gr. si foarte rar si mai maricele . Asta asa cam la 50-100 de marle de pescar .
Control fix - pix , ajvps fix pix , discrenamant la pescari nu mai zic . Se retine tot si aia transparenta de ii vezi matzele si pescarii sunt foarte fericiti . Daca voi pescari din tm. ( jud. ) le-ati lasa vreo 2 ani oare ce ati prinde acolo ????
Sunt sute de exemplare , eu inca asa ceva n-am vazut . Le poti si filma . Va zic asta ca eu am fost Vinerea trecuta si am vazut .
dar daca ati face voi o echipa si ati merge acolo sa ii intrebati pe aia de sanatati ? poate ii speriati .... si o sa mai aveti si la anu vreo stiuca pe acolo ca daca va ramane in stilul asta masacrul nici o luna nu mai dau canalului aluia ......
pacat si rusine celor ce stiu ca se duc acolo si fac genocid .... sunt sigur ca cel putin unul din sutele care i-am vazut acolo au vizitat site-u .
-
Mugurstefan
- veteran

Calone scrie:Am observat ca de obicei va plangeti ca nu aveti locuri prea bune de pescuit , care sa mai aiba si rapitor pe ele . Ei , va zic eu ca la vreo 30 km. de Tm. se prinde marlita la greu pe un canal , toata lumea umple cate o galeata de Tifel cu marle de 2-300 gr. si foarte rar si mai maricele . Asta asa cam la 50-100 de marle de pescar .
Control fix - pix , ajvps fix pix , discrenamant la pescari nu mai zic . Se retine tot si aia transparenta de ii vezi matzele si pescarii sunt foarte fericiti . Daca voi pescari din tm. ( jud. ) le-ati lasa vreo 2 ani oare ce ati prinde acolo ????
Sunt sute de exemplare , eu inca asa ceva n-am vazut . Le poti si filma . Va zic asta ca eu am fost Vinerea trecuta si am vazut .
dar daca ati face voi o echipa si ati merge acolo sa ii intrebati pe aia de sanatati ? poate ii speriati .... si o sa mai aveti si la anu vreo stiuca pe acolo ca daca va ramane in stilul asta masacrul nici o luna nu mai dau canalului aluia ......
pacat si rusine celor ce stiu ca se duc acolo si fac genocid .... sunt sigur ca cel putin unul din sutele care i-am vazut acolo au vizitat site-u .
Unde asta mai exact Calone?
Sau crezi ca vrem si noi sa ne luam nishte pixuri acasa.
Romanul e de obicei foarte pasiv-comod ca sa nu spun altfel, cand vede nereguli la greu. Si asta o spune unul care se mai lua in gura cu ei. Mi-am atras numai injuraturi printre dintzi si priviri dushmanoase cand le spuneam sa le dea drumul. Daca nu se coaguleaza o"mishcare" generala asa sa cuprinda toata "suflarea " si sa treaca la actiune nu exista nici o sansa.
SE PARE CA OMUL POATE DEPOPULA RAURILE ORICAT DE BUNE CONDITII AR FI DE VIATZA.
Sau mai pe intzelesul tuturor , omul invinge viata din rauri.
Ash vrea ca realitatea sa ma contrazica i sa prindem peshte la fiecare iesire!
Mugur Dixit !
-
Calone
- veteran

Nu mie frica ca luati pixuri acasa , mai mugure . Treaba voastra ce faceti .
E vorba de canalul care strabate soseaua jebel-voiteni , cum vi din tm. inspre voiteni . Stie toata suflarea care e .
Eu pe acolo nu mai merg. M-a dezamagit si caldura si populatia de pe mal .
Niste nenorociti 1
-
Michael
- Moderator

Calone:daca asta e romanul,n-ai ce-i face.Ca doar nu o sa ma pun eu la panda,toti muncim si avem familii.Degeaba ne certi pe noi,timisorenii la modul general,garantez ca cei care activeaza pe acest forum chiar nu au nici o legatura cu ce se intampla acolo.Or fi bastinasii,probabil

-
Calone
- veteran

nu m-am referit la voi de pe forum , ci la cei judet in general . poate trageti si voi un semnal de alarma , ca doar sunteti mai aproape decat mine de locatie .
Am auzit pe la aia vorbindu- se de rapitori.ro , de aia am zis ca probabil sunt privitori , nu tre neaparat sa aibe si cont sa se logheze .
-
Calone
- veteran

erau si bastinasi si din tm. si din deta si din resita si de peste tot , ca doar nu de la timisoara am auzit si eu de canal ...