Mugurelule,
Ce-ai facut la Dunare ? Ca am fost si eu acum o luna si am dat o seara si o dimineata fara nici macar o salata sa-mi dea fiori, nimic salau..
Chiar si cei care stateau zilnic acolo cu cotrurile nu luasera nimic de 2 saptamani
Despre Cornesti ce sa va zic, nu vreau sa-i fac antireclama lui Adi care e un baiat ok si a vrut sa ma si duca la stiuca pe balta 2, dar somnul ala african nu prea cred eu sa dea in plastice si voblere decat mai mult decat intimplator, eu am dat vreo 3 ore la de toate artificialele si nimic, desi colcaia de somn, ii vedeam si le dadeam chiar pe langa nas
Oricum e un peste puternic si un drill frumos, care sunteti adepti livebaits (ceva ficatei, rama groasa, coropisnita) aveti sansa sa va simtiti bine, eu cand am vazut ca nu vrea la artificiale, am pus un ficatzel (primit tot de la Adi ca nu eram dotat cu nimicc altceva decat artificiale) si am luat un somnuletz de vreo 2 Kg la batzul Cormoranul meu 5-25 g, supersenzatie!!!
Sambata am fost cu Michael la Parta, rapitor mult, avat foarte mult, am intepat unul mai maricel, nu l-am vazut (cred ca avea la 1-1.5 Kg) dar l-am simtit vreo cateva secunde, mi-a carait si frana un pic si s-a dezagatat
Partea buna e ca se vede rapitor multicel, mai nasol e ca nu mai stii la ce sa dai ca sa-i placa
Voi ?