Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 27 Iun 2005, 10:06

Felicitari Ovidius, si la mai mare.

Maine plec la Dunare.
Pa bune!
Daca e cineva amator si 'lavabi'( available! ) iata nr. meu de tel. 0722207320 pentru rezervari.. :D
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

MariusC
senior
senior

Mesaj de MariusC » 27 Iul 2005, 14:07

Rog timisorenii sa ma ajute intr-o problema.
Daca cineva il stie pe razvan cristescu, il rog sa-mi transmita pe mp nr. lui de tel (mobil daca se poate).
Cu multumiri,
Marius

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 27 Iul 2005, 14:53

Mugurelule,

Ce-ai facut la Dunare ? Ca am fost si eu acum o luna si am dat o seara si o dimineata fara nici macar o salata sa-mi dea fiori, nimic salau..
Chiar si cei care stateau zilnic acolo cu cotrurile nu luasera nimic de 2 saptamani
Despre Cornesti ce sa va zic, nu vreau sa-i fac antireclama lui Adi care e un baiat ok si a vrut sa ma si duca la stiuca pe balta 2, dar somnul ala african nu prea cred eu sa dea in plastice si voblere decat mai mult decat intimplator, eu am dat vreo 3 ore la de toate artificialele si nimic, desi colcaia de somn, ii vedeam si le dadeam chiar pe langa nas
Oricum e un peste puternic si un drill frumos, care sunteti adepti livebaits (ceva ficatei, rama groasa, coropisnita) aveti sansa sa va simtiti bine, eu cand am vazut ca nu vrea la artificiale, am pus un ficatzel (primit tot de la Adi ca nu eram dotat cu nimicc altceva decat artificiale) si am luat un somnuletz de vreo 2 Kg la batzul Cormoranul meu 5-25 g, supersenzatie!!!
Sambata am fost cu Michael la Parta, rapitor mult, avat foarte mult, am intepat unul mai maricel, nu l-am vazut (cred ca avea la 1-1.5 Kg) dar l-am simtit vreo cateva secunde, mi-a carait si frana un pic si s-a dezagatat
Partea buna e ca se vede rapitor multicel, mai nasol e ca nu mai stii la ce sa dai ca sa-i placa

Voi ?

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 27 Iul 2005, 18:29

bogdans:dam vina pe apa care era inca tulbure? :lol:

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 28 Iul 2005, 08:00

Aseara nu mai era asa tulbure, dar nici avatii nu prea munceau. Dupa ce s-a intunecat au inceput somnii si salaii. Am prins un strapi de vreo 1/2 kg, a raposat saracu' ca s-a intepat in branhii, a inghitit voblerul.
Dupa care s-a dus si voblerul, al 4-lea anul asta :cry: :cry:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 28 Iul 2005, 08:07

bogdank scrie: Dupa care s-a dus si voblerul, al 4-lea anul asta :cry: :cry:
Adica cum adica s-a dus?
Ti-a taiat, l-ai agatat, sau ai uitat sa-l legi? :)
(glumeam :wink: )

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 28 Iul 2005, 08:20

Nu e de gluma :cry: :cry:
Cu 2 RNR-uri din cele 4 voblere pierdute e clar: s-au agatat in apa adinca la Dunare, nici o sansa :evil:
Dar cu cel de ieri si cu un Rat-L-Trap acu 2 sapt: am agatat linga mal, la apa mica. M-am dus in aval ca sa nu fortez si numai bine am trecut firul peste muchia pietrei si la prima incercare de dezgatare, adio :cry: Fir: Rapala Titanium Braid, 0,21

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 28 Iul 2005, 08:26

bogdank scrie:Nu e de gluma :cry: :cry:
Stiu ca nu e de gluma si...ustura ...
Eu nu prea practic de mult timp spinningul, dar pana anul asta nu am pus niciodata struna la vobler si am prins ceva stiuculite. Eram eu sigur ca mie nu are cum sa-mi taie...
Si uite ca intr-o zi s-a intamplat de doua ori :(
Asta este... invatatura de minte.

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 28 Iul 2005, 08:51

Din fericire pe unde dau eu nu prea sunt stiuci (sau nu stiu eu sa le prind :lol: ), ca nici nu am pus si nici nu voi pune struna la vobler.
De altfel, cu plecaciune recunosc ca nu am prins stiuca la vobler niciodata :oops: . La grub, rotativa, pestisor ... :lol: . Nici nu dau in mod expres la stiuca.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 28 Iul 2005, 11:43

bogdank scrie:
Cu 2 RNR-uri din cele 4 voblere pierdute e clar: s-au agatat in apa adinca la Dunare, nici o sansa :evil:
Dar cu cel de ieri si cu un Rat-L-Trap acu 2 sapt: am agatat linga mal, la apa mica.
Ca p'aci sa mor de invidie ca la altu ii rupe si mie nu-mi intra asa mari. :lol:
Noroc cu mesajul clarificator !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns