Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Da,numai sa ramana in sistem Catch&Release,sa prinda si altu'...
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Mugurstefan
- veteran
Cat mai e Taxa la Cornesti?
RT ai confirmarea ca sa populat?
Sa nu ma duc degeaba.
Ieri am fost pe la Parta.Mai Mai mult de KIKI ca am ajuns abia pe la 4PM.
Am vazut pe langa mal cum urcau pestisori de o juma de palma.
La stiri PRO TV am vazut cum ii prindeau la Sag , unii care ca-i ajute sa urce peste barajul de pietre.
Cred ca erau aceeasi, si ca erau crapi parca ziceau.
S-or intoarce pestii si zile mai bune de pescuit pe Timis ?
RT ai confirmarea ca sa populat?
Sa nu ma duc degeaba.
Ieri am fost pe la Parta.Mai Mai mult de KIKI ca am ajuns abia pe la 4PM.
Am vazut pe langa mal cum urcau pestisori de o juma de palma.
La stiri PRO TV am vazut cum ii prindeau la Sag , unii care ca-i ajute sa urce peste barajul de pietre.
Cred ca erau aceeasi, si ca erau crapi parca ziceau.
S-or intoarce pestii si zile mai bune de pescuit pe Timis ?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Spune-mi,te rog,cum e Timisul la Parta?Mare,tulbure?S-a rupt mult din maluri din cauza inundatiilor?Oricum,sper ca macar din iulie sa putem iesi pe Timis...eu sunt fan Parta.Mugurstefan scrie: Ieri am fost pe la Parta.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Mugurstefan
- veteran
Deci - confirm io. Nepriceputul de mine a lovit 11 somnici africani la 2 kg media. Am luat doar doi (unul cumparat) Unul - lovit una bucatas la 6.200 kg. A doua zi Adi (patron) lovit altul mare si mai fiecare avea 1-2 buc.
A doua zi priceputul de mine de asta dat - lovit 0 (zero) buc. Asta e.
Cine doreste - ma gaseste vineri pe sambata noaptea pe balta. Masina - Dacia alba 07 FMC - strigi tare POETULE UNDE ESTI ? sau telef: 0722330676. Hai la pescuit baieti !
PS: Mai sunt 9 buc mari de 6-7 kg. (Unu vreau sa prind si io, hai ca nu mai fac misto.)
Treaba e serioasa va spun io. In 5 ore am prins cei 11 flacai, dar a 2-a zi normal ca s-au dispersat, dar tot mai merge, mai. Hai ceau-bau.
Taxa: 200000 lei. Bete: 3 Peste: 1 buc indiferent de greutate.
Astept intrebari. O fi una: cati ai luat la spinning ? Raspuns: secret, vino sa vezi daca nu crezi.
A doua zi priceputul de mine de asta dat - lovit 0 (zero) buc. Asta e.
Cine doreste - ma gaseste vineri pe sambata noaptea pe balta. Masina - Dacia alba 07 FMC - strigi tare POETULE UNDE ESTI ? sau telef: 0722330676. Hai la pescuit baieti !
PS: Mai sunt 9 buc mari de 6-7 kg. (Unu vreau sa prind si io, hai ca nu mai fac misto.)

Treaba e serioasa va spun io. In 5 ore am prins cei 11 flacai, dar a 2-a zi normal ca s-au dispersat, dar tot mai merge, mai. Hai ceau-bau.
Taxa: 200000 lei. Bete: 3 Peste: 1 buc indiferent de greutate.
Astept intrebari. O fi una: cati ai luat la spinning ? Raspuns: secret, vino sa vezi daca nu crezi.