Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Din partea mea nu.Dar nu prea ma apuca rasul la gluma ta. 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Hai mai,Adeline,sigur ca am simtul umorului,dar mai pune si tu cate un zambaret,ceva cand ai chef de gluma... 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Mugurstefan
- veteran
Deci sa intors la prima dragoste.nutzu_z scrie:...nu cred.A inceput pescuitul la crap!Mugurstefan scrie:Ovidius mai exista?![]()
![]()
Si nici nu spune, tace ca pestele...poetul nostru.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- Mugurstefan
- veteran
Pe raurile noastre nu se poate inca ?Sunt tot mari si tulburi ?[/quote]
Da, Timisul e mare dar mai rau e ca e Cafea cu lapte.Bega- asemenea , desi au fost zile cand sa mai limpezit dar repede mai ploa in amonte ssi gata cafeauculapte .
Asta e , cine n-are Dunare sa-si cumpere.
Un singur lucru ma incalzeste, ca braconierii shomeaza.
Da, Timisul e mare dar mai rau e ca e Cafea cu lapte.Bega- asemenea , desi au fost zile cand sa mai limpezit dar repede mai ploa in amonte ssi gata cafeauculapte .

Asta e , cine n-are Dunare sa-si cumpere.
Un singur lucru ma incalzeste, ca braconierii shomeaza.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- Mugurstefan
- veteran
Apa mare de pe Timis nu mai le permite sa bage setcile ca inainte.nutzu_z scrie:dar de ce crezi ca someaza braconierii? eu nu cred ca ii impiedica ceva.
Iar pe pe apa asta tulbure in prohibitie eu nu am mai vazut obisnuitii scobarari la post ca-n anii trecuti.
asa vad eu lucrurile.
Daca tu i-ai vazut la lucru ca-n alti ani , inseamna ca si-au skimbat locul.
Am zis, n-am dat cu parul.
Mie asa mi sa parut.
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Salutam pe toata lumea. Da am fost si la un crap, dar am luat doar crapceni si carasi de Dunare - la una's balta's privata's.
A fost cineva la balta H alaltaieri si a luat 16 buc - crapcieni. In balta's existamo's salai (pui), somoteli americano's, carasu's de Dunare's si crapcianu's. Pe bune. La pui de salau si somni trebuie dat drumu inapoi.
Deci iata ca in curand voi putea a ma antrena la spinning la Salaut.
Nu sariti va rog cu intrebari.
A fost cineva la balta H alaltaieri si a luat 16 buc - crapcieni. In balta's existamo's salai (pui), somoteli americano's, carasu's de Dunare's si crapcianu's. Pe bune. La pui de salau si somni trebuie dat drumu inapoi.
Deci iata ca in curand voi putea a ma antrena la spinning la Salaut.
Nu sariti va rog cu intrebari.