Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Mugurstefan
- veteran
Nu pot sa-ti zic nici ca te inseli nici ca nu te inseli.E greu sa-ti explic aici , si nici nu cred ca sunt cea mai in masura persoana sa o faca.La bun.Calone scrie:pai ce schimbari mai baieti , ca la voi aproape totul e privat ....
oricum de la vechiul sistem mai aveti vreo 30 % free . In rest privat totul .
zi ca ma insel ....
Cert e ca pute !!

Si nu o spun eu , ca nu sunt nici cel mai mare si nici cel mai batran pescar, o spune mai toata suflarea pescareasca din Timis cu bun simt !
Daca ti-as spune ca am auzit ca la Dunare a luat un strain nu stiu cate sute de Ha( parca) de luciu concesionat pe 99( sau 49) ani si te-as intreba daca ma insel sau nu tu ce ai sti raspunde?
Hai mai bine inkeiem subiectul si spune-mi cum mai e Dunarea ?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- Mugurstefan
- veteran
E bun,pe mine m-a dus la "Target"Adelin scrie:...vezi ca nu e bun link-ul, mai copiel odata!Mugurstefan scrie:Uite ca si altii "se misca" si sunt pe drumul cel bun .![]()
Vezi :http://www.rapitori.ro/forum/about855-0-asc-100.html

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Nutzu,
Am scapat si eu un crap pe Dunare la vobler Sambata, aveam un Cozma micutz de vreo 4 cm, triplele finutze si cred ca i-a intrat printre solzi, l-am plimbat vreo 10-15 secunde, a iesit un pic si la suprafata si apoi mi-a scpat, am scos doar un solz frumos pe tripla
Am luat si 4 salaiashi intre 400g si 1.5 Kg, tot la vobler, Cozma de 9 cm, doar la asta a pus botul (am mai dat intr-un avat frumos la un Salmo executor dar s-a dezagatzat )
Am fost cam puturos si am dat intr-un singur loc, cred ca manca destul de bine salaul, daca insistam si bateam mai mult malurile faceam poze mai multe
Am fost 30 minute si la pastrav pe un rau, a luat doar un prieten o bucata la rotativa, pastrav am vazut cam putin dar erau carduri de cleni care stateau la soare, nu am reusit sa pacalesc nici unul, apa era cristal si soarele era la ora pranzului
Pe raurile noastre nu se poate inca ?Sunt tot mari si tulburi ?
Am scapat si eu un crap pe Dunare la vobler Sambata, aveam un Cozma micutz de vreo 4 cm, triplele finutze si cred ca i-a intrat printre solzi, l-am plimbat vreo 10-15 secunde, a iesit un pic si la suprafata si apoi mi-a scpat, am scos doar un solz frumos pe tripla
Am luat si 4 salaiashi intre 400g si 1.5 Kg, tot la vobler, Cozma de 9 cm, doar la asta a pus botul (am mai dat intr-un avat frumos la un Salmo executor dar s-a dezagatzat )
Am fost cam puturos si am dat intr-un singur loc, cred ca manca destul de bine salaul, daca insistam si bateam mai mult malurile faceam poze mai multe

Am fost 30 minute si la pastrav pe un rau, a luat doar un prieten o bucata la rotativa, pastrav am vazut cam putin dar erau carduri de cleni care stateau la soare, nu am reusit sa pacalesc nici unul, apa era cristal si soarele era la ora pranzului
Pe raurile noastre nu se poate inca ?Sunt tot mari si tulburi ?
Acum m-ai linistit...daca ai ajuns la target un singur lucru mai pot sa spun:"Jos palaria!".Michael scrie:E bun,pe mine m-a dus la "Target"Adelin scrie:...vezi ca nu e bun link-ul, mai copiel odata!Mugurstefan scrie:Uite ca si altii "se misca" si sunt pe drumul cel bun .![]()
Vezi :http://www.rapitori.ro/forum/about855-0-asc-100.html
Ceva probleme Adelin???Suntem cumva la sectiunea "mishtouri"?Adelin scrie: Acum m-ai linistit...daca ai ajuns la target un singur lucru mai pot sa spun:"Jos palaria!".
Michael va recomanda Regulamentul forumului