Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 29 Mar 2005, 18:20

Michael scrie:Ma mir ca simtzi "actiunea voblerului in palma" la greutatile astea mari ce le lanseaza batul tau... :roll: Este mult prea rigid pentru pentru spinning,la apele noastre si nalucile la care se preteaza.... :roll: Nu stiu de ce ai impresia ca ai nevoie de bat atat de puternic...cu o lanseta care lanseaza intre 5-20gr,sau hai sa zicem 10-30gr,scotzi lejer un peste si la 4 kg :!: ,ceea ce nu intalnesti prea des.Poate ma insel eu,si nu l-ai cumparat pentru spinning,poate dai la stationar cu peste viu...dar pentru naluci...
Good point Michael !
Ai un simt de observatie foarte bun, sau mai bine zis instinct de rapitor versat.Daca nu te-ai fi prins ca nu simti "actiunea voblerului in palma", as fi zis ca am simtit "actiunea siliconului in palma" !
Asa mi-a zis mie 'Profesorul' :"-daca nu merge cu vobler incearca cu twister".
Maine poate merg la Dunare cu treaba, si o sa-l iau sa-l incerc si acolo .
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 29 Mar 2005, 19:16

Eu iti urez ..... pe batzul tau cel nou :D
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 29 Mar 2005, 19:27

Multzam, dar tocmai am lamurit problema si o sa merg poate peste 2 saptamani cu treaba si mai apoi cu spinning.
Am aflat ca sunt valuri mari , vant si se asteapta ploaie si nu pot merge pe un ostrov.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 31 Mar 2005, 12:58

ANUNT !

Baieti, eu si Adi Lucu ne-am hotarat sa comandam din SUA ceva fire bune prin amabilitatea lui Dlui Jean Scurtu. Este si un subiect postat in acest sens, parca la "Echipamente si ... " .
Daca mai e cineva amator nu neaparat de fire poate si woblere etc. sa ia legatura cu unul dintre noi trei, astfel incat Dnul Scurtu sa nu faca mai multe pachete.
In plus ar fi si mai economicos pentru toti.

Cele bune,
Mugur
Mugur Dixit !

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 31 Mar 2005, 14:09

Eu sincer sa fiu tocmai am facut un import de la Cabelas, da' mi-am dat seama c-am uitat sa-mi iau 2 Rapala Tail Dancer. :oops: :lol: Asa ca daca nu-i prea mare deranjul...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 03 Apr 2005, 13:18

Am fost vineri pe Timis,zona Uliuc,nici o sansa,dupa ce am tras frig si ploaie,Timisul mare,zgomotos,cafea cu lapte.Nici o sansa cel putin o saptamana...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 03 Apr 2005, 13:24

Am fost sambata la Cornesti,e superb acolo,are balti si cu pasnic si cu stiuca.Tare mi-a placut,pacat ca nu deschide mai repede balta cu stiuca,le lasa sa mai creasca,desi sunt deja bucati mari...a facut populari la greu,toate filmate.
Multumesc lui Kiri pentru amabilitate :D

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 03 Apr 2005, 15:06

horacleus scrie:Eu sincer sa fiu tocmai am facut un import de la Cabelas, da' mi-am dat seama c-am uitat sa-mi iau 2 Rapala Tail Dancer. :oops: :lol: Asa ca daca nu-i prea mare deranjul...
Iti scriu pe privat.
Mugur Dixit !

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 10 Mai 2005, 04:07

Ce parere aveti,mai mergem anul asta la pescuit pe Timis,Bega...mai avem sanse?Exista vreun loc de pescuit care sa nu fie afectat de inundatiile astea?Ati iesit prin imprejurimi?Unde?Daca nu e secret... :)

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 10 Mai 2005, 23:26

Cred ca la Dunare am sa merg in WE.
In rest pe Timis si Bega poate la toamna......
Mugur Dixit !

Scrie răspuns