Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Mugurstefan
- veteran
@Adilucu,
Aaaaaaaa, n-am mai plecat si am gasit ce era de citit.
Pai de ce nu spune-ti asa .
Poate vin si eu sa dau o mana de ajutor.
Ultima oară modificat 23 Mar 2005, 12:04 de către Mugurstefan, modificat 1 dată în total.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- Mugurstefan
- veteran
- Mugurstefan
- veteran
mmda, e a doua oara cand ma prinzi in offside.
Ce sa-i faci , de cand cu copil mic sunt imprastiat rau .
Si imi doresc sa ies si mai des la pescuit.
Am fost alalteieri sa vad Timisul, e mare si murdar. La fel am auzit si Bega.
Ma fredoneaza cineva sa merg la Dunare la caras si stiuca. O fi bine ?
Zice-ti ca eu in perioada asta nu m-as hazarda la dunare, dar nici acasa nu mai pot sta.

Ce sa-i faci , de cand cu copil mic sunt imprastiat rau .
Si imi doresc sa ies si mai des la pescuit.
Am fost alalteieri sa vad Timisul, e mare si murdar. La fel am auzit si Bega.
Ma fredoneaza cineva sa merg la Dunare la caras si stiuca. O fi bine ?
Zice-ti ca eu in perioada asta nu m-as hazarda la dunare, dar nici acasa nu mai pot sta.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Salut Timisorenii,
Ati fost pe undeva in weekend, Cornesti, rauri, canale? Cum e apa?
Eu am fost pe Dunare (intre Orsova si Severin) dar e oribil, apa scazuta vreo 3-4 metri si tot in scadere, foarte foarte tulbure si plina de mizerii.am reusit totusi sa am 2 atacuri de salau (probabil i-am pus plasticul direct pe ochi) dar i-am scapat pe amandoi langa mal..ghinionul dracu!Al doilea a fost chiar frumos (si nu sunt sigur c-a fost salau, mai degraba somn ca prea se tinea pe fund) Totusi am vazut cateva atacuri de salau pe la suprafata, inseamna ca mananca gagiul, nasol ca-i tulbureala asta
Ati fost pe undeva in weekend, Cornesti, rauri, canale? Cum e apa?
Eu am fost pe Dunare (intre Orsova si Severin) dar e oribil, apa scazuta vreo 3-4 metri si tot in scadere, foarte foarte tulbure si plina de mizerii.am reusit totusi sa am 2 atacuri de salau (probabil i-am pus plasticul direct pe ochi) dar i-am scapat pe amandoi langa mal..ghinionul dracu!Al doilea a fost chiar frumos (si nu sunt sigur c-a fost salau, mai degraba somn ca prea se tinea pe fund) Totusi am vazut cateva atacuri de salau pe la suprafata, inseamna ca mananca gagiul, nasol ca-i tulbureala asta

- Mugurstefan
- veteran
Eu am fost pe un canal unde ar trebui sa fie stiuka si geografia locului asa imi spunea dar cu braconnajul localnicilor nu mai e nimic sigur in pescuit.
Stiuca nu a pus botu' nici la pestisor nici la voblare.Mai batea si vantul si abia le-am recuperat prin trestii .
Dar mi-amincercat noul mau bat de spinning sa vad cum ma inteleg cu el ca il aveam de o luna si rabdarea mea de pescar era pe terminate.Am prin si la pluta 3 babusti in 10 min dupa care pauza.
Am mai prins si un biban soare.Si pana sa gasesc pensa i-am dat drumul in apa.Ce drill am avut!!
de ciuda il recuperam, iar ii dadeam drumul in larg, iar il recuperam.
L-am driluit pana mi-a urcat furnizat adrenalina la cota de avarie.
Stiuca nu a pus botu' nici la pestisor nici la voblare.Mai batea si vantul si abia le-am recuperat prin trestii .
Dar mi-amincercat noul mau bat de spinning sa vad cum ma inteleg cu el ca il aveam de o luna si rabdarea mea de pescar era pe terminate.Am prin si la pluta 3 babusti in 10 min dupa care pauza.
Am mai prins si un biban soare.Si pana sa gasesc pensa i-am dat drumul in apa.Ce drill am avut!!

L-am driluit pana mi-a urcat furnizat adrenalina la cota de avarie.

Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
- Mugurstefan
- veteran
Ma mir ca simtzi "actiunea voblerului in palma" la greutatile astea mari ce le lanseaza batul tau...
Este mult prea rigid pentru pentru spinning,la apele noastre si nalucile la care se preteaza....
Nu stiu de ce ai impresia ca ai nevoie de bat atat de puternic...cu o lanseta care lanseaza intre 5-20gr,sau hai sa zicem 10-30gr,scotzi lejer un peste si la 4 kg
,ceea ce nu intalnesti prea des.Poate ma insel eu,si nu l-ai cumparat pentru spinning,poate dai la stationar cu peste viu...dar pentru naluci...

Michael va recomanda Regulamentul forumului