Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 23 Mar 2005, 08:58

Mugur, uita-te la "Locuri de pescuit in jud. Timis". A pus Adi Kiri un anunt acolo. E vorba de STIUCA la Cornesti, nu crap si caras.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 23 Mar 2005, 11:50

@Adilucu,
Aaaaaaaa, n-am mai plecat si am gasit ce era de citit.
Pai de ce nu spune-ti asa .

Poate vin si eu sa dau o mana de ajutor.
Ultima oară modificat 23 Mar 2005, 12:04 de către Mugurstefan, modificat 1 dată în total.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 23 Mar 2005, 11:59

Aaaaaaaa, n-am mai plecat si am gasit ce era de citit.
Pai de ce nu spune-ti asa . :)

Poate vin si eu sa dau o mana de ajutor. :D
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 23 Mar 2005, 12:05

Mugure, Mugure.... :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 23 Mar 2005, 12:47

mmda, e a doua oara cand ma prinzi in offside. :oops:
Ce sa-i faci , de cand cu copil mic sunt imprastiat rau .
Si imi doresc sa ies si mai des la pescuit.
Am fost alalteieri sa vad Timisul, e mare si murdar. La fel am auzit si Bega.
Ma fredoneaza cineva sa merg la Dunare la caras si stiuca. O fi bine ?
Zice-ti ca eu in perioada asta nu m-as hazarda la dunare, dar nici acasa nu mai pot sta.
Mugur Dixit !

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 28 Mar 2005, 07:44

Salut Timisorenii,

Ati fost pe undeva in weekend, Cornesti, rauri, canale? Cum e apa?
Eu am fost pe Dunare (intre Orsova si Severin) dar e oribil, apa scazuta vreo 3-4 metri si tot in scadere, foarte foarte tulbure si plina de mizerii.am reusit totusi sa am 2 atacuri de salau (probabil i-am pus plasticul direct pe ochi) dar i-am scapat pe amandoi langa mal..ghinionul dracu!Al doilea a fost chiar frumos (si nu sunt sigur c-a fost salau, mai degraba somn ca prea se tinea pe fund) Totusi am vazut cateva atacuri de salau pe la suprafata, inseamna ca mananca gagiul, nasol ca-i tulbureala asta :(

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 28 Mar 2005, 08:34

Eu am fost pe un canal unde ar trebui sa fie stiuka si geografia locului asa imi spunea dar cu braconnajul localnicilor nu mai e nimic sigur in pescuit.
Stiuca nu a pus botu' nici la pestisor nici la voblare.Mai batea si vantul si abia le-am recuperat prin trestii .
Dar mi-amincercat noul mau bat de spinning sa vad cum ma inteleg cu el ca il aveam de o luna si rabdarea mea de pescar era pe terminate.Am prin si la pluta 3 babusti in 10 min dupa care pauza.
Am mai prins si un biban soare.Si pana sa gasesc pensa i-am dat drumul in apa.Ce drill am avut!! :twisted: de ciuda il recuperam, iar ii dadeam drumul in larg, iar il recuperam.
L-am driluit pana mi-a urcat furnizat adrenalina la cota de avarie. :lol:
Mugur Dixit !

Cosinus
junior
junior

Mesaj de Cosinus » 29 Mar 2005, 07:45

Salve Mugurstefan!
Nu ne zici si noua ce bat ti-ai achizitionat?

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 29 Mar 2005, 08:13

Ba da, un Trabucco Strattus Agressor ,2.70, dar e , actiune 20/80 . :wink:
Simti actiunea voblerului in palma.
Mugur Dixit !

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 29 Mar 2005, 17:39

Ma mir ca simtzi "actiunea voblerului in palma" la greutatile astea mari ce le lanseaza batul tau... :roll: Este mult prea rigid pentru pentru spinning,la apele noastre si nalucile la care se preteaza.... :roll: Nu stiu de ce ai impresia ca ai nevoie de bat atat de puternic...cu o lanseta care lanseaza intre 5-20gr,sau hai sa zicem 10-30gr,scotzi lejer un peste si la 4 kg :!: ,ceea ce nu intalnesti prea des.Poate ma insel eu,si nu l-ai cumparat pentru spinning,poate dai la stationar cu peste viu...dar pentru naluci...
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns