Pentru timisoreni
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Mugurstefan
- veteran
A mai fost cineva zilele astea la pescuit?Cum e Timisul , Bega sau Dunarea?
As iesi zilele astea si nu stiu incotro.
Si am si o intrebare: a pescuit ( si prins) cineva cu vobler de culoarea CL(Clown) de la Salmo? Are capul rosu si corpul galben si cu ochi intradevar de clovn.
Intreb ca mi-as cumpara dar nu stiu la ce peste se preteaza?
Multzam.
As iesi zilele astea si nu stiu incotro.
Si am si o intrebare: a pescuit ( si prins) cineva cu vobler de culoarea CL(Clown) de la Salmo? Are capul rosu si corpul galben si cu ochi intradevar de clovn.
Multzam.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Am pescuit cu CLN de la Rapala si am prins stiuca si salau .Mugurstefan scrie: Si am si o intrebare: a pescuit ( si prins) cineva cu vobler de culoarea CL(Clown) de la Salmo? Are capul rosu si corpul galben si cu ochi intradevar de clovn.
Multzam.
Cu CL de la Salmo (Bullhead) am dat chiar azi pe Mures dar n-am avut pretemtia sa si prind intrucat m-am dus sa testez un bat de casting, dar CL-ul e OK .
PS. Muresul era crescut si tulbure.
caius delamarian
Cum era Muresul,Caius?Dar ce stii de Timis,Bega?
PS:ai facut ceva peruci cu baitcastingul?

Michael va recomanda Regulamentul forumului
Michael scrie:Cum era Muresul,Caius?Dar ce stii de Timis,Bega?
Am mai scris: "muresul era crescut si tulbure"
Cat despre peruci, nu le mai stiu nr. dar i-am dat de capat pana la urma si pot sa arunc aproape din orice pozitie, mai am de exersat putin .
Timisul si Bega sunt "varza".
Salutari !
caius delamarian
- Mugurstefan
- veteran
- Mugurstefan
- veteran
- Mugurstefan
- veteran
pai ce? incepe sezonul la Corneshti sambata sau duminica.Si pe urma la ce sa vina Adelin la Corneshti la drill de crap sau caras?
Mie mi sa parut om serios care nu umbla cu kestii d-astea pe balti platite samd.
Mie mi sa parut om serios care nu umbla cu kestii d-astea pe balti platite samd.

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !