Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 18 Feb 2005, 09:43

Vin eu , si amicul meu Emil sigur dar pe la 18'30 -19 , ca mai am o intalnire de bifat mai devreme.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 21 Feb 2005, 10:06

Baieti chiar asa ? Adica la intalnire numai eu cu Adelin ? :D Na, ce sa va fac daca nu ati venit ? Trebuie sa stabilim alt loc deoarece patronul are inchiriat urmatoarele 2 sambete. Ganditi-va la un loc si bagati aici.
Si baiiiiiiiiiiiiiiiiii, daca e ora X pai ora X sa fie. Nu inteleg ce este asa de greu sa fii prezent la ora care s-a stabilit. Toti mai avem treaba dar eu cred ca e frumos sa te tii de cuvant nu "sa te tii de promisiuni".
Si daca nu mai veniti, iaca ma intalnesc numai cu Adelin ca el vine sigur. :D

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 21 Feb 2005, 12:01

Baaaaaaiiiiiii. Eu am fost plecat din oras si am ajuns pe la 7 si ceva. Nimeni! Mi-am luat 2 beri si le-am baut acasa.

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 21 Feb 2005, 12:22

Voi va intalniti mai nu gluma !
Deja vad ca ati facut obicei , Sambata sau Duminica sau cand va intalniti voi !
Ati reusit vreodata sa va strangeti toti rapitorii din Tm . sau doar cate o mana asa de samanta ?

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 21 Feb 2005, 13:17

Ovidius scrie:Baieti chiar asa ? Adica la intalnire numai eu cu Adelin ? :D Na, ce sa va fac daca nu ati venit ? Trebuie sa stabilim alt loc deoarece patronul are inchiriat urmatoarele 2 sambete. Ganditi-va la un loc si bagati aici.
Si baiiiiiiiiiiiiiiiiii, daca e ora X pai ora X sa fie. Nu inteleg ce este asa de greu sa fii prezent la ora care s-a stabilit. Toti mai avem treaba dar eu cred ca e frumos sa te tii de cuvant nu "sa te tii de promisiuni".
Si daca nu mai veniti, iaca ma intalnesc numai cu Adelin ca el vine sigur. :D
Acuuu, Shafu' ce sa zic, imi pare rau ca tu ai fost acolo singur si n-a mai venit nimeni.Daaa' sa shtii ca sa nu-mi ceri mie sa vin la BR la ora exacta ca nu tzine.Dupa ce ca trebuie sa fiu inaintea tuturor la intalniri la servici si la pescuit sa-i iau cu masina, nici la BR nu poate omul sa faca o exceptie?Eu am spus ca mai am in fiecare sambata o intalnire de Bifat si ca pot termina si la ora 20 .Dupa ce mi-ai dat tu telefon m-a sunat si amicul meu si mi-a spus ca Silviu inkide si ca a dat drumul la fete acasa.
Poate ca e mai potrivita ziua de Vineri seara , ca uite unii poate vor sa inkida mai repede localul ca sa prinda o dunare si pleaca sambata noaptea .
Uite daca ne hotaram sa fim la 18PM vineri , Tu ,eu, Emil si Bogdank , cine vine peste 18 face cinste .
Cine se baga ?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 21 Feb 2005, 13:44

acu' cit e racorica afara, OK. Din martie incolo, de vineri dupa-masa pina duminica seara - "Gone fishing". Eventual cu Calone o berica la Stenca :wink:

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 21 Feb 2005, 13:48

E cam ceata pe la stenca . Cred ca si-au facut loc ceva mai jos .

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 21 Feb 2005, 18:17

Salut,

Eu am fost la gratare la iarba verde Sambata ( adica zapada de vreo 15 cm), m-am luat un pic in freza cu niste vinoase pe la pranz si am plecat cu un prieten sa vedem cum arata Timisul si sa facem un gratar la -3 grade ca pana vine primavara imi curgeau balele.. a fost beton!!
Weekendul asta plec pe Dunare sa-l incerc pe nenea salau, poate il scot din amortzeala cu vreun plastic si incep anul cu "dreapta" :lol:
Las ca iesim noi la vara, e ziua mai lunga, doar nu mergem non stop la peste, mergem la Gil Hercules pe terasa, vedem atacurile de rapitor pe Bega(mai da cate-un puiet de avat si cate-o marlitza)..si atunci probabil o sa avem si ce povesti daca incepe sezonul :lol:

caius
junior
junior

Mesaj de caius » 01 Mar 2005, 22:36

Baieti, care stiti ceva despre Dunare, se poate pescui ?
Va intreb ptr-ca luni eram prin Balcescu pe la Arrow si a venit cineva si s-a laudat ca a prins salau sambata pe Dunare si un crap de 18 k pe care la agatat la jig din greseala . Poate este adevarat poate nu ?
Ma intereseaza cum este apa : mica, mare, tulbure... etc. daca stiti ?

Salutari !
caius delamarian

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 01 Mar 2005, 22:58

Caius:te-a apucat dorul de pescuit?Am crezut ca te-ai lasat :lol:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns