Pai o sa vin . Daa ' sa ma apelati cu "Domnu ' PATRON" , si "Domnu' INVESTITOR ".

, daca va spun eu - asha ca sa se " oftice " cineva care nu-si mai incape in piele , daca vine .Prietenii stiu de ce
Lui Cosinus,Toia si Gabor le-am explicat cum sa ajunga 'LA SILVIU", si o sa mai vina si amicul meu de pescuit , ca de atata stat acasa printre muieri am inceput sa miroasim a kilotzi nadushitzi de dama.

Si mi-e dor sa-l mai takinez.
Imi pare rau ca am intarziat la APS ( mi-am internat cu salvarea fetitza si nevasta la urgentza la 2AM), nu e in firea mea sa intarzai dar asta sa intamplat.Noroc cu AdiLucu si Tel. lui.
Vruiam inainte sa ne intalnim cu Rinocerii de la APS sa discutam scurt si sa nu ne exhibitionam acolo.
Ne inscriem , doua vorbe si gata.
Din pacate unii nu rateaza nici un prilej sa faca pe deshteptii si sa se repeta in acuzatii sterile.Pierdere de vreme.
TOATE LA TIMPUL LOR- spun eu.
De asemenea , daca si de data asta "La Silviu" - se bate apa in piua cu , ce ar trebui facut si cum e in germania unde am fost eu samd. , si nu discutam de pescuit de ale noastre , eu iarasi plec ca data trecuta dupa 20min.
daca vine cineva mai devreme eu zic sa ne tragem undeva mai departe de 'prezidiu' si sa depanam de ale noastre .
Face bine la psihic , va spun eu.

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !