Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 03 Feb 2005, 17:28

eu vin!
Cosinus scrie:Pot sa vin si eu???? :roll: :roll: :roll:

cum sa nu! e pt toti!

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 03 Feb 2005, 18:03

Pai o sa vin . Daa ' sa ma apelati cu "Domnu ' PATRON" , si "Domnu' INVESTITOR ".
:x :evil:, daca va spun eu - asha ca sa se " oftice " cineva care nu-si mai incape in piele , daca vine .Prietenii stiu de ce :wink:
Lui Cosinus,Toia si Gabor le-am explicat cum sa ajunga 'LA SILVIU", si o sa mai vina si amicul meu de pescuit , ca de atata stat acasa printre muieri am inceput sa miroasim a kilotzi nadushitzi de dama. :lol: Si mi-e dor sa-l mai takinez.
Imi pare rau ca am intarziat la APS ( mi-am internat cu salvarea fetitza si nevasta la urgentza la 2AM), nu e in firea mea sa intarzai dar asta sa intamplat.Noroc cu AdiLucu si Tel. lui.
Vruiam inainte sa ne intalnim cu Rinocerii de la APS sa discutam scurt si sa nu ne exhibitionam acolo.
Ne inscriem , doua vorbe si gata.
Din pacate unii nu rateaza nici un prilej sa faca pe deshteptii si sa se repeta in acuzatii sterile.Pierdere de vreme.
TOATE LA TIMPUL LOR- spun eu.
De asemenea , daca si de data asta "La Silviu" - se bate apa in piua cu , ce ar trebui facut si cum e in germania unde am fost eu samd. , si nu discutam de pescuit de ale noastre , eu iarasi plec ca data trecuta dupa 20min.
daca vine cineva mai devreme eu zic sa ne tragem undeva mai departe de 'prezidiu' si sa depanam de ale noastre .
Face bine la psihic , va spun eu. :wink:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 03 Feb 2005, 22:56

Mai baieti, hai sa va spun eu ce atmosfera e la noi in Arad, si asta e de multi ani, nu de ieri: - vorbesc in general de lunile de iarna, dar si cand se incalzeste, aproape toti "nebunii", sau oricum doar cei ce conteaza, se intalnesc la "CLUB"(de fapt se hotaraste atunci, pe loc alegerea birtului), unde se povestesc tot felul de chestii PESCARESTI 100%. :roll: Intr-un timp eram prezent la fiecare intrunire si stiam pe derost fiecare poveste; fiecare detaliu il inregistram si-l treceam prin cele cateva filtre obligatorii, dupa care incercam sa-i gasesc aplicabilitatea in cele ce urma sa fac.Cred ca asta ar trebui sa faca cei ce incearca sa vina din urma, sa fure, sau de ce nu SA LINGA, ca pana la urma asta e fratilor, toti am fost candva cu caca pe la gura.
De mult nu am mai dat pe la "CLUB" si asta nu pt ca nu as mai avea cate ceva de furat, ci pur si simplu din cauza timpului, care e si-asa e mult prea scurt, iar "batranii" se intalnesc duminica, in timp ce eu dau in pesti... :wink:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 04 Feb 2005, 12:57

[quote="Adelin(Arad)"]Mai baieti, hai sa va spun eu ce atmosfera e la noi in Arad, si asta e de multi ani, nu de ieri: - vorbesc in general de lunile de iarna, dar si cand se incalzeste, aproape toti "nebunii", sau oricum doar cei ce conteaza, se intalnesc la "CLUB"(de fapt se hotaraste atunci, pe loc alegerea birtului), unde se povestesc tot felul de chestii PESCARESTI 100%. :roll:

ei Adelin, tu nu ai toate datele .Asa ar fi fost si la noi , si de fapt pana la urma kiar a fost, dar adunarea de bere sa suprapus cu adunarea de Reforma APS.In plus acolo ne-am vazut pentru prima data live , si nici nu am baut, ca poate asa se lasa o kermeza pe cinste . :D Am tinut secret ca asa a dorit initiatorul mishcarii.Speram sa o faca el pe forum dar probabil ca nu are timp.Prin urmare acolo nu am fost numai noi "Rapitorii" ci si crapistii samd si s-au discutat probleme specifice gen; braconaje , abuzuri ,mishmashuri samd.De aici si unele animozitati :x Abia cand sa inkis localul,am ramas afara vreo ora juma si am discutat de ale noasrte in frig.Poate daca veneam numai la Bere sau Vin depanam povesti pescaresti samd.
de data asta eu asha vreau sa fie.
In plus o sa fim mai mult de 6 "Rapitori" iar eu nu o sa mai vin cu mashina sa pot sa beau ca omu' si eu. :wink:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 04 Feb 2005, 15:22

Mugurstefan scrie: In plus o sa fim mai mult de 6 "Rapitori" iar eu nu o sa mai vin cu mashina sa pot sa beau ca omu' si eu. :wink:
Care om mai Mugure ? Ca sa stiu cat vrei sa bei si sa stiu ce sa vorbesc.
Poate ti se pune pata pe mine si cariciu ca Adelin nu vine la intalnire sa ma apere. :D :wink:

bogdans
senior
senior

Mesaj de bogdans » 04 Feb 2005, 16:01

Salut,

La ce ora mergeti? Ca daca Mugur vrea sa bea de ce sa nu vreau si io? :lol: :oops: ..eu am bagat un uischian mic si data trecuta cand voi ascultati sedinte, asa ca atunci cand am stat in frig sa discutam eram cel mai in forma :lol:
Daca stau bine cu timpul maine m-ar tenta sa mai discutam..deci, pe la cat?

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 05 Feb 2005, 22:51

sorry ca nu am putut sa vin dar am fost prins cu altceva si m-am lungit mai mult decat trebuia.Dar ramane pe sambata viitoare daca daca se hotaraste ceva. :oops: :wink:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 06 Feb 2005, 00:49

nutzu_z scrie:sorry ca nu am putut sa vin dar am fost prins cu altceva si m-am lungit mai mult decat trebuia.Dar ramane pe sambata viitoare daca daca se hotaraste ceva. :oops: :wink:
Eu pe la 18.30 am ajuns.Am fost dintre cei cunoscuti Cosinus , Ovidius,Silviu( patronul localului ),si inca 2 prsoane pentru spinning.Au mai fost si alte grupe pentru APS, nu ne-am amestecat cu ei , si ne-am vazut de ale noastre povesti.
Atmosfera a fost OK, e rezonabil acolo daca un Beck's e 25klei iar patronul Silviu e foarte ospitaliar si de treaba.
Merita sa te rupi 3 ore din sanurile familie si sa faci schimb de poveshti si nu numai.
Eu o sa mai vin,kiar daca pe jos e cam mare distanta.
Mugur Dixit !

nutzu_z
senior
senior

Mesaj de nutzu_z » 06 Feb 2005, 13:42

Daca era de rupt 3 ore din sanul familiei nu era o problema ca asta am facut de fiecare data cand am venit dar am avut alte chestii mai urgente si din cauza aia nu am putut veni.

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 09 Feb 2005, 11:15

Va salut. Imi sunteti dragi. Si ce e cu asta ? poate va intrebati. Nimic.
Asa mi-a venit. :D

Scrie răspuns