Pentru timisoreni

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 28 Ian 2005, 16:20

Eu sunt de acord. Sa spuna si baietii. Dar cred ca e cam repede duminica asta poate nici baietii nu sunt pregatiti pt. surpriza asta. Bai daca ai ganduri de scantei io nu vin. :cry:
Cand ne intalnim pot sa te imbratisez ? :D

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 28 Ian 2005, 20:50

Tocmai am vorbit cu razvan m. s nu poate veni. Lasam pe altadata.

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 28 Ian 2005, 23:27

Adelin(Arad) scrie:Daca vreti am putea face o intalnire duminica, asta pt a rupe limita de judet. Pt inceput am putea veni noi in Timi, iar daca nu iese cu scantei poate ne intalnim si in Arad in viitor, asta asa pt revansa.
:lol:
Astept raspuns.
Si eu sunt pentru. Deshi nu shtiu cum e apa pe Timis sau Bega Duminica.
as fi venit mai des dar Aradenii mei nu au mai iesit pe Mures la pescuit.Anul trecut am zis ca facem un tur-retur , daa' numai eu am fost la Arad ei nu au mai apucat inapoi.Si asta nu neaparat la spinning ca nu prea sunt ei numai cu spinning-ul.
As veni mai degraba in cursul saptamanii la pescuit pe mures da nu imi place de unul singur........
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 30 Ian 2005, 12:02

Nu am putut sa vin la intalnire. In schimb cu cine credeti ca m-am intalnit ? CALONE. A fost super si Calone e un baiat gigea care mi-a promis ca invata la mine spinning. E, ce mai, io ii compun o poezie el ma scoate la o partida de fishing. :D :wink:
Calone, vezi ca tipa s-a demachiat pana la urma. :wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Ian 2005, 00:03

Mi-a zis Calone ca s-a intalnit cu tine.
Am fost surprins de varsta ta, eu care credeam ca nu ai mai mult de 19 anisori.De acum inainte o sa ma adresez doar cu "nene' Ovidius", cred ca asa e frumos... :lol:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 31 Ian 2005, 01:38

ammody scrie:Tre sa ma intalnesc si eu cu voi , daca mai faceti vreo iesire pe la vreo "bodegas" .

Pai ce esti in TM?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 31 Ian 2005, 01:48

Ovidius scrie:Nu am putut sa vin la intalnire. In schimb cu cine credeti ca m-am intalnit ? CALONE. A fost super si Calone e un baiat gigea care mi-a promis ca invata la mine spinning. E, ce mai, io ii compun o poezie el ma scoate la o partida de fishing. :D :wink:
Calone, vezi ca tipa s-a demachiat pana la urma. :wink:
Ahaaa, cu alte cuvinte sa inteleg ca tradezi cauza stimabile ? :lol:
Nici eu nu am stat mult ca se discuta la greu abuzuri si nereguli. :? ......si la povesti pescaresti nu era nimeni. :( asa ca am trecut la subject si am plecat repede. Poate in alta zi ne reunim , alta decat cand e intalnire " de lucru" , si povestim la un vin sau o BR inauntru si detensionati de intalnire "de lucru" , nu ca ultima data , am mai stat afara o ora in frig la usa localului sa povestim . Poate cand vin si altii din alte Judetze....
Mugur Dixit !

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 31 Ian 2005, 09:14

Adelin(Arad) scrie:Mi-a zis Calone ca s-a intalnit cu tine.
Am fost surprins de varsta ta, eu care credeam ca nu ai mai mult de 19 anisori.De acum inainte o sa ma adresez doar cu "nene' Ovidius", cred ca asa e frumos... :lol:
Aceasta era si idea mai Adeline. Crezi ca Mr. Calone mai era curios sa ma cunoasca daca nu paream mai tanar ? :D si nu scriam poezii-prostesti-pescaresti. :wink:
Poate mai am si alte surprize, ce zici ? :wink:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 31 Ian 2005, 11:22

:!: Sper ca nu esti pe invers? :shock:
....am gicit?...?...?! :cry:

ovidius
veteran
veteran

Mesaj de ovidius » 31 Ian 2005, 11:30

:D :D :D - nu, nu sunt. Dar pe la 20 de ani a avut unu o tentativa. Se dadea la mine. S-a ales atunci cu o batuta, de cred ca so fi reparat omu. :D

Scrie răspuns